Gebelik şekeri yüksek çıkanlar bakabilir mi?

Merhaba seker durumunuz nasill gidiyor.ya hamilelikte diyet yapmak cok.zormusss.bayilcam acliktan

Gerçekten mi korktum şu anda bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim sizin açlık ve tokluk değerleriniz nasıldı peki? Ben de pek diyete uyamıyorum illa ki bozuyorum hamileyken canının çektiğini yiyememek çok zor çünkü ama bunu okuyunca gerçekten korktum

Merhaba seker durumunuz nasill gidiyor.ya hamilelikte diyet yapmak cok.zormusss.bayilcam acliktan
Ya ben de diyete tam uyamıyorum illa canım bir şeyler çekiyor yemeden durulmuyor hamileyken şu süreci de bi atlatsak keşke. Açlık değerim genelde hep yüksek geliyo 100 103 civarı falan tokluk 1. Saat yemeğe dikkat edersem düzgün geliyor 140 altı kalıyor ama dikkat edememişsem o da yüksek geliyor 160 ve üzeri gibi. Gerçekten çok zorlanıyorum. Sizin açlık ve tokluk değerleriniz nasıldı kilonuz haftanız nedir siz neler yapıyosunuz birbirimizi motive edelim bari gerçekten hamilelik doğum korkusu kaygılar yeterince zorken bi de bu gebelik şekeri iyice tuz biber oldu Allahın izni ile bu süreci kazasız belasız atlatırız inşallah

Takmadigim icin hatirlamiyorum

Hemen hemen aynı değerlerdeymişiz...Diyetisyene gittim..Dahiliye doktoruna gittim..Diyet yaptım ama sınırdaydı ve bazen tokluk yüksek çıkıyordu..Riske atmayalım dedi ve geceleri 10,sabah ve aksamları 6 dozluk insülin kullandım...37.haftalarda da bebeğim dünyaya geldi..Hem fazla insüline maruz kalmasın dedi doktor...Allah'a şükür hiçbir problemimiz olmadı..

Şayet düşmüyorsa ki ben evde de sürekli ölçtüm yazdım doktora gösterdim dahiliyeye...İnsülinse insülin kullanın..Çünkü şeker çok tehlikeli bebek için...

Sağlıkla gelsin bebişiniz

Selamlar, ben henüz şeker yüklemesi yaptırmadım. Aslında yaptırmayı istemediğim için en baştan parmaktan ölçen cihaz aldım ve yemeklerden sonra kontrol ediyorum. Anladığım şey şu: basit karnonhidratlar şekeri en çok yükseltenler. Normal sağlıklı ev yemeği yediğimde asla tokluk 110 u geçmezken, dün kocaman hamburger patates yedim ve bir saat tokluk 150 çıktı ama eşimin 160.. demem o ki sağlıklı insan da böyle beslense demek ki şeker yükseliyor. Basit karbonhidratlar şekerli gıdalara göre kan şekerini çok daha fazla yükseltiyor. Tecrübelerimi yazmak istedim çünkü konuyla ilgili fazla paylaşım göremedim

Merhabalar benimde gebelik şekerim çıktı .daha henüz çok küçük bebeğim 6 haftalık. Saha öncesinde 2 düşük yaşadığım için ayrıntılı her şeye bakıldı. Ama yapılan rutin testlerde şekere rastlayınca şeker yüklemesi yaptırdım . Açlık 120 1. Saat 258 2. Saat 165 çıktı. Dahilşyle görüştüm diyet yapmamı söyledi. Diyet yapıyorum ekmek şeker neler yasaksa yemiyorum ancak evde şeker aleti ile ölçtüğümde açlık şekerim bir türlü düşmüyor . Öneriniz var mı basıl düşürebilirim ?neden düşmez mi bu açlık şekeri

Sabah ac karnina dogal sirkeli su deneyebilirsin canim etkiliymis

Tşk ederiz harika açıklama olmuş bizde faydalandık benim oglus 2 hafta önden gittiği için iri dedi doktor perinatologda dahil test önerdi 11 de kahvaltı yaptığım halde saat 3 de teste başlattı doktorum ilk sonucum 87 gelmiş diğerleri 112 ve 103 sanırım değerlerim normal yarın arayarak teyitlesecegiz doktorumla abur cubura veda ettim bu aksm itibari ile yemek sonrası çay kuruyemis meyve yaptım ama gece oldu mu resmen içim kaziniyor gibi oldum alistirmisiz bünyeyi bnm bebekde ben yeyyince çok mutlu oluo biraz diyet yapalım bakalm belki normale döneriz 82 ile hamile kaldım bende belki o da etkiliyor tabi 3 4 kilo aldm çok değil dedi doktorum

Rabbim size bağışlamış kötü bir tecrübe olmuş ama neyseki evladınız kucaginizda . Banada doktorum bugün özellikle bebeğe etki edebileceğini üstelik doğum sonrası zeka problemleri dahi yaşanabilir dedi risk dedi bende yaptırdım yoksa ilk gebeligimde yaptirmamistm soru işareti kalmasndansa yapalım dedi bakalm yarın aricam ne diyecek

Açlık şekerim 98 -100 -103 falan gibi çıkıyor. Tokluk da değişiyor bazen 140 altı bazen 140 üstü çıkıyor. Sizin değerleriniz nasıl?
Merhaba ne kadar sürede bu değerlere ulaştınız acaba benim 4 gündür diyete uymama rağmen çok değişken çıkıyor bazen 140 altı bazen 150 160 tokluğum açlığım bazen 97 bazen 115 endişeleniyorum düşmeyecek diye korkuyorum yazarsanız çok sevinirim

Kacinci haftada doğum yaptın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…