- 31 Ocak 2019
- 18
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi Harunmerve
Hanimlar hamilelikte sekeri olupta doguma kadar ilac kullanan varmi neler kullaniyorsunuz bide sekeriniz kac çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikte hao kullanilmiyor die biliyordum . Glifor mu kullandiniz30 kusur haftaya kadar hap ve diyetle, sonrasinda insulin ve diyetle hamileligimi gecirdim. Tokluk 180-190 cikiyordu yanlis hatirlamiyorsam, aclik 100-110
Hayir matofin kullandim ben. Hepsi hemen hemen ayni zaten, glifor benim mide bagirsak sistemimi cok bozdugu icin kullanamiyorum onu o yuzden matofin ictim. Gebelikte hapin hicbir zarari yok hatta ilk 3 ayda dusugu onledigine dair ciddi calismalar varmisGebelikte hao kullanilmiyor die biliyordum . Glifor mu kullandiniz
Ben gebe kalmadam olce insulinndirencim yuksek cikmiati glifor iciyordum sonra hamile kaldigimi ogrendim 10. Haftya kdr devam ettim ilaca. Bir sorun yasamadim . Ama ilerleyen gebelik sekeri zamanimda ilac kullanildigini bilmiyordumHayir matofin kullandim ben. Hepsi hemen hemen ayni zaten, glifor benim mide bagirsak sistemimi cok bozdugu icin kullanamiyorum onu o yuzden matofin ictim. Gebelikte hapin hicbir zarari yok hatta ilk 3 ayda dusugu onledigine dair ciddi calismalar varmis
Kullaniliyor, ben 2 hamileligimi bu sekilde gecirdim, bebeler saglamBen gebe kalmadam olce insulinndirencim yuksek cikmiati glifor iciyordum sonra hamile kaldigimi ogrendim 10. Haftya kdr devam ettim ilaca. Bir sorun yasamadim . Ama ilerleyen gebelik sekeri zamanimda ilac kullanildigini bilmiyordum
Bana garezleri varmis demekki ben ilkinde insukin vurdum bundada suan diyetle dusuyorda haftaya hidicem insulin baslariz belki demisti eger derse hap varmis nie vermiyosunuz bakiiim dicem :)Kullaniliyor, ben 2 hamileligimi bu sekilde gecirdim, bebeler saglam![]()
De de, benim endokrinologum cok iyiydi. Hatta son gelismeleri falan da baya takip ederdi, eczacim da teyit etmisti bilgileri. Hapin yeterli oldugu yere kadar hap ok diyorlar ama bi yerden sonra bebegin de insulin ihtiyaci arttigindan hap yetmeyebiliyor iste o zaman insulinBana garezleri varmis demekki ben ilkinde insukin vurdum bundada suan diyetle dusuyorda haftaya hidicem insulin baslariz belki demisti eger derse hap varmis nie vermiyosunuz bakiiim dicem :)
Anladim off cok stresli . Bnim ilk hebekikte cok zor dusuyordu sekerim diyet ve insukine ragmen ciddi biyuttaydi. Bu bebegimde ben erken farkettim 22.haftada soyledim dr a bende seker var galiba diye evde olcup goturdum bunun uzerine erken yukkeme yapip emin olduk .De de, benim endokrinologum cok iyiydi. Hatta son gelismeleri falan da baya takip ederdi, eczacim da teyit etmisti bilgileri. Hapin yeterli oldugu yere kadar hap ok diyorlar ama bi yerden sonra bebegin de insulin ihtiyaci arttigindan hap yetmeyebiliyor iste o zaman insulin
Bende oncesinde de insulin direnci oldugundan yuklemeye gerek gormediler, direk ilac kullandimAnladim off cok stresli . Bnim ilk hebekikte cok zor dusuyordu sekerim diyet ve insukine ragmen ciddi biyuttaydi. Bu bebegimde ben erken farkettim 22.haftada soyledim dr a bende seker var galiba diye evde olcup goturdum bunun uzerine erken yukkeme yapip emin olduk .