Gebelik Takibi 😟 Tecrübeli olan kızlar akıl verin lütfen çok kafam karışık. 😩

Zor oluşmuş bir gebelik. O yüzden hee şeyi istiyorsun. Bir de diğer doktorla samimi olmuşsun artık. Ama devlette öyle bir şey yok canım.. Ben hamileligimin ilk aylarında sürekli ultrasonda bebeği görmek isterdim. Bazı bahanelerle gittigim olmustur randevudan once

bakalım ben de yaparim kesin

Anladım araba yoksa sıkıntı dediğiniz gibi yakın olanla devam etmeniz daha mantıklı

Bence devlette takibini yap canım ben şuan öyle yapıyorum özel testlerde gitmen gerekicek zaten ultrasonla rutin kontrollere devlete gidebilirsin ben öyle yapıyorum doğuma özele gidicem

Gebeliğin ilk aylarında yolculuk daha sıkıntılı bir durum. Riskli bir gebelik yoksa (ki benim riskli olduğu halde) ilk zamanlar hep standart. Sonrasında ben de özele gitmeyi planladığım halde min 12 haftaya kadar devlet Hastanesi'ne gideceğim. Keseyi gör, kalbi dinle falan filan. Her yerde aynı

Kaç haftalik hamilesiniz ?öncelikle zaten belli başlı şeyler için iyi bi hastaneye gitmek gerekiyor ikili test var ayrıntılı ultrason var vs vs .ama o zamana kadar bulunduğunuz şehirdeki hastaneye gidebilirsiniz. Bazı doktorlar çok açıklama yaparken bazıları daha az açıklama yapıyor bu devlette de böyle ozelde de.Ben ilk başka mide bulantısı dusuk tehlikesi sonra tansiyon yakın takipteyim mesela sizin sürecinz nasıl ilerleyecek bakıp ona göre karar verin bence .

dedim belki özelde makineler daha iyidir ne bilim

5+4teyim su an. 11.haftada fetal dna yaptırmak istiyordum tarama testlerini yaptırmaya niyetim yoktu. ama butdaki devlet hastanesinin fetal dna yaptıracağını sanmam. ama ona da bir çözüm bulunur diye düsünüyorum

Evet kesinlikle özelde çözünürlük çok daha iyi ama görülecek bir şey yok ki zaten bir tane yuvarlak. 12. haftada nipt vermek için özele gidersiniz. O zamana cinsiyet bile görülebilir.
hadi güzel olsun her sey insallah su an burdaki doktordan randevu aldık. artık yapacak bir sey yok

hadi güzel olsun her sey insallah su an burdaki doktordan randevu aldık. artık yapacak bir sey yok
Biraz kalabalık olur ama sorun değil tam 7 haftalık gidersen rahat rahat kalbini duyarsın. Daha erken gidersen cihaz sebebiyle duyulamazsa endişelenirsin. Vajinal bakmak isteyebilir ki o konuda fikir ayrılıkları var

Biraz kalabalık olur ama sorun değil tam 7 haftalık gidersen rahat rahat kalbini duyarsın. Daha erken gidersen cihaz sebebiyle duyulamazsa endişelenirsin. Vajinal bakmak isteyebilir ki o konuda fikir ayrılıkları var
yok zaten 7+3’r randevu aldık. vajinal de baktırmam zaten hastane dibimde. kalp atışı duyulmazsa bir hafta sonra tekrar giderim

Hiç gerek yok bence Van'a falan gitmeye. Zaten ayda bir çağırıyorlar kontrole. 12de ikili, 16da üçlü tarama için falan. Ben 5-8-12-16-20. Haftalarda gittim doktora :) ölçümlerini yapiyolar bir sıkıntı yoksa şu haftada gel diyolar. Zaten yapabilecekleri şey sadece kontrol ve kanama,enfeksiyon vs falan varsa onun için ilaç yazarlar. Kasıma kadar böyle idare edebilirsin. Ayrıntılı ultrasonda bir sıkıntı çıkarsa zaten ona göre bir yol izlersiniz. O da 20-21. Haftalarda oluyo zaten

öyle yapıcam ama ben 11.haftada fetal dna yaptırmak istiyordum. buradaki hastanede yaptırabilir miyim bilmiyorum. ama kontrole gidince konusucam bakalım ayarlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…