• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi aşırı silik çizgi?

Merve gulumser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
6
3
1
28
Herkese merhaba arkadaşlar bu sabah gebelik testi yaptığımda hayalet bir silik çizgi gördüm fakat çok zor anlaşılıyor sizce gebelik varmıdır ? Göğüslerimde çok ciddi bir hassasiyet var kokulara karşı da aynı şekilde ? Birde son regli tarihim çok karmaşık 22 Şubat'ta ertesi günü hapı sonrası kanamam oldu 1.2 hafta arayla birdaha regl olmadım

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaşlar bu sabah gebelik testi yaptığımda hayalet bir silik çizgi gördüm fakat fotoğraflarda belli olmuyor sizce gebelik varmıdır ? Birde son regli tarihim çok karmaşık 22 Şubat'ta ertesi günü hapı sonrası kanamam oldu 1.2 hafta arayla birdaha regl olmadım
Kuzum fazla umitlenme istersen bende baya silik çizgi çıkmıştı ama yokmus o zaman çok umutlanmistim. Tabi belkide olmuyor bu işler 🌺

Kuzum fazla umitlenme istersen bende baya silik çizgi çıkmıştı ama yokmus o zaman çok umutlanmistim. Tabi belkide olmuyor bu işler 🌺
Testin resmini yukleyebilirmisin cnm
Herkese merhaba arkadaşlar bu sabah gebelik testi yaptığımda hayalet bir silik çizgi gördüm fakat fotoğraflarda belli olmuyor sizce gebelik varmıdır ? Göğüslerimde çok ciddi bir hassasiyet var kokulara karşı da aynı şekilde ? Birde son regli tarihim çok karmaşık 22 Şubat'ta ertesi günü hapı sonrası kanamam oldu 1.2 hafta arayla birdaha regl olmadım
Testin resmini yukleyebilirmisin cnm

Eklentiler

• 20200417_050605.jpg
    20200417_050605.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 184
Cok yeni olunca böyle çıkıyor diye biliyorum ama emin olamadım işte 🤔😑
Bende aşırı gaz ve bulantı ayrıca doymama hissi var. Ve birçok belirti daha var. Regl oldum olucam gibi kasıkta ağrı belde ağrı göğüsler dolgun. Ağızda metalik tat sürekli böyle şeyler var bende

Cnm benim sana tavsiyem yeni test ikinci cizgiyin kalinligina bak test bozuk bence bugun bir test daha yap

Canım ben Şubat'ın 22sinde ertesi günü hapi kullandım düzenim bozuldu haptan sonra kanamam oldu bir iki hafta arayla birdaha olmadım normalde ayın ilk haftası oluyordum
Cnm ben dayanamadım kan testine gittim bu sabah yine idrar testimde silik çizgi gördüm çünkü. Sonuçlarım 2 saate çıkacak haber veririm.

Kızlar evet hamileymişim şimdi geldim hastaneden daha çok yeniymiş 😇😇😇 DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH. Bana sürpriz oldu 😍😬🙈
8313D111-FD14-4A9B-B6B9-DBC72A2C6ED1.jpeg

Back