• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi Beta Hcg 4.90 hamilemiyim ??!?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
33
merhabalar geçen hafta idrar testinde çift çizgi gördüm farklı markalardan testler yaptım.. bugun kan testi sonucumu aldım Beta HCG 4.90 çıktı acaba hamilemiyim hemsire baktıgında biraz tereddütlüydü ama diğer hemşire dediki olabiliyo oyle 3,4 haftalık gebe olabilirsin dedi bilgi verirmisiniz değerler düşükmü acaba hamilemiyim ?

merhabalar geçen hafta idrar testinde çift çizgi gördüm farklı markalardan testler yaptım.. bugun kan testi sonucumu aldım Beta HCG 4.90 çıktı acaba hamilemiyim hemsire baktıgında biraz tereddütlüydü ama diğer hemşire dediki olabiliyo oyle 3,4 haftalık gebe olabilirsin dedi bilgi verirmisiniz değerler düşükmü acaba hamilemiyim ?
Test yaptığın gün mü kan verdin. 4.90 gibi bir değer idrar testinde çıkmaz normal şartlarda. Benim 14.77 iken hayalet gibi çıktı.

Test yaptığın gün mü kan verdin. 4.90 gibi bir değer idrar testinde çıkmaz normal şartlarda. Benim 14.77 iken hayalet gibi çıktı.
Hyr testi 8,10 ve 11 şubatta yaptım dün kan verdim sonucuda bugün çıktı 4.90

Eklentiler

• 19206B50-9A92-4AEB-B684-3DC868AA6AAB.jpeg
    19206B50-9A92-4AEB-B684-3DC868AA6AAB.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 1.380
Yarın kadın dogumda randevum var bana bilgi verirmi acaba saglık ocagı 3,4 haftalık hamile olabilirsin dedi ultrasonda gözükürmü
Benim ebe arkadaşım değer 4 çıktığında sizin gibi hamileligini ilan etmişti. Sizde hamilesiniz buyuk ihtimal
Ama bazen kullanılan ilaçlar da bu degeri artırıyor
Son günlerde günlerde ilaç kullanmadiysaniz büyük ihti al hamilesiniz

Benim ebe arkadaşım değer 4 çıktığında sizin gibi hamileligini ilan etmişti. Sizde hamilesiniz buyuk ihtimal
Ama bazen kullanılan ilaçlar da bu degeri artırıyor
Son günlerde günlerde ilaç kullanmadiysaniz büyük ihti al hamilesiniz
Hyr ilaç kullanmadım dilerim söylediğiniz gibidir yarın kadın dogumda randevum var acaba kese gözükürmü ve muayne ultrasonlamı oluyor ben alttan muayne istemiyorumda

Son adet tarihim 7 ocak bitiş de 13 ocak bu ayda 7,8 şubat pembe kanamam oldu cok az büyük ihtimal yerleşme kanamasıymış yumurtalama günümde ocak 26 gibiydi zannedersem
Son adet tarihim 7 ocak bitiş de 13 ocak bu ayda 7,8 şubat pembe kanamam oldu cok az büyük ihtimal yerleşme kanamasıymış yumurtalama günümde ocak 26 gibiydi zannedersem
Saglık ocagında dedilerki randevu al folik asit kullanman lazım kafın doguma bi kontrole git görünür kese dedi ama bilmiyorum

Canım değerin 1500leri bulunca kese anca görünür. Şimdi yalnızca rahim duvarların kalınlaşmış hamile olabilirsin dicek doktor muhtemelen. Bana değerin yükselir gibi geliyor. Inşallah güzel haberler verirsin bize

Canım değerin 1500leri bulunca kese anca görünür. Şimdi yalnızca rahim duvarların kalınlaşmış hamile olabilirsin dicek doktor muhtemelen. Bana değerin yükselir gibi geliyor. Inşallah güzel haberler verirsin bize
Peki alttanmı muayne eder yoksa ultrasonla mı ? Alttan pek istemiyorum da :confused:

Arkadaşımda bu değerle hamile olduğunu öğrendi. Birkaç gün sonra yükselmişti kan değeri sizde tekrarlayin testi

Back