- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 33
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Test yaptığın gün mü kan verdin. 4.90 gibi bir değer idrar testinde çıkmaz normal şartlarda. Benim 14.77 iken hayalet gibi çıktı.merhabalar geçen hafta idrar testinde çift çizgi gördüm farklı markalardan testler yaptım.. bugun kan testi sonucumu aldım Beta HCG 4.90 çıktı acaba hamilemiyim hemsire baktıgında biraz tereddütlüydü ama diğer hemşire dediki olabiliyo oyle 3,4 haftalık gebe olabilirsin dedi bilgi verirmisiniz değerler düşükmü acaba hamilemiyim ?
Hyr testi 8,10 ve 11 şubatta yaptım dün kan verdim sonucuda bugün çıktı 4.90Test yaptığın gün mü kan verdin. 4.90 gibi bir değer idrar testinde çıkmaz normal şartlarda. Benim 14.77 iken hayalet gibi çıktı.
Yarın kadın dogumda randevum var bana bilgi verirmi acaba saglık ocagı 3,4 haftalık hamile olabilirsin dedi ultrasonda gözükürmüÇok küçük bir değer, yarın da yaptırın anlarsiniz
4.90 beta hcg degeri kan degeri yaniHyr testi 8,10 ve 11 şubatta yaptım dün kan verdim sonucuda bugün çıktı 4.90
Benim ebe arkadaşım değer 4 çıktığında sizin gibi hamileligini ilan etmişti. Sizde hamilesiniz buyuk ihtimalYarın kadın dogumda randevum var bana bilgi verirmi acaba saglık ocagı 3,4 haftalık hamile olabilirsin dedi ultrasonda gözükürmü
Hyr ilaç kullanmadım dilerim söylediğiniz gibidir yarın kadın dogumda randevum var acaba kese gözükürmü ve muayne ultrasonlamı oluyor ben alttan muayne istemiyorumdaBenim ebe arkadaşım değer 4 çıktığında sizin gibi hamileligini ilan etmişti. Sizde hamilesiniz buyuk ihtimal
Ama bazen kullanılan ilaçlar da bu degeri artırıyor
Son günlerde günlerde ilaç kullanmadiysaniz büyük ihti al hamilesiniz
Hyr ilaç kullanmadım dilerim söylediğiniz gibidir yarın kadın dogumda randevum var acaba kese gözükürmü ve muayne ultrasonlamı oluyor ben alttan muayne istemiyorumda
Son adet tarihim 7 ocak bitiş de 13 ocak bu ayda 7,8 şubat pembe kanamam oldu cok az büyük ihtimal yerleşme kanamasıymış yumurtalama günümde ocak 26 gibiydi zannedersemKese için erken bildiğim kadarıyla
Son adet tarihiniz ve biliyorsanız ovulasyon tarihiniz nedir?
Son adet tarihim 7 ocak bitiş de 13 ocak bu ayda 7,8 şubat pembe kanamam oldu cok az büyük ihtimal yerleşme kanamasıymış yumurtalama günümde ocak 26 gibiydi zannedersem
Saglık ocagında dedilerki randevu al folik asit kullanman lazım kafın doguma bi kontrole git görünür kese dedi ama bilmiyorumSon adet tarihim 7 ocak bitiş de 13 ocak bu ayda 7,8 şubat pembe kanamam oldu cok az büyük ihtimal yerleşme kanamasıymış yumurtalama günümde ocak 26 gibiydi zannedersem
Son adet tarihim 7 ocak bitiş de 13 ocak bu ayda 7,8 şubat pembe kanamam oldu cok az büyük ihtimal yerleşme kanamasıymış yumurtalama günümde ocak 26 gibiydi zannedersem
Peki alttanmı muayne eder yoksa ultrasonla mı ? Alttan pek istemiyorum daCanım değerin 1500leri bulunca kese anca görünür. Şimdi yalnızca rahim duvarların kalınlaşmış hamile olabilirsin dicek doktor muhtemelen. Bana değerin yükselir gibi geliyor. Inşallah güzel haberler verirsin bize
Acaba dış gebelik falan olabilirmi ondanmı deger düşük ? Cok korkuyorumaslında bayağı da zaman geçmiş. değerine tekrar baksınlar yükselir gibi geldi bana da.
umarım istediğin gibi olur
Peki alttanmı muayne eder yoksa ultrasonla mı ? Alttan pek istemiyorum da
Tmm öyle yapim bari tsk ederimDoktor alttan bakalım derse alttan baktır bşr sorun olmaz korkma. Öyle rahimi daha net görebiliyor daha sağlıklı bilgi verebilir.
Arkadaşımda bu değerle hamile olduğunu öğrendi. Birkaç gün sonra yükselmişti kan değeri sizde tekrarlayin testimerhabalar geçen hafta idrar testinde çift çizgi gördüm farklı markalardan testler yaptım.. bugun kan testi sonucumu aldım Beta HCG 4.90 çıktı acaba hamilemiyim hemsire baktıgında biraz tereddütlüydü ama diğer hemşire dediki olabiliyo oyle 3,4 haftalık gebe olabilirsin dedi bilgi verirmisiniz değerler düşükmü acaba hamilemiyim ?
İnşallah benimde yükselir yarın kadın dogumda kontrolüm var ilk kontrol eger vajinal muayne derse bi zararı olurmuArkadaşımda bu değerle hamile olduğunu öğrendi. Birkaç gün sonra yükselmişti kan değeri sizde tekrarlayin testi
İnşallah benimde yükselir yarın kadın dogumda kontrolüm var ilk kontrol eger vajinal muayne derse bi zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?