Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi Beta Hcg 4.90 hamilemiyim ??!?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konu sahibi arkadasim öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)değerini yanlış mi yazdık yoksa 4.9 iken mi yukseldi değerin

Konu sahibi arkadasim öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)değerini yanlış mi yazdık yoksa 4.9 iken mi yukseldi değerin
amin canımm cok tşk ederim ben yanlış yazmışım 490.0 mış geçen hafta cuma gittiğimde 1880 olmuş bugünde randevum vardı ultrasonla baktı keseyi gördü ve küçük nokta vardi oda beslenme torbası dedi ilerde plasenta oluyomuş o ama embryo gözükmedi normalmi acaba ?

Hayırlı olsun Zaten bu değer ile hamile olduğunuz belliymiş biz dusuk değerlerle çırpınıyoruz bi umud diyoruz sağ salım kucağına alirsin insallah :)

Hayırlı olsun Zaten bu değer ile hamile olduğunuz belliymiş biz dusuk değerlerle çırpınıyoruz bi umud diyoruz sağ salım kucağına alirsin insallah :)
Ben hiç anlamadığım için degerleri korkmuştum sagol canım amin inşallah tüm isteyenlere nasip olur sende dahil en yakın zamanda

4.90 Diye açılmış topik değer 490 ve hamileliğe şüpheli mi bakılmış?Baytar mı acaba onu diyen hemşire?Allahım ya,bende 4.90 dan yükselck diye sayfları okudum.Arkadaslar hamilelik öncesi az okuyuın,nedir ne değildr ya
Çocuk büyütceksiniz yani domates yetistirmiceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…