Gebeliğe Hazırlık gebelik tesleri kesin sonuc verirmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lucky4835

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
25
6
1
39
merhaba aranıza yeni katıldım
Eşimle çocuk istiyoruz 3 aydır çalışmalar devam ediyor.bu ay beklenen adet tarihim 27 kasimdi olmadı 3 gün önce camasirda lekelenme oldu.açık kırmızı renkte ve sadece 2 damla şeklinde yaklaşık 15 gündür sol kasikta ağrı kabızlık ateş bel ağrısı var .erken gebelik testide olmak üzere farklı günlerde 4 test yaptım hepsi negatif çıktı 2 haftada 2 kilo aldım iştahım çok acildi .aranızda bu belirtiler olup testte negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen varmi acaba?çok istiyorum hamile olmayı ama bu yandanda korkuyorum bu kadar negatif test ten sonra sonuç degisirmi acaba ?..bugün 10 gün oldu gecikeli yine test yaptım yine negatif.dün su gibi akintim oldu kasiklarimda ağrı var susuandada ben iyice umudumu kaybetmeye başladım olsa çıkardı herhalde şimdiye kadar

Son düzenleme:
Şu an aynı durumdayız seninle canım adetim üç gün geçti bu sabah test yaptım negatif ama göğüslerim çok sızlıyor bekleyeceğim bakalım bi kaç gün daha gelmezse bi daha yaparım ben de çok bebek istiyorum ama hep hüsran

inşallah nasip olur ikimizde

inşallah ikimizde nasip olur

bide bisebirey sorucam sizdede adet olacakmış gibi belde kasikta ağrı beyaz akıntı şişkinlik varmi
Cuma günü olmuştu hattan hasta olacağım diye pedle gezdim hep akıntım var beyaz kremsi bide göğüs hassasiyetim var ara ara da midem yanıyor başka bir durum yok

Bu ay ovu takibi yapmadım acaba diyorum geç döllenme falan olabilir mi bir umut işte insan her durumu düşünüyor

Cuma günü olmuştu hattan hasta olacağım diye pedle gezdim hep akıntım var beyaz kremsi bide göğüs hassasiyetim var ara ara da midem yanıyor başka bir durum yok
bencede beyaz akintim var goguslerde değişim .yok ama mide yanması bel ağrısı var

Kızlar benimde 10 - 15 gündür falan kasık ağrım var . Arada da belime ağrıyor adetim 4 gün var . Doktora gittim bugün hamilelik için bakmamış. Diğer herşey normal hamile olabilirsin dedi.

çalışıyorum isyerinden eşimin ameliyatı için izin aldım.bu ara izin almam zor yalın zamanda.biraz daha bekleyip izin alayım diyorum .bide korkuyorum ya negatif çıkarsa oda diye

Ya kusura bakmayın da bende z bunu anlamıyorum ne demek negatif çıkarsa diye korkuyorum ? Yani hamilelik ya var ya yok tereddütte olmaktansa negatifi görmeyi tercih ederim şahsen.
Tamam hepimiz gebe kalmak istiyoruz, negatif olunca ister istemez üzüntü oluyor ama kendini kandırmak daha da kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…