Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testini at canım erken gebelik testi bozuk olmazGunaydin herkese suan elim titriyor sabah erkenden gebelik testi yaptim ve cikan sonuc anlayamadim. Test mi bozuk ya da
Tup bebek dusunurken bi mucize mi yoksa. Bu arada adetime 1 gun var
Cevap verirseniz cok mutlu olurum.
Testini at canım erken gebelik testi bozuk olmaz
Kırp biraz sağdan soldan ekran fotosu çek ne bilim yüklenmiyorsaResim yuklemeye calisiyorum
Resim yuklemeye calisiyorum
Canım 2 çizgi var ama kırmızılık toplanmış üstüne hemen çıktımı ikinci çizgiBozuk mu yoksa
İmkanın varsa erken gebelik testi al yoksa bir tekrarla bir daha çıkarsa hamilesindir şu kırmızılık olmasa net söylicem ama aklımı karıştırdıBozuk mu yoksa
Hayir hemen cikmadi bir saat sonra tekrar bakayim dedim oyle gordum sastim kaldim ben deCanım 2 çizgi var ama kırmızılık toplanmış üstüne hemen çıktımı ikinci çizgi
Bi saat biraz fazla canım ya kan testi ver o zaman net belli olurHayir hemen cikmadi bir saat sonra tekrar bakayim dedim oyle gordum sastim kaldim ben de
Kan testi icin adetin gecmesi lazim sanirim. Benim daha 1 gun varBi saat biraz fazla canım ya kan testi ver o zaman net belli olur
Kan testi icin adetin gecmesi lazim sanirim. Benim daha 1 gun var
tüp bebek yaptırdığımda bendde de oyle olmuştu canım sen bir kaç gün bekle ben hamile değildimO kadar olumsuz habere alistim ki. Ayagim gitmiyor hastaneye. Bi kac gun daha beklesem daha iyi sanki.
Canım ben iki gün kala yaptırdım kan testi varsa çıkar zaten emin olursunKan testi icin adetin gecmesi lazim sanirim. Benim daha 1 gun var
Testi yeniledim cok silikvde olsa ikinci cizgi ciktiCanım ben iki gün kala yaptırdım kan testi varsa çıkar zaten emin olursun
Testi yeniledim cok silikvde olsa ikinci cizgi cikti
Acaba gebelik var midir
Gun boyunca heyecanlaniyorum hep aklimda acaba mi sorulari
Yok hayir 1 saat sonra yineÇizgi hemen mi çıktı canım?
Yok hayir 1 saat sonra yine