- 5 Ocak 2025
- 41
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi seydafnjehxjebxjddb
-
Çok teşekkür ederim. Adet günlerinde olan sapmalar hamilelik değildir değil mi? 3. ay idrar testim negatifiti. Ondan önce de yapmıştım en son 3. ayda yaptım ama anlamıyorum neden şuan adet olamıyorum bu ay stres de yapmadım. Bir önce ki ay 6 kilo verdim stresten bu ay iyiydim ama acaba kilo verip tkrar aldım o mu etkilediElla adet düzensizliği yapıyor bazı kişilerde ekimden bu yana olsa her şekilde belli eder kendini ki 3 aylik olmuş olurdu üzerine iki uc defa adet görmüşsünüz gebelik yok kafanıza takip stres yapıyorsanız da adet gecikmesi olur
Hamile olman mümkün değil rahat olÇok teşekkür ederim. Adet günlerinde olan sapmalar hamilelik değildir değil mi? 3. ay idrar testim negatifiti. Ondan önce de yapmıştım en son 3. ayda yaptım ama anlamıyorum neden şuan adet olamıyorum bu ay stres de yapmadım. Bir önce ki ay 6 kilo verdim stresten bu ay iyiydim ama acaba kilo verip tkrar aldım o mu etkiledi
3. ay da kesin çıkar miydi acaba bir de adetlerim de çok sancım oluyor öyle bir şey olsa sancım olmazdı degil mi yani her zaman yaşadığım sancıyı yaşıyorum. Çok sağolun valla bu konuyu çok taktım kafama yarın doktora gidicem dedim tam içim rahat etsin korkuyorum çünküHamile olman mümkün değil rahat ol
Mümkün değil hamile değilsin testlerin negatif ve regl olmuşsun kaç kere3. ay da kesin çıkar miydi acaba bir de adetlerim de çok sancım oluyor öyle bir şey olsa sancım olmazdı degil mi yani her zaman yaşadığım sancıyı yaşıyorum. Çok sağolun valla bu konuyu çok taktım kafama yarın doktora gidicem dedim tam içim rahat etsin korkuyorum çünkü
Peki neden böyle düzensiz adet oluyorum. Düzensiz adet olduğum için acaba diyorum haklısınız 3 aya cikardi testte. Yani duzenaiz adet olmak hamilelik değildir değil miTestlerde en geç on beş gün sonra görünüyor ne 3ayi, üç aya gebelik belirsizliği mı kalır, sizde gebelik yok
Haklısınız düzensiz olması beni şüpheye düşürdü 4. ay da tekrar gecikince yine aklım karıştı.Mümkün değil hamile değilsin testlerin negatif ve regl olmuşsun kaç kere
Ellanin etkisi duzelip adet tekrar duznee girene kadar kaç ay atar bilemiyorum hele streste eklenince, üç aylık gebelik çok net anlasilirdi emin ol anlardın yani bu öyle şüpheli olacak bı durum değil, adette olmuşsun zaten gebelik yok, testler negatif bence düşünüp durmayı bıraktığında düzelir, stresin bozuyordurPeki neden böyle düzensiz adet oluyorum. Düzensiz adet olduğum için acaba diyorum haklısınız 3 aya cikardi testte. Yani duzenaiz adet olmak hamilelik değildir değil mi
Haplardan dolayı düzensiz olabilir pcos olabilir ama hamilelik değilHaklısınız düzensiz olması beni şüpheye düşürdü 4. ay da tekrar gecikince yine aklım karıştı.
Testte kesin çıkar miydiEllanin etkisi duzelip adet tekrar duznee girene kadar kaç ay atar bilemiyorum hele streste eklenince, üç aylık gebelik çok net anlasilirdi emin ol anlardın yani bu öyle şüpheli olacak bı durum değil, adette olmuşsun zaten gebelik yok, testler negatif bence düşünüp durmayı bıraktığında düzelir, stresin bozuyordur
Bu arada çok teşekkür ederimEllanin etkisi duzelip adet tekrar duznee girene kadar kaç ay atar bilemiyorum hele streste eklenince, üç aylık gebelik çok net anlasilirdi emin ol anlardın yani bu öyle şüpheli olacak bı durum değil, adette olmuşsun zaten gebelik yok, testler negatif bence düşünüp durmayı bıraktığında düzelir, stresin bozuyordur
Diyorum ya on gün hadi maksimum on beş gün içinde testte görünürdü, rahatla biraz artikTestte kesin çıkar miydi
Yarın doktora gidicem. Sizede neden böyle olmuş soylerim. Allah razı olsun kendinize iyi bakınDiyorum ya on gün hadi maksimum on beş gün içinde testte görünürdü, rahatla biraz artik
Merhaba doktora göründüm . Küçük kist varmış hormon testi istedi. Ultrasonda sordum gebelik görünüyo mu yok dedi kese görmedim ama yine kan ver dedi. Sizce kanda bir şey çıkar mı . 4 aya kese görünür müydüDiyorum ya on gün hadi maksimum on beş gün içinde testte görünürdü, rahatla biraz artik
4ayda bebeğin eli kolu bacağı hareketleri görünüyor poz veriyor, ne kesesi, bebeğin bütün uzuvları gayet büyük net görünüyor, gebelik yok artık kabul et, doktora dört aylık desen gülerdi sana, o yeni zannetmistir kan ver demiştir, dört aylık desen daha doğru cevaplar verirdiMerhaba doktora göründüm . Küçük kist varmış hormon testi istedi. Ultrasonda sordum gebelik görünüyo mu yok dedi kese görmedim ama yine kan ver dedi. Sizce kanda bir şey çıkar mı . 4 aya kese görünür müydü
Bu Ella beni mahvetti valla hepsi onun yüzünden. sanırım daha kanda da bir şey çıkmaz değil mi düşünmeme gerek var mi sizce. Bu arada Allah sizden razi olsun sizle konuştuktan sonra kendime geldim buraya gelebildim. Dış gebelik falan olabilir mi olsa gebelik Testinde görünürdü demi4ayda bebeğin eli kolu bacağı hareketleri görünüyor poz veriyor, ne kesesi, bebeğin bütün uzuvları gayet büyük net görünüyor
İdrar testi nwgatif olmazdı herhalde dwgil miBu Ella beni mahvetti valla hepsi onun yüzünden. sanırım daha kanda da bir şey çıkmaz değil mi düşünmeme gerek var mi sizce. Bu arada Allah sizden razi olsun sizle konuştuktan sonra kendime geldim buraya gelebildim. Dış gebelik falan olabilir mi olsa gebelik Testinde görünürdü demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?