Anladim canim herseyin hayirlisiCanım en fazla 20 dk sonra çıkan cizgi geçersiz oluyor. Yine de kan testi yap için rahat etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim herseyin hayirlisiCanım en fazla 20 dk sonra çıkan cizgi geçersiz oluyor. Yine de kan testi yap için rahat etsin..
Çok isterim ki olsun canım kan vermende fayda varTesti yeniledim cok silikvde olsa ikinci cizgi cikti
Acaba gebelik var midir
Gun boyunca heyecanlaniyorum hep aklimda acaba mi sorulari
Bi kan versende rahatlasan bu kadar stres yapacağına senin için söylüyorum rahatlarsımAnladim canim herseyin hayirlisi
Kan verme pazartesiye kaldi malesefBi kan versende rahatlasan bu kadar stres yapacağına senin için söylüyorum rahatlarsım
İns canim benim de oyle olur. Dua edin banaCanım bence gebesin bazen çizgi çıkıyo aslında olması gereken zamanda ama durdukca netleşiyo.. ben de öyle oldu mesela ben test yaptım bişey yok diye çöpe attım hiç bişey çıkmamıştı sonra başka bişey atmak için çöpü açtığımda belli belirsiz bi çizgi gördüm hemen kan vermeye gittim ve hamileydim.. bebeğin vucudumuzda salgıladığı hormonla alakalı sanırım..
İlk idrarınla yap birde yapıp bırakma başını bekle bakalım hani beklemiyorsan belki sen geç görüyorsundur testler aynı marka mıKan verme pazartesiye kaldi malesef
Yarin sabah tekrar test yapicam evde bakalim ne olacak
5 dk sonraki görüntü bi anlam ifade etmiyor malesefHayir hemen cikmadi bir saat sonra tekrar bakayim dedim oyle gordum sastim kaldim ben de
Eki Görüntüle 2101344 miratech marka test sizce güvenilir mi
canım bu çok net pozitif çıkmış hayırlı olsun :)[/QUOTE
Evet öyle gözüküyor ama herkes miratech marka yanıltıyor demiş oyuzden tedirgin oldum
İlaç hiç kullanmadım bu ay bal tarçın çörek otu kurunu 1 hafta kadar uyguladık sadece günüm 8 gün geçti zatencanım bu bariz ama
bu sürekli olsa dava açılır ya :)
testler yüzde 90 güvenilirdir
bazen aşılama tedavi kullanılan bir ilaç etkiler ondandır hata payı
İlaç hiç kullanmadım bu ay bal tarçın çörek otu kurunu 1 hafta kadar uyguladık sadece günüm 8 gün geçti zaten
Marka bu değildi ama Adetime 2 gün kala benimse böyle çıkmıştı.9 haftalık hamileyim kesin hamilesiniz bence yarın hemen kan testi yaptırın :)Eki Görüntüle 2101344 miratech marka test sizce güvenilir mi
Hayırlı olsun. Adet günümüzde mi başladınız küre? Bir de çörek otunu çektirdiniz mi?İlaç hiç kullanmadım bu ay bal tarçın çörek otu kurunu 1 hafta kadar uyguladık sadece günüm 8 gün geçti zaten
Marka bu değildi ama Adetime 2 gün kala benimse böyle çıkmıştı.9 haftalık hamileyim kesin hamilesiniz bence yarın hemen kan testi yaptırın :)
Hayırlı olsun. Adet günümüzde mi başladınız küre? Bir de çörek otunu çektirdiniz mi?[/QUOT
Testi yeniledim cok silikvde olsa ikinci cizgi cikti
Acaba gebelik var midir
Gun boyunca heyecanlaniyorum hep aklimda acaba mi sorulari
Canım bence gebesin bazen çizgi çıkıyo aslında olması gereken zamanda ama durdukca netleşiyo.. ben de öyle oldu mesela ben test yaptım bişey yok diye çöpe attım hiç bişey çıkmamıştı sonra başka bişey atmak için çöpü açtığımda belli belirsiz bi çizgi gördüm hemen kan vermeye gittim ve hamileydim.. bebeğin vucudumuzda salgıladığı hormonla alakalı sanırım..