Gebelik planlayanlar Özel sigortası yaptırın🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

My babyyy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
20
6
Merhabalar gebelik planlayanlar hamile kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırın. Hamile kaldıktan sonra sigorta kabul etmiyor bilginize. Ben bilmiyordum gebe kaldiktan sonra da olmuyormuş ben yandım siz yanmayın Doğum fiyatları uçmuş hamile kalmadan önce yaptırırsanız muayene, doğum gibi bütün sağlık işlemeleri daha ucuz fiyata geliyor bilginize

Bunu düşünmeyen tek ben değilmişim ben düzenli yer yıl yaptırırım bu yılda bitince yeniletmedim gebelik teminatı ekleyip yeniletmeyi düşünüyordum ama ilk bi idrarda kesinlestireyim kan testi vermeden önce yaptirmayı düşünüyordum

kocama aylardır bunun için yalvarıyorum resmen ya her ayın 15inde başlatıcam diyor hala başlatmadı

kocama aylardır bunun için yalvarıyorum resmen ya her ayın 15inde başlatıcam diyor hala başlatmadı
O ayrı bir olay belirtilerim var bak başlat diyorum is yerinde arayıp tekrar baslatiym mi diye soruyor sinir krizi geçiriyorum gün sonunda naptın dediğimde aramadım diyor aylardır bu döngü böyle bırak kız versinler 25-30 bin doğuma hanyayı konyayı görsünler

kızınca da sey diyor benim cocugum olsun da ne kadarsa doğum parası veririm feda olsun cocuguma

erkekler böyledir baslarına gelip sıkıntıya girmedikçe ders alamıyorlar hiçbir seyden
Ben bekarken günü gününe yaptırırdım bunu da biliyor Buna rağmen hala ne diyor biliyor musun arkadaşının eşi yeni doğum yaptı hele bir sorayım ne kadar gitmiş çok gitmemişse yaptırmaya gerek yok diyor çıldırıyorum

Ben geçen ay yaptırdım. Bu ay denemelere başladık. Umarım her şey yolunda gider ve süreç içerisindr hamile kalabilirim.

Doğum paketlerini arastirabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…