Sizde test yaptinizmi evdeKızlar benimde 10 - 15 gündür falan kasık ağrım var . Arada da belime ağrıyor adetim 4 gün var . Doktora gittim bugün hamilelik için bakmamış. Diğer herşey normal hamile olabilirsin dedi.
Hadi inşallah
Seninle aynı durumdayım son durumun nedir bende 35günde adet oluyorum 7gün geciktim ve hiç adet belirtim de Yok :/ ve hiç gecikmezdiBende aynı durumdayım 27 kasımda adet olmam lazımdı ama olmadım 3 tane test yaptım farklı günlerde ama hepsi negatif şuan hiç adet belirtim de yok kafam çok karışık hamile isem neden testte çıkmıyor değilsem de neden adet olamıyorum bilmiyorum perşembe gününe kadar olmazsam kan testi yaptırıcam bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Benimde bugün 11 gün oldu hala olmadım idrar testi negatifSeninle aynı durumdayım son durumun nedir bende 35günde adet oluyorum 7gün geciktim ve hiç adet belirtim de Yok :/ ve hiç gecikmezdi
İlk idrarla yapıyorsun değil mi?Benimde bugün 11 gün oldu hala olmadım idrar testi negatif
Benim de negatif 34 günde bir adet olurdum olmadım da geç döllenmedir diye düşünüyorum , ama hiç bir Adet belirtim şişkinliğim vs bile YokBenimde bugün 11 gün oldu hala olmadım idrar testi negatif
öncekileri öğlen yapmıştım en sonuncuyu sabah ilk idrarla yaptimİlk idrarla yapıyorsun değil mi?
bende ümitsizliğe kapılmaya başladım artikBenim de negatif 34 günde bir adet olurdum olmadım da geç döllenmedir diye düşünüyorum , ama hiç bir Adet belirtim şişkinliğim vs bile Yok
Ben test yaptım dün akşam silikte olsa çizgiyi gördük , ayın 15ine kadar takip edin doktora gideceğim sanırım geç döllenmebende ümitsizliğe kapılmaya başladım artik
gittim gebelik yokmuş kist varmisBoşuna beklemeyin en garantisi kan testi.hamile değilseniz iltihap olabilir ihmal etmeyin.kasik ağrısı Bende çok olmuştu göğüslerim şişmişti ve midem çok yanıyordu.bir ara sıtma bile tutmuştu.hamile olduğum ay yasadiklarim
ben gittim doktora sonuç negatif kıstım varmisbende ümitsizliğe kapılmaya başladım artik
Geçmiş olsun.hem olmamanız daha iyi öncesinde tedavi olun folikaside başlayın daha iyi olur.kist hamilelikte sorun olabiliyor çünkügittim gebelik yokmuş kist varmis
Teşekkür ederim her serde bi hayır vardır diyorum artıkGeçmiş olsun.hem olmamanız daha iyi öncesinde tedavi olun folikaside başlayın daha iyi olur.kist hamilelikte sorun olabiliyor çünkü
hayırlısı olsun sevindim sizin adınıza inşallah hamileliktir sonuçBen test yaptım dün akşam silikte olsa çizgiyi gördük , ayın 15ine kadar takip edin doktora gideceğim sanırım geç döllenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?