Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi Beta Hcg 4.90 hamilemiyim ??!?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beta hcg değeri 5 in altında olanların hamileliği şüpheli diyorlar benim dün 490 çıktı ne şimdi hamile değilmiyim ? Hamileysem kaç haftalık ? Resmini atim değerin lutfen soyleyin bana

Eklentiler

• C8E8DEAE-0C6B-4B63-8FB6-E3E32778F640.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 2.560
Kızlar beta hcg değeri 5 in altında olanların hamileliği şüpheli diyorlar benim dün 490 çıktı ne şimdi hamile değilmiyim ? Hamileysem kaç haftalık ? Resmini atim değerin lutfen soyleyin bana
Canım senin değerin 4.90 değil ki 490. Çok güzel bir değer bu. Allah kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun=) son adet tarihiniz e göre hesaplayin gebeliginizi=)

Evet hayırlı olsun canım ama her iki güne bi değer arttıyo sen herşeyin iyi gittiğinden emin olmak için kan ver değerin yükselmesi lazım
Doktor başka bişeyden de yükselmiş olabilir ama büyük ihtimal 1 2 haftalık hamilesin bir hafta sonra kan testini tekrarlayalım dedi bende biraz korktum

Evet ikinci çizgi belli oldu ama açık renkliydi o yüzden kan testi yaptırdım zaten ama normalde hiç bi ilaç kullanmıyorum
Canım ilk yeni olduğunda bendede silik ti ikinci çizgi bence yeni gebesin ondan hem değerin düşük hem açık renkte birkaç gün sonra kan ver yine ama büyük ihtimal inşallahta öyledir hamilesin

merhaba yazılarınızı okudum merak ettim sonradan doktora gidebildiniz mi? muayene nasıl geçti? ben de hiç vajinal muayene olmadım merak ediyorum :/ bebişiniz inşallah vardır kesinleşti mi? hayırlısı olsun inşallah

Geçtiğimiz cuma günü gittim 490 dan 1880 e yükselmişti değerler ultrasonla baktı göremedi ama yumurtalıkşarda kist yok, dış gebelik yok dedi yani tüplerde yerleşmiş değil dedi değerler yükselsin oyle bakalım kese için dedi yarın randevum var kese için inşallah gözükür vajinal muayne yapmadı canım teklif etmedi bende demedim sadece ultrasondan baktı dedi değerlerin yükselmesi lazım keseyi görmek için diğer randevuda görürüz demişti yarın bakalım randevum

Test yaptığın gün mü kan verdin. 4.90 gibi bir değer idrar testinde çıkmaz normal şartlarda. Benim 14.77 iken hayalet gibi çıktı.
141.7 de benim negatif çıktı adet günümde kan verdim 141.7 idrar testi negatifti. 50 ve üzerini görüyor çoğu. Ama beni görmemişti 5 ve üzeri gebelik ihtimali sayılıyormuş ama gebesin demek için 2 güne bir ortalama 2 kat artması bekleniyormuş artarsa hamilelik kabul ediliyor benim doktorum 141.7 de bile hamilesin demem için çok erken demişti. Ertesi gün 293.6 olunca hayırlı olsun dedi. İdrar testi bazen yanılıyor

Benimki 20'yi görüyordu. 50 olan bir marka var o da Al-Bi, kalanları 20, erken gebelik testleri 5.
Tabi artış göstermediği sürece yüksekte çıksa hamilelik var demezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…