- 22 Temmuz 2024
- 9
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi kader tatar
Reglime 10 gün var kahverengi leke geldi bunun anlamı nedir yerleşme kanaması olabilir mi sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test ne zaman yapmam gerekir peki bilginiz var mıOlabilir
Birliktelikne zaman oldu en az uc hafta gectiyse ustunden belli olur diye biliyorumTest ne zaman yapmam gerekir peki bilginiz var mı
Çok teşekkür ederim sağolunBirliktelikne zaman oldu en az uc hafta gectiyse ustunden belli olur diye biliyorum
Merhaba ya benimde 6 gün var adetime bugün çok ufak kahverengi akıntı geldi ama başka hiç belirtim yok bende yerleşme kanaması acaba dedim ama göğüs hassasiyeti de YokReglime 10 gün var kahverengi leke geldi bunun anlamı nedir yerleşme kanaması olabilir mi sizce ?
Ben de göğüs hassasiyeti de var hiç bilmiyorum yarın test mi yapsak acabaMerhaba ya benimde 6 gün var adetime bugün çok ufak kahverengi akıntı geldi ama başka hiç belirtim yok bende yerleşme kanaması acaba dedim ama göğüs hassasiyeti de Yok
Benim şuan testim yok ya zaten çok eminde değilim bekliycem sanırım ama siz yapın bence ve haber edin olurmuBen de göğüs hassasiyeti de var hiç bilmiyorum yarın test mi yapsak acaba![]()
Test yaptın mı bu sabahBen de göğüs hassasiyeti de var hiç bilmiyorum yarın test mi yapsak acaba![]()
Test aldım canım kırık çıktı yaTest yaptın mı bu sabah![]()
Hadi yaa uzak mı eczane iade et bence yada yeniden alsanTest aldım canım kırık çıktı ya![]()