Gebelik testi bir bakar mısınız lütfen

pinkfloyd86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
91
17
38
39
Akşam saatlerinde yaptım testi. Sanki ikinci bir çizgi var gibi. Kızım var 1.5 yaşında,onu yapmak için 5 ay ilaç kullandım ve günaşırı ilişkiye girmiştik anca oldu :) bu kez ne ilaç ne aylarca deneme oldu. Gebelik varsa mucize derim..Adetim 35 günde falan olur en erken. PKO hastayısım. Rica etsem siz de yorumlar mısınız testi? Gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• P_20190314_220508_1.webp
    P_20190314_220508_1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 162
Yok gibi sanki ama sabah ilk idrar ile olması daha sağlıklı olur. Kaç dakika sonra ki sonuç bu arada.?

Akşam saatlerinde yaptım testi. Sanki ikinci bir çizgi var gibi. Kızım var 1.5 yaşında,onu yapmak için 5 ay ilaç kullandım ve günaşırı ilişkiye girmiştik anca oldu :) bu kez ne ilaç ne aylarca deneme oldu. Gebelik varsa mucize derim..Adetim 35 günde falan olur en erken. PKO hastayısım. Rica etsem siz de yorumlar mısınız testi? Gebelik olabilir mi?
bu arada adetimden 3
Yok gibi sanki ama sabah ilk idrar ile olması daha sağlıklı olur. Kaç dakika sonra ki sonuç bu arada.?
yaklaşık 10 dk sonra çıktı..adetimin üzerinden de 38 gün geçti.

Bendede polikistikover var klomen kullandım oldu :) sizinki gibi silik çıkmıştı.

İki gebeliğimdede bu şekilde silik çıkmıştı muhetemelen hayırlı olsun 😊

Benimkinede bakar msiniz . Bat son 2 gun

Eklentiler

• 20190315_214607.webp
    20190315_214607.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 73
Back
X