Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu sahibi arkadasim öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)değerini yanlış mi yazdık yoksa 4.9 iken mi yukseldi değerin
Konu sahibi arkadasim öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)değerini yanlış mi yazdık yoksa 4.9 iken mi yukseldi değerin
amin canımm cok tşk ederim ben yanlış yazmışım 490.0 mış geçen hafta cuma gittiğimde 1880 olmuş bugünde randevum vardı ultrasonla baktı keseyi gördü ve küçük nokta vardi oda beslenme torbası dedi ilerde plasenta oluyomuş o ama embryo gözükmedi normalmi acaba ?
amin canımm cok tşk ederim ben yanlış yazmışım 490.0 mış geçen hafta cuma gittiğimde 1880 olmuş bugünde randevum vardı ultrasonla baktı keseyi gördü ve küçük nokta vardi oda beslenme torbası dedi ilerde plasenta oluyomuş o ama embryo gözükmedi normalmi acaba ?
4.90 Diye açılmış topik değer 490 ve hamileliğe şüpheli mi bakılmış?Baytar mı acaba onu diyen hemşire?Allahım ya,bende 4.90 dan yükselck diye sayfları okudum.Arkadaslar hamilelik öncesi az okuyuın,nedir ne değildr ya
Çocuk büyütceksiniz yani domates yetistirmiceksiniz