- 13 Mart 2016
- 358
- 198
- 18
- Konu Sahibi pegasus2304
-
Q Queen of the North Benim haftasıyla hep uyumludu.. Şu 2 haftadır Bebeğim hemen hemen 1 hafta geriden gelmeye başladı.. Korkuyorum insülin kullanoyorum diyet yapıyorum diye mi..
Benimde dün dozlarım yükseldi tekrardan. Sabah 12 öğlen6 akşam8 novarapid kısa etkili insülin..akşamlarıda 20 levamir uzun süreli insülin.. Senin dozlar nasıldı.. Benim bebeğimin kilosu normal haftasında en fazla 1-2 gün önde çıkıyordu.. Şimdi geriledi bile..Bende vardı yüksek duzeyde insulin igne kullandım bebeğim sekerden dolayı iri oldugundan erken sezeryan ile alındı cok şükür bebegim iyi yaşını doldurdu.
Hamileligimi gün boyu yarım dilim tam buğday ekmeği bir dilim beyaz peynir salatalık ve yogurtla aç olarak tamamladım yani acliktan ağladığımı bilirim ona rağmen bebek gelişimi 3 hafta ilerideydi seker yüzünden.
Amin inşallah 40 gün kaldı.O alacagini aliyor senden merak etme,sen kendin icin beslenmelisin hem cihaz sonucta %100 dogru degildir kafani takma simdi geri gider sonra bakmissin ki ileride :) saglikla dogsun insallah
Kontrol altında canım sabah12 öğlen6 akşam8 kısa etkili insülin.. Geceleri 20 Uzun etkili vuruyorum. Bebeğim haftasıyla uyumluyduda şu 2 haftadır gibi geriden geliyor bir haftaya kadar..gecmiş olsun canım benım oglum 19 aylık ben gebelik sekerını devlette yaptırdım endokrıne gıt dedı özeldekı doktoruma gıttım hemen birseyın yok dedı zaten özelde hep kontrol altındaydım ama doğumumu sezaryan olarak devlette yaptım oglum cok zor bır sezaryanla oldu cıkaramadılar ıcerden 4 300 kılo dogdu hemen kuvoze aldılar esıme 48 saat vermısler sekerı cok düşükmüştü oldugunda tabı sezaryanda zorlandıgı ıcın solunum sıkıntısıda vardı ben 2 gunde hastaneden cıktım oglumu göremedım ama mahvoldum 20 koca gün kuvözda kaldı bır hafta sonra 2 saat arayla emzırmeye verdıler sonra kendı kendne sekerını düzeltmeye basladı yoksa sevk edeceklerdı baska hastaneye doktorların deedıgı annenın gebelık sekerınden dolayı boyle oldu pankresına falan baktılar sukur sımdı ıyıyız ama mutlaka kontrol altında bulun benım gıbı özeldekılere ınanma
Sizin dozlar nasıldı.. Benim bebeğimde normalde haftayla uyumluydu 2 hagtadır gibi eksik mi ölçülüyo pozisyondan mı bilmem 1 haftaya yakın küçük çıkıyo kilosu.. İnsülin ve diuetle alakası yok diyorlar hep ama..Bir yerde insülin kullanan annelerin bebekleri iri doğar diye duşmuştum..
Bizde de öyle oldu..
Çok şükür diabet hastası değil..
Kontrollerine daha fazla özen gösteriyorum..
Sizin dozlar nasıldı.. Benim bebeğimde normalde haftayla uyumluydu 2 hagtadır gibi eksik mi ölçülüyo pozisyondan mı bilmem 1 haftaya yakın küçük çıkıyo kilosu.. İnsülin ve diuetle alakası yok diyorlar hep ama..
Ailenizde diyabet olan var mı.. Benim babam tip 2 mesela ordanda etkileniyorum sanırım..İnanın hatırlamıyorum..
Ama benim de sürekli dozunu yükselttikleriydi..
Benim doğumum acil oldu bi de suyum geldi..
275 şekerle girdim doğuma..
Çok şükür bugüne kadar kızımda bir problem yok..
Kiloları hafyasıyla uyumlumuydu peki..İnanın hatırlamıyorum..
Ama benim de sürekli dozunu yükselttikleriydi..
Benim doğumum acil oldu bi de suyum geldi..
275 şekerle girdim doğuma..
Çok şükür bugüne kadar kızımda bir problem yok..
Kilosu nasıldı haftasıyla uyumlumuydu peki..Toplam 20 dozdu ama hatırlamıyorum şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?