Gebeliğe Hazırlık gebelik tesleri kesin sonuc verirmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı durumdayım 27 kasımda adet olmam lazımdı ama olmadım 3 tane test yaptım farklı günlerde ama hepsi negatif şuan hiç adet belirtim de yok kafam çok karışık hamile isem neden testte çıkmıyor değilsem de neden adet olamıyorum bilmiyorum perşembe gününe kadar olmazsam kan testi yaptırıcam bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Testlerde problem olmasi imkansiz gibi. Yani bir test hatali olabilir ama hepsi birden hatali olamaz. Ha gec döllenme olabilir ama bekleyip tekrar yapin ya da direk kan verin

Seninle aynı durumdayım son durumun nedir bende 35günde adet oluyorum 7gün geciktim ve hiç adet belirtim de Yok :/ ve hiç gecikmezdi

Boşuna beklemeyin en garantisi kan testi.hamile değilseniz iltihap olabilir ihmal etmeyin.kasik ağrısı Bende çok olmuştu göğüslerim şişmişti ve midem çok yanıyordu.bir ara sıtma bile tutmuştu.hamile olduğum ay yasadiklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…