• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik sonrası emzirme dönemi hakkında

littleemom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
175
137
18
Merhaba,
Konu yanlış yerde olabilir.

Sormak istediğim bir kaç soru var.
Malum gebelikte ve doğum sonrası vücut büyük bir değişime uğramaya başlıyor mesela artık saçlarım dökülmeye başladı avuç avuç, biotin kullanmaya başlayacağım 3 aylık olmak üzere bebeğim bunun dışında kullandığınız takviyeler var mı arkadaşlar? Magnezyum demir vs. neler kullanıyorsunuz ya da kullanıyor musunuz? Ne zaman başlamak gerekir geç mi erken mi?

Biotin bende kullanmıştım kısmen faydalı oldu, ne yazık ki emzirme döneminde özellikle ilk 6 ay çok saç dökülmesi oluyor. Bebem 5 yaşına geldiği için o dönemde ne kullandım hatırlayamıyorum ama biotini görünce yazayım dedim onu net hatırlıyorum çünkü

Biotin bende kullanmıştım kısmen faydalı oldu, ne yazık ki emzirme döneminde özellikle ilk 6 ay çok saç dökülmesi oluyor. Bebem 5 yaşına geldiği için o dönemde ne kullandım hatırlayamıyorum ama biotini görünce yazayım dedim onu net hatırlıyorum çünkü
Zaten ince telli az saçım var saçsız kalacam diye ödüm kopuyor 😬 biotine hemen başlayayım o zaman

Zaten ince telli az saçım var saçsız kalacam diye ödüm kopuyor 😬 biotine hemen başlayayım o zaman
Hamileyken saçlarım altın çağını yaşamıştı nasıl gür nasıl parlak, sonra bir doğurdum avuç avuç elimde 😂 biotinden o dönem mucize bekledim ama kısmen yararı olmuştu o da ikinci kutuda başlamıştı sanırım

Hamileyken saçlarım altın çağını yaşamıştı nasıl gür nasıl parlak, sonra bir doğurdum avuç avuç elimde 😂 biotinden o dönem mucize bekledim ama kısmen yararı olmuştu o da ikinci kutuda başlamıştı sanırım
Evet evet o kadar güzeldi ki saçlarım tek tel dökülmez gürleşmiş miss gibiydi o eski halinden eser yok şimdi 😬

Back
X