- 6 Kasım 2024
- 4
- 4
- 29
- Konu Sahibi umutyolculugum
Merhaba bayanlar çok fazla konu açıyorum ama çok ağır şeyler yaşadım ama sonunda dünyalar güzeli iki kızım oldu gebelik şekerim hamilelikte çok fazlaydı bu forumlarda birçok şey okudum bebeğini kaybettiğini yazanlar kalbinin durduğunu yazanlar o kadar korkmuştum ki hiç kimse de umut verici bir yazı yoktu ama ben diyetime devam ettim tokluk şekerim 170-180'lerdeydi her gün elinde cihaz kolunda insülin iğnesi... Bebeğim kese de suyu fazlaydı. Kilosu önden gidiyordu. Yani 37 haftalık bebeğim 39 hafta ile uyumluydu. Şekerim çok yüksek olduğu için sürekli dahiliye takipliydim. 38 + 0'da kızımı kucağıma aldım lütfen siz de umudunuzu kaybetmeyin diyetisyen de gittim ama herkes kendi diyetini uygulayabilir bence. Ekmeği azalttım meyvelerden muz mandalina uzak durdum besinlerime her gün yoğurt da ekledim bol su içtim ve sente previa sorunumdan dolayı çok fazla hareket edemiyordum kanamalı bir hamilelik geçirdim ve en önemlisi stres gerçekten stresten uzak durmalısınız elinizde telefon sürekli gebelik şekerim diye benim gibi araştırma yapmayın çünkü o kadar ağır şeyler yazan var ki burada Umut arayan insanın moralini bozan yorumlar formlar var ki ve benim tiroid sorunum da vardı sonuç dünyalar güzeli iki kızım var her yerde araştırma yapmayın oturup hamileliğinizin keyfini çıkarın....