• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi Beta Hcg 4.90 hamilemiyim ??!?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen hamilesin hayırlı olsun
Muhtemelen kan testini verdigin hastanenin cihazinda bi farklilik olabilir o yuzden bu kadar düşük cikmistir.sen baska bi hastanede kan testi ver daha yuksek cikar.hic olmadi 20 30 falan cikar

O zaman boşuna gitmimmi yarınki kadın dogum kontrolüne ? Kan tahlili mi verim saglık ocağında deger artıyormu diye ne yapmam gerek bilgilendirirmisiniz
Sen kontrole gtmgene ne olur nolmaz yada ıcınden gelenı yapta ben uyarım hanı kese yoksa uzulme hamıleysen

Benim geçen hafta kanda değer 165 çıktı ama kese görünmedi malum değer düşük olduğundan. Değerleri 2 katı artacak şekilde hesaplayıp kesin görülebilecek tarihi buldu yani kan testinden 10 gün sonraya verdi senin de kese görünmez muhtemelen.

Benim geçen hafta kanda değer 165 çıktı ama kese görünmedi malum değer düşük olduğundan. Değerleri 2 katı artacak şekilde hesaplayıp kesin görülebilecek tarihi buldu yani kan testinden 10 gün sonraya verdi senin de kese görünmez muhtemelen.
Peki yarınki randevuya gitmemin bi anlamı olmicakmı ? Yani ilaç veya birşey veriyomu kese görünmesede ?

Sizin nasıl geçti randevunuz acaba yani doktor ne yapıyo boşuna gitmiş mi olucam

Back