Avokado bende cok tükettim ama catlamadan sonra adete kadar hergun yarim veya bütün yediğim oldu. T
Yumurtalamadan once ari sutu bal polen adetle birlikte başlayıp yumurtlayana kadar düzenli yumurtlama donemi havuç catlamadan sonrada avokado. Üç dört ay bu düzende gittim. Cok süper kilo yapıyor bu arada
tabi kuru yemişler vs bol bol
Hamile kaldim ama kimyasal oldu. Sonraki ayda amann ya o kadar şey yiyorum olmuyor demekki deyip hicbirsey yapmadjm. Folik asit devam diyordum tabiki
Kimyasql oldugu ay Doktora gittim klomen yazdı. Klomen kullandığım ay hamile kaldim. Ama bu bitkisel hicbirsey yapmadim. Hatta avokado canim istedi ama o kadar yerimde ne oldu diye yemedim.
Tabi 1 yılın sonunda hamile kalabildim. Bazan ne kadar bitkisel seyler kullansan da direk ilac gerekebiliyor. Doktor hicbirsey yok deyip gönderiyordu beni ufak çaplı bir isyan cikardim doktorda. Hicbirsey yok diyorsunuz olmuyor iste olmuyor diye duygusal bağlayınca doktor klomen verdi ama günde 1 tane içtim ve catlama iğnesi yazmadi.
Ama itiraf etmeliyim ki ari sutu bal polen karışımının kaliteli yumurtaya cok etkisi var. Egricayir markası en iyisi bu işte yani cok araştırdım yardımcı olmak adına söylüyorum. Avakado da rahmi besliyor ve tutunma icin zemin hazırlıyor. Mutlaka üç dört aylık kullanımının da vücuduma faydası olmuştur.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin .