Merhabalar gebelik planlayanlar hamile kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırın. Hamile kaldıktan sonra sigorta kabul etmiyor bilginize. Ben bilmiyordum gebe kaldiktan sonra da olmuyormuş ben yandım siz yanmayın Doğum fiyatları uçmuş hamile kalmadan önce yaptırırsanız muayene, doğum gibi bütün sağlık işlemeleri daha ucuz fiyata geliyor bilginize
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik planlayanlar Özel sigortası yaptırın🙋🏻♀️🙋🏻♀️
- Konu Sahibi My babyyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bunu düşünmeyen tek ben değilmişim ben düzenli yer yıl yaptırırım bu yılda bitince yeniletmedim gebelik teminatı ekleyip yeniletmeyi düşünüyordum ama ilk bi idrarda kesinlestireyim kan testi vermeden önce yaptirmayı düşünüyordumMerhabalar gebelik planlayanlar hamile kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırın. Hamile kaldıktan sonra sigorta kabul etmiyor bilginize. Ben bilmiyordum gebe kaldiktan sonra da olmuyormuş ben yandım siz yanmayın Doğum fiyatları uçmuş hamile kalmadan önce yaptırırsanız muayene, doğum gibi bütün sağlık işlemeleri daha ucuz fiyata geliyor bilginize
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.378
- 113
- 28
O ayrı bir olay belirtilerim var bak başlat diyorum is yerinde arayıp tekrar baslatiym mi diye soruyor sinir krizi geçiriyorum gün sonunda naptın dediğimde aramadım diyor aylardır bu döngü böyle bırak kız versinler 25-30 bin doğuma hanyayı konyayı görsünlerkocama aylardır bunun için yalvarıyorum resmen ya her ayın 15inde başlatıcam diyor hala başlatmadı
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.378
- 113
- 28
kızınca da sey diyor benim cocugum olsun da ne kadarsa doğum parası veririm feda olsun cocugumaO ayrı bir olay belirtilerim var bak başlat diyorum is yerinde arayıp tekrar baslatiym mi diye soruyor sinir krizi geçiriyorum gün sonunda naptın dediğimde aramadım diyor aylardır bu döngü böyle bırak kız versinler 25-30 bin doğuma hanyayı konyayı görsünler
O zaten ayrı bir olay bunların hepsi aynı demek ki öyle deyince acaba fazla detay düşünüyorum ondan mı olmuyor diye düşünüyorumkızınca da sey diyor benim cocugum olsun da ne kadarsa doğum parası veririm feda olsun cocuguma
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.378
- 113
- 28
erkekler böyledir baslarına gelip sıkıntıya girmedikçe ders alamıyorlar hiçbir seydenO zaten ayrı bir olay bunların hepsi aynı demek ki öyle deyince acaba fazla detay düşünüyorum ondan mı olmuyor diye düşünüyorum
Ben bekarken günü gününe yaptırırdım bunu da biliyor Buna rağmen hala ne diyor biliyor musun arkadaşının eşi yeni doğum yaptı hele bir sorayım ne kadar gitmiş çok gitmemişse yaptırmaya gerek yok diyor çıldırıyorumerkekler böyledir baslarına gelip sıkıntıya girmedikçe ders alamıyorlar hiçbir seyden
- 20 Mart 2024
- 1.714
- 1.589
- 48
Ay hepsi aynı olamazzzz.. Eşimle aramda geçen diyalogları okudum resmen
kızınca da sey diyor benim cocugum olsun da ne kadarsa doğum parası veririm feda olsun cocuguma
hele bir sorayım ne kadar gitmiş çok gitmemişse yaptırmaya gerek yok diyor çıldırıyorum
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Merhabalar gebelik planlayanlar hamile kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırın. Hamile kaldıktan sonra sigorta kabul etmiyor bilginize. Ben bilmiyordum gebe kaldiktan sonra da olmuyormuş ben yandım siz yanmayın Doğum fiyatları uçmuş hamile kalmadan önce yaptırırsanız muayene, doğum gibi bütün sağlık işlemeleri daha ucuz fiyata geliyor bilginize
Doğum paketlerini arastirabilirsiniz
- 20 Mart 2024
- 1.714
- 1.589
- 48
Sigortadan faydalanma şartı var diye duymuştum ben. 1 sene gebe kalmamak gerekiyormuşhamile kalmadan önce yaptırırsanız muayene, doğum gibi bütün sağlık işlemeleri daha ucuz fiyata geliyor bilginize
Yapılması gereken şeyi yapmamayı tercih etmeye çalışıyorlar demek ki sorun beylerdeymişAy hepsi aynı olamazzzz.. Eşimle aramda geçen diyalogları okudum resmen
Firmadan firmaya değişiyor canımSigortadan faydalanma şartı var diye duymuştum ben. 1 sene gebe kalmamak gerekiyormuş
- 20 Mart 2024
- 45
- 16
- 3
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.378
- 113
- 28
inşallah gebe kalırız görürler günleriniAy hepsi aynı olamazzzz.. Eşimle aramda geçen diyalogları okudum resmen
- 20 Mart 2024
- 1.714
- 1.589
- 48
Onu da mı gidip bildiriyoruz ?anadolu sigorta 1 yıl bekleme şartı koymuyor.sadece sigorta başlangıç tarihinden sonra bir kere adet olmanız gerekiyor
- 20 Mart 2024
- 1.714
- 1.589
- 48
sinirle edilen en tatlış dua. amin allahıminşallah gebe kalırız görürler günlerini
- 6 Mart 2024
- 9.777
- 8.378
- 113
- 28
AMİİİİNNNNsinirle edilen en tatlış dua. amin allahım
Amiiiinnnninşallah gebe kalırız görürler günlerini