Şu an aynı durumdayız seninle canım adetim üç gün geçti bu sabah test yaptım negatif ama göğüslerim çok sızlıyor bekleyeceğim bakalım bi kaç gün daha gelmezse bi daha yaparım ben de çok bebek istiyorum ama hep hüsranmerhaba aranıza yeni katıldım
Eşimle çocuk istiyoruz 3 aydır çalışmalar devam ediyor.bu ay beklenen adet tarihim 27 kasimdi olmadı 3 gün önce camasirda lekelenme oldu.açık kırmızı renkte ve sadece 2 damla şeklinde yaklaşık 15 gündür sol kasikta ağrı kabızlık ateş bel ağrısı var .erken gebelik testide olmak üzere farklı günlerde 4 test yaptım hepsi negatif çıktı 2 haftada 2 kilo aldım iştahım çok acildi .aranızda bu belirtiler olup testte negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen varmi acaba?çok istiyorum hamile olmayı ama bu yandanda korkuyorum bu kadar negatif test ten sonra sonuç degisirmi acaba ?
çalışıyorum isyerinden eşimin ameliyatı için izin aldım.bu ara izin almam zor yalın zamanda.biraz daha bekleyip izin alayım diyorum .bide korkuyorum ya negatif çıkarsa oda diyeGeç döllenme olabillir canım neden kan vermiyorsun
inşallah nasip olur ikimizdeŞu an aynı durumdayız seninle canım adetim üç gün geçti bu sabah test yaptım negatif ama göğüslerim çok sızlıyor bekleyeceğim bakalım bi kaç gün daha gelmezse bi daha yaparım ben de çok bebek istiyorum ama hep hüsran
İnş canıminşallah nasip olur ikimizde
yarın eşimin ameliyatı var bikacgun geçsin gideyim valla iyi fikir teşekkür ederimaksam acile git başım ağrıyor adetim geçti gebelık testi yaptıracaktım de
inşallah vardır
inşallah ikimizde nasip olurŞu an aynı durumdayız seninle canım adetim üç gün geçti bu sabah test yaptım negatif ama göğüslerim çok sızlıyor bekleyeceğim bakalım bi kaç gün daha gelmezse bi daha yaparım ben de çok bebek istiyorum ama hep hüsran
bide bisebirey sorucam sizdede adet olacakmış gibi belde kasikta ağrı beyaz akıntı şişkinlik varmiinşallah ikimizde nasip olur
Cuma günü olmuştu hattan hasta olacağım diye pedle gezdim hep akıntım var beyaz kremsi bide göğüs hassasiyetim var ara ara da midem yanıyor başka bir durum yokbide bisebirey sorucam sizdede adet olacakmış gibi belde kasikta ağrı beyaz akıntı şişkinlik varmi
bencede beyaz akintim var goguslerde değişim .yok ama mide yanması bel ağrısı varCuma günü olmuştu hattan hasta olacağım diye pedle gezdim hep akıntım var beyaz kremsi bide göğüs hassasiyetim var ara ara da midem yanıyor başka bir durum yok
Birlikte bekleyelim bu süreci inş hayırlısı olsunbencede beyaz akintim var goguslerde değişim .yok ama mide yanması bel ağrısı var
çalışıyorum isyerinden eşimin ameliyatı için izin aldım.bu ara izin almam zor yalın zamanda.biraz daha bekleyip izin alayım diyorum .bide korkuyorum ya negatif çıkarsa oda diye
bendebencede beyaz akintim var goguslerde değişim .yok ama mide yanması bel ağrısı var
Bencede var mide eksimesi bel ağrısı çok iyi olur birbirimize destek olalimBirlikte bekleyelim bu süreci inş hayırlısı olsun
Hadi inşallahKızlar benimde 10 - 15 gündür falan kasık ağrım var . Arada da belime ağrıyor adetim 4 gün var . Doktora gittim bugün hamilelik için bakmamış. Diğer herşey normal hamile olabilirsin dedi.
Ya kusura bakmayın da bende z bunu anlamıyorum ne demek negatif çıkarsa diye korkuyorum ? Yani hamilelik ya var ya yok tereddütte olmaktansa negatifi görmeyi tercih ederim şahsen.
Tamam hepimiz gebe kalmak istiyoruz, negatif olunca ister istemez üzüntü oluyor ama kendini kandırmak daha da kötü.[/QUOoyle tabide insanın elinde olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?