az önce gebelik testi yaptım ekranda gebeliği belirten çizgi yatay duruyo yani iki çizgi çıktı I / şeklinde bu ne şimdi böle bişeyle karşılaşan varmı.dün de bi test yaptım önce negatif 20 dakika sonra bi baktım iki çizgi olmuş 2 saat sonra ikinci çizgi dahada koyulaşmıştı tabi bunu dikkate almadım ama bu günkü garip değilmi
Sonuç noldu gebelik varmıymışBuralardamısınn aynısı banada oldu tekrar denediğinde gebelik varmıydı
Merhaba arkadaşlar ben adetimden iki gün önce test yaptım silik çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım koyu çift çizgi çıktı kan tahlili verdim adet günümde sonuç 32,44 doktorum çok düşük hcg tekrarlayalım dedi sizce gebelik varmıdır
Maalesef......Sonuç noldu gebelik varmıymış
Vardır:)Merhaba arkadaşlar ben adetimden iki gün önce test yaptım silik çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım koyu çift çizgi çıktı kan tahlili verdim adet günümde sonuç 32,44 doktorum çok düşük hcg tekrarlayalım dedi sizce gebelik varmıdır
Vardır :)Merhaba arkadaşlar ben adetimden iki gün önce test yaptım silik çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım koyu çift çizgi çıktı kan tahlili verdim adet günümde sonuç 32,44 doktorum çok düşük hcg tekrarlayalım dedi sizce gebelik varmıdır
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı evlatların olurMaalesef......
Çok düşük inşallah yükselir sanki böyle adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekliVardır:)
Vardır :)
Benim görümcem adet günü 7 ile bende 34le öğrenmiştim.Merhaba arkadaşlar ben adetimden iki gün önce test yaptım silik çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım koyu çift çizgi çıktı kan tahlili verdim adet günümde sonuç 32,44 doktorum çok düşük hcg tekrarlayalım dedi sizce gebelik varmıdır
İnşallah Allah hayırlısını versin pandemiden dolayı sürekli hastaneye gidilmiyor yoksa saatbaşı kan vermeye gidicemBenim görümcem adet günü 7 ile bende 34le öğrenmiştim.
Onun kızı doğdu benim oğlumda 21 haftalıkken erken doğdu. Yani sayılara takılmayın artış önemli. Hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?