Bunu düşünmeyen tek ben değilmişimMerhabalar gebelik planlayanlarhamile kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırın. Hamile kaldıktan sonra sigorta kabul etmiyor bilginize. Ben bilmiyordum gebe kaldiktan sonra da olmuyormuş ben yandım siz yanmayın Doğum fiyatları uçmuş hamile kalmadan önce yaptırırsanız muayene, doğum gibi bütün sağlık işlemeleri daha ucuz fiyata geliyor bilginize
O ayrı bir olay belirtilerim var bak başlat diyorum is yerinde arayıp tekrar baslatiym mi diye soruyor sinir krizi geçiriyorum gün sonunda naptın dediğimde aramadım diyor aylardır bu döngü böylekocama aylardır bunun için yalvarıyorum resmen yaher ayın 15inde başlatıcam diyor hala başlatmadı
kızınca da sey diyor benim cocugum olsun da ne kadarsa doğum parası veririm feda olsun cocugumaO ayrı bir olay belirtilerim var bak başlat diyorum is yerinde arayıp tekrar baslatiym mi diye soruyor sinir krizi geçiriyorum gün sonunda naptın dediğimde aramadım diyor aylardır bu döngü böylebırak kız versinler 25-30 bin doğuma hanyayı konyayı görsünler
O zaten ayrı bir olay bunların hepsi aynı demek kikızınca da sey diyor benim cocugum olsun da ne kadarsa doğum parası veririm feda olsun cocuguma
erkekler böyledirO zaten ayrı bir olay bunların hepsi aynı demek kiöyle deyince acaba fazla detay düşünüyorum ondan mı olmuyor diye düşünüyorum
Ben bekarken günü gününe yaptırırdım bunu da biliyorerkekler böyledirbaslarına gelip sıkıntıya girmedikçe ders alamıyorlar hiçbir seyden
kızınca da sey diyor benim cocugum olsun da ne kadarsa doğum parası veririm feda olsun cocuguma
hele bir sorayım ne kadar gitmiş çok gitmemişse yaptırmaya gerek yok diyor çıldırıyorum
Merhabalar gebelik planlayanlarhamile kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırın. Hamile kaldıktan sonra sigorta kabul etmiyor bilginize. Ben bilmiyordum gebe kaldiktan sonra da olmuyormuş ben yandım siz yanmayın Doğum fiyatları uçmuş hamile kalmadan önce yaptırırsanız muayene, doğum gibi bütün sağlık işlemeleri daha ucuz fiyata geliyor bilginize
Sigortadan faydalanma şartı var diye duymuştum ben. 1 sene gebe kalmamak gerekiyormuşhamile kalmadan önce yaptırırsanız muayene, doğum gibi bütün sağlık işlemeleri daha ucuz fiyata geliyor bilginize
Yapılması gereken şeyi yapmamayı tercih etmeye çalışıyorlar demek ki sorun beylerdeymişAy hepsi aynı olamazzzz.. Eşimle aramda geçen diyalogları okudum resmen
Firmadan firmaya değişiyor canımSigortadan faydalanma şartı var diye duymuştum ben. 1 sene gebe kalmamak gerekiyormuş
inşallah gebe kalırız görürler günleriniAy hepsi aynı olamazzzz.. Eşimle aramda geçen diyalogları okudum resmen
Onu da mı gidip bildiriyoruz ?anadolu sigorta 1 yıl bekleme şartı koymuyor.sadece sigorta başlangıç tarihinden sonra bir kere adet olmanız gerekiyor
sinirle edilen en tatlış dua. amin allahıminşallah gebe kalırız görürler günlerini
Amiiiinnnninşallah gebe kalırız görürler günlerini