How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebelik testi elim titriyor

Canım bence gebesin bazen çizgi çıkıyo aslında olması gereken zamanda ama durdukca netleşiyo.. ben de öyle oldu mesela ben test yaptım bişey yok diye çöpe attım hiç bişey çıkmamıştı sonra başka bişey atmak için çöpü açtığımda belli belirsiz bi çizgi gördüm hemen kan vermeye gittim ve hamileydim.. bebeğin vucudumuzda salgıladığı hormonla alakalı sanırım..

Canım bence gebesin bazen çizgi çıkıyo aslında olması gereken zamanda ama durdukca netleşiyo.. ben de öyle oldu mesela ben test yaptım bişey yok diye çöpe attım hiç bişey çıkmamıştı sonra başka bişey atmak için çöpü açtığımda belli belirsiz bi çizgi gördüm hemen kan vermeye gittim ve hamileydim.. bebeğin vucudumuzda salgıladığı hormonla alakalı sanırım..
İns canim benim de oyle olur. Dua edin bana

IMG_20180126_202201.jpg miratech marka test sizce güvenilir mi

canım bu bariz ama
bu sürekli olsa dava açılır ya :)
testler yüzde 90 güvenilirdir
bazen aşılama tedavi kullanılan bir ilaç etkiler ondandır hata payı

Testi yeniledim cok silikvde olsa ikinci cizgi cikti
Acaba gebelik var midir
Gun boyunca heyecanlaniyorum hep aklimda acaba mi sorulari

Arkadasa katiliyorum canim. Gec de ciksa pozitif oluyor. Benm kuzende de 3 4 saat sonra cikmisti hatta degilim diye atmis. Ben merak ettm bana gostermek icin resmini cekti ozaman gorduk ve hemen kan verdi hamileymis. Bence seninki de pozitif insaallah. Para sıkıntın yoksa ozele gidip kan ver bence pazartesiye kadar bu stresle yaşanmaz :halay:

Bence test bozuk geldi
İnşallah yanılırım da hamilesinizdir
Beklentinizi yok denecek kadar aza indirin ki hamile kalın
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Back