Birakinca etkisi geciyor. Eger bir sorun yoksa ilk ay hamile kalabilirsinizherkese selamlar
ben 11 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım, üç aydır korunmuyoruz. hap etkisi vücuttan ne kadar sürede çıkıyor bilmiyorum ama üç ay beklemem gerektiği söylendi.
mayıs haziran ve sonrası için gebelik planlayanlar nelere dikkat etmeli? folik asit, yeme içme, diyet vb. şeyler duydum ama tecrübeli arkadaşlar buraya yazabilirse faydalanmış oluruz
yani 3 aydır korunmuyoruz henüz bir şey yok.Birakinca etkisi geciyor. Eger bir sorun yoksa ilk ay hamile kalabilirsiniz
Benim 9 ayda oldu. Bildiğim kadarıyla bir sorun yok demir eksikliği ve D vit eksikliği dışında.Birakinca etkisi geciyor. Eger bir sorun yoksa ilk ay hamile kalabilirsiniz
jel ne oluyor acaba pek bilgim yok bilgilendirir misinizBenim 9 ayda oldu. Bildiğim kadarıyla bir sorun yok demir eksikliği ve D vit eksikliği dışında.
9 ay sonra oldu. O da jelle...
Acaba bu neden? İkinci istersem o da mi böyle bekletir ??
Bir gebenin günlüğü Instagram sayfasından jel almıştım. Spermin yumurtaya geçişini sağlayan bir jel. Yumurtlama günümde kullandim.jel ne oluyor acaba pek bilgim yok bilgilendirir misiniz
ovülasyon testi yapıyor musunuzeltim doğum kontrol hapını bıraktığı ilk ay gebe kalmıştışans valla bu işler biraz. tüm kontrollerinizi yaptırıp bir sorun olmadığından emin olun. dahiliyeye de görünün. d vitamini, demir, b12 ve magnezyum eksikliği de gebe kalmayı zorlaştırıyor.
biz de 1 yıldır deniyoruz. inşallah olur yakında
her seyi denedik valla bizovülasyon testi yapıyor musunuz
ben haziranda adetimden sonra başlamayı düşünüyorum
hakkınızda hayırlısı olsunher seyi denedik valla bizartık doktorla birlikte yumurta takibi
isteyen herkes inşallahhakkınızda hayırlısı olsuninşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede kavuşursunuzbenim 3 senedir olmuyor
bende bi süre deneyin yaş kaç ?
teşekkür ederim hepimizinhakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede kavuşursunuzben 24 yaşındayım
3ay çok çok erken endişe etmek için herkes hemen zart diye hamile kalacak diye birşey yok. Bence kafanı rahatlat stres yapma. 1 ayda hamile kalma oranı bir kişi için zatem yuzde 15-20civarı diyor doktorlar..yani 3 aydır korunmuyoruz henüz bir şey yok.
bu ayın sonunda doktora gideceğim adet günüme aldım randevuyu, hormonlarıma baktırayım dedim
ya evet ben de öyle düşünüyordum ama ilaç kullandığım için kime söylesem ilaç kullananların çocuğu zor oluyor gibi şeyler söylüyorlar.. ben de biraz tezcanlı biriyim istemeden etkileniyorum3ay çok çok erken endişe etmek için herkes hemen zart diye hamile kalacak diye birşey yok. Bence kafanı rahatlat stres yapma. 1 ayda hamile kalma oranı bir kişi için zatem yuzde 15-20civarı diyor doktorlar..
evet zaten bir seneye kadar normal gözüyle bakıyorum, yine de tedbir amaçlı kan tahlillerime baktırmayı düşünüyorum kendim içinteşekkür ederim hepimizin
yaş daha genç 1 yıl beklemeni öneririm
sonra tam teşekkküllü bi inceleme yaptırın