Gebelik Takibi 😟 Tecrübeli olan kızlar akıl verin lütfen çok kafam karışık. 😩

öyle yapıcam ama ben 11.haftada fetal dna yaptırmak istiyordum. buradaki hastanede yaptırabilir miyim bilmiyorum. ama kontrole gidince konusucam bakalım ayarlarız inşallah
Fetal DNA devlet hastanesi yapıyor mu bilmiyorum bir sormak lazım. Muayenelerde sen soru sormazsan hiçbir şey açıklamaya bilirler. İlk gebeligimiz bilgilendirilmek konuşmak istiyoruz ama malesef doktorlar ona göre davranmıyor. Benimde düzenli bir doktorum yok sürekli başkalarına gidiyorum inan hepsi aynı. İyi günlerine gelirsen iyisin yoksa moral bozukluğu

ay inşallah güzel, sağlıklı ilerlesin de artık doktoru da umursamıyorum

Abooooooo aaşkoooo sakiiiinnnn sakinnnnnn özellerde emin ol o kadar detaylı bakmıyor mesele iyi doktora denk gelmek . Ben doktorumdan o kadar memnunum ki devlet nasıl bilmiyorum ama hiç gitmedim . Bir kere randevu aldım sıraya girmedim diye randevumu iptal etme derecesine geldiler zaten kontroller Max5 dk sürüyor özel tetkiklerin olur 2’li 3’lü test vs onları özelde yaptırırsın çünkü bebeğin iç organlarına kadar bakıyorlar önemli testler . Elinin altındaki doktorda devam etmen bence senin rahatın için daha iyi olucak çünkü uzun yolculuklar seni çok yıpratacak ha yolda yıpranmışsın ha doktor 3 dk bakmış . Çok takma

öyle yapıcam artık mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…