• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik şekeri olup insülin kullananlar yardım..

Bence kimseyle kiyaslamaya girme herkesin farklidir seker düzeyi ,ona göre ilaci tedaviside farkli olur
Diyabeti olan annelerin bebekleri normalden iri olur ,hic gerileme oldugunu duymadim
Ben insülin yerine diyet yaptım ama yine bir dalgalanma vardı şeker im de. 36 hafta da doktor bebeğin 4 hafta geri zayıf ve ciğerlerini gelişmediği söyledi. Dünya başına yıkıldı. Sebep şeker. Zira oksijeni ve kan akışı iyi olması na rağmen bebek şeker düzensiz li n den yeterli beslenme mis. Eğer insülin diyorsa doktor mutlaka insülin kullanın

Merhaba
Bende de gebelik şekeri çıktı. Sabah açlıklarım 110 toklular 140-150 gibi. Diyet de işe yaramıyor. İnsüline başlamak istedi endokrin. Şimdilik akşamları 6 doz olacak şekilde başlayacağım. Arttırabiliriz de bozma moralini dedi. Ama ister istemez bozuldu tabi. En çok merak ettiğim konu doğumdan sonra hemen bıraktınız mı? Kullanmaya devam eden var mı?

Merhaba benimde açlık şekerim 102 105 çıkıyordu ve diyetle düşmedi aksamlari 6 ünite insülin verdiler tokluklar yüksek değil benim . Merak ettim doğum yaptınız mı şekeriniz hemen normale döndü mü bebeğinizde iyidir insallah bir sorun yaşanmadı dimi

Meraba bende haftaya insuline gecicem heralde ve size sormak istedim sizin dogum gercekleşti mi,bebeginizin durumu nasil kilo durumu nasil ve dogumdan sonra sekeriniz normal seviyeye düştü mu? Cok sordum k.bakmayin ama cok endişeliyim umarim cevaplarsiniz

Back
X