Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi 3 dk içindeki sonuc
- Konu Sahibi Elf2020
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #geneliktesti hamilelik erken gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.867
- 3
- 89.180
- 528
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)Tam mavi olması için zaten betanızın çok yüksek olması lazım. Gayet belli sizde :) hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Clear blue çok yanlış sonuç cıkarıyormuş ondan kararsız kaldım ama 3 kere çıkartmaz heraldeTam mavi olması için zaten betanızın çok yüksek olması lazım. Gayet belli sizde :) hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
- 12 Temmuz 2022
- 24.867
- 3
- 89.180
- 528
Valla silik de değil ya çok, net yani. Doğrudur bence deClear blue çok yanlış sonuç cıkarıyormuş ondan kararsız kaldım ama 3 kere çıkartmaz heralde
İnşallahValla silik de değil ya çok, net yani. Doğrudur bence de
Merhaba belirtileriniz var mıydıKizlar selam 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum sabah idrariyla bugünkü sonuç sizce ? Tam mavi değil hala daha silik adetime tam 6 gün kaldı Eki Görüntüle 3393133
Çok az baş ağrısı uyku hali ve çok yemek yeme gibi arada gelen kasık ağrısı ama dün baya ağrım oldu kasıktaMerhaba belirtileriniz var mıydı
inşAllah hamilesinizdir :)Çok az baş ağrısı uyku hali ve çok yemek yeme gibi arada gelen kasık ağrısı ama dün baya ağrım oldu kasıkta
hayirli olsun bence sizin varbenim adete bugun 7 gun var sabah erken gebelik yaptim aslinda 2 3 gundur yapiyorum fakat bu sabah ayni anda 2 farkli marka yaptim 3 gundur silik pozitif cikaran testim gene silik verdi fakat digeri negatif pozitif veren days doctor markaydi negatif olan awox diye aranizda bu markalarda yanlis sonuclar alanlar oldu mu acaba
- 25 Temmuz 2014
- 2.060
- 1.426
- 333
Canım daha adetine zaman olduğu için kimi silik kimi negatif çıkarabilir normaldir önemli olan silik çizginin her gün bi tık daha belirginleşmesi diye biliyorum ..o şekilde takip edebilirsin belki, gönlünce olsunhayirli olsun bence sizin varbenim adete bugun 7 gun var sabah erken gebelik yaptim aslinda 2 3 gundur yapiyorum fakat bu sabah ayni anda 2 farkli marka yaptim 3 gundur silik pozitif cikaran testim gene silik verdi fakat digeri negatif pozitif veren days doctor markaydi negatif olan awox diye aranizda bu markalarda yanlis sonuclar alanlar oldu mu acaba
Cok tesekkur ederim umarim oyuzdendirCanım daha adetine zaman olduğu için kimi silik kimi negatif çıkarabilir normaldir önemli olan silik çizginin her gün bi tık daha belirginleşmesi diye biliyorum ..o şekilde takip edebilirsin belki, gönlünce olsun