Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz çizgi değil daha açık pembe gibi görünmesi lazım. Fazla idrar anlatmışsınız sanırım o yüzden dağılma olmuş gibi görünüyor. Kaç gün geciktiniz? Duruma göre sabah ilk idrarla sadece 2 damla damlatarak tekrar edin bence.
Beyaz çizgi değil daha açık pembe gibi görünmesi lazım. Fazla idrar anlatmışsınız sanırım o yüzden dağılma olmuş gibi görünüyor. Kaç gün geciktiniz? Duruma göre sabah ilk idrarla sadece 2 damla damlatarak tekrar edin bence.
Buna da bakar mısınız rica etsem pek anlamıyorum ama bana silik gibi geldi telrar yarın ilk idrarda iki damlayla yapıp deniycem. Daha öncede çok yaptım fazla idrarda damlattım ama kırmızı yayılmadı
İki üç dj sonra böyle oldu ben mi çok hevesliyiö diye görüyorum çizgiyi bilemedim ama çok damlatmışta ola bilirim şumu da ekliyiö haftador hergün yapıyorum test ve idrar çok damlattığım sa oldu ama ilk kez yayıldı kırmıZı