- 26 Aralık 2017
- 91
- 17
- 38
- 39
- Konu Sahibi pinkfloyd86
Hamileymişim evet :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşaallahHamileymişim evet :)
bana var gibi geldi.Slm kizlar sabah yaptim ve bu şekilde net görüyorum ben sizcede varmi ve ogleden sonra kahve kahve geldi 24 Mart olmam gerekiyodu oglumda da geç döllenme olup bu şekilde kanama oldu kahve ama bilemiyorum bi yardimci olun banada 7 yıl geçti aradan bide :)
Eki Görüntüle 2252766 Eki Görüntüle 2252767
İnş cnm ya resimden net görüyorum elimde kahve kahve az az kanama var hayirlisi ins senin gibidir ins seninde sağlıkla geçsin hamileliğin sağlıkla al kucağına allaha emanetbana var gibi geldi.
benimkini ekleyeyim. 3+1dekine benziyor...
Eki Görüntüle 2252827
3+1 (regl 1.gunden itibaren 22.ci gun.. regl gecikmesinden once.)
3+2 (regl 1 den itibaren 23.gun. regl gecikmesinden once.)
4+4 (regl 1den itibaren 32.gun...yani regl gecikmesinden sonra).
amin insallah..zorlu donemi bitirdik hamd olsun prensesimleİnş cnm ya resimden net görüyorum elimde kahve kahve az az kanama var hayirlisi ins senin gibidir ins seninde sağlıkla geçsin hamileliğin sağlıkla al kucağına allaha emanet
Benimde beklemediğim bisey ama hala emin değilim kanama az az devam ediyor kahveli hayırlısı bakslimamin insallah..zorlu donemi bitirdik hamd olsun prensesimle
darisi bekleyen tum arkadaslara. bu arada benim de beklenmeyen gebelik. olmaz denen bebegim![]()
amjn. sizin icin gecmis bilgime baktim. tam regl gununde ver ertesi gun bende de az az lekelenme olmjs. o ara dr progestan ignesi vermisti sabah aksam. siz de duruma gore cok beklemeden ugrayin isterseniz.Benimde beklemediğim bisey ama hala emin değilim kanama az az devam ediyor kahveli hayırlısı bakslim
Cnm 24 Mart ti son adet tarihim ama bilemiyorum 7 yıl önce oglumda da aynisi oldu öğrendim sonra kanama oldu böyle kahve pet kullanmıştım 1 hafta dr gitmiştim ilaç verdi ama bundan biraz daha belirgin çıkmıştı bilmiyorum ki adet mi yerleşme miamjn. sizin icin gecmis bilgime baktim. tam regl gununde ver ertesi gun bende de az az lekelenme olmjs. o ara dr progestan ignesi vermisti sabah aksam. siz de duruma gore cok beklemeden ugrayin isterseniz.
bana o zaman dr yerlesme kanamasi demisti. o yuzden de ignegi vermisti. oncesinde beta 18, 2 gun sonra 95 ti tabi. oglumda da aynisini yasamistim yine.Cnm 24 Mart ti son adet tarihim ama bilemiyorum 7 yıl önce oglumda da aynisi oldu öğrendim sonra kanama oldu böyle kahve pet kullanmıştım 1 hafta dr gitmiştim ilaç verdi ama bundan biraz daha belirgin çıkmıştı bilmiyorum ki adet mi yerleşme mi
Aynen oglumda 300 kusurdu ilk sonra böyle yerleşme kanaması imiş yaşadım 3 veya 4 gün dr kan tekrarladi bidr progesteron ilaç 400 mg yazdı maşallah şimdi 7 yaşına gircek bu kizmi şimdiki cnmbana o zaman dr yerlesme kanamasi demisti. o yuzden de ignegi vermisti. oncesinde beta 18, 2 gun sonra 95 ti tabi. oglumda da aynisini yasamistim yine.
evet cnm. oglum.5 oldu. simdiki de kiz sansima. darisi sana ve rum bekleyenlere.Aynen oglumda 300 kusurdu ilk sonra böyle yerleşme kanaması imiş yaşadım 3 veya 4 gün dr kan tekrarladi bidr progesteron ilaç 400 mg yazdı maşallah şimdi 7 yaşına gircek bu kizmi şimdiki cnm
Maşallah amin cnm sağlıkla al kucağına erkek bebek de kanama oluyo diyolar demekki doğru değil bunuda seninle öğrenmiş oldum:)evet cnm. oglum.5 oldu. simdiki de kiz sansima. darisi sana ve rum bekleyenlere.