Tabikide hayır mesela gebesin biliyorsun kan vermeden yaptırdın kan testinde de diyelim ki 3 haftalık çıktı sen yani TSS yi 1 ay 3 hafta gibi bir süreçte yaptırmış olman gerekiyor diye biliyorumOnu da mı gidip bildiriyoruz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikide hayır mesela gebesin biliyorsun kan vermeden yaptırdın kan testinde de diyelim ki 3 haftalık çıktı sen yani TSS yi 1 ay 3 hafta gibi bir süreçte yaptırmış olman gerekiyor diye biliyorumOnu da mı gidip bildiriyoruz ?
Bunu bi araştıraym ben.. Teşekkür ediyorum bilgi içiinTabikide hayır mesela gebesin biliyorsun kan vermeden yaptırdın kan testinde de diyelim ki 3 haftalık çıktı sen yani TSS yi 1 ay 3 hafta gibi bir süreçte yaptırmış olman gerekiyor diye biliyorum
Şartlara göre fiyat değişiyor sen araştır net bilgiyi alırsın. Gebe kalalım oda önemli değilBunu bi araştıraym ben.. Teşekkür ediyorum bilgi içiin
Hamilelik oluştuğunda zaten doktora bildiriyorsunuzya son adet tarihini yada ultrasonda bebeğin boyutuna göre belli oluyor.Sigorta sadece diyorki doktorun belirttiği son adet tarihin sigorta başlangıcından sonra olsunOnu da mı gidip bildiriyoruz ?
sizin araştırdığınız ve düşündüğünüz sigorta şirketi hangisi ?Sigorta sadece diyorki doktorun belirttiği son adet tarihin sigorta başlangıcından sonra olsun
Anadolu sigorta dışındakilerde hep en az 1 yıl bekleme şartı vardı o yüzden benim tek seçeneğim Anadolu sigortaydı onu yaptırdım biran önce bebek istediğim içinsizin araştırdığınız ve düşündüğünüz sigorta şirketi hangisi ?
Sigortadan faydalanma şartı var diye duymuştum ben. 1 sene gebe kalmamak gerekiyormuş
Ayy ucu sonra sana dokunuyor çeneleri durmuyor kiO ayrı bir olay belirtilerim var bak başlat diyorum is yerinde arayıp tekrar baslatiym mi diye soruyor sinir krizi geçiriyorum gün sonunda naptın dediğimde aramadım diyor aylardır bu döngü böyle bırak kız versinler 25-30 bin doğuma hanyayı konyayı görsünler
kızınca da sey diyor benim cocugum olsun da ne kadarsa doğum parası veririm feda olsun cocug
Maalesef bazı hastaneler doğum paketi vermiyorDoğum paketlerini arastirabilirsiniz
Tam bilmiyorum onuSigortadan faydalanma şartı var diye duymuştum ben. 1 sene gebe kalmamak gerekiyormuş
biz allianz’dan yaptık. tüm özel hastanelerde gecerli sigortaMaalesef bazı hastaneler doğum paketi vermiyor
Hiiiç problemim değil valla istediği kadar konuşsun zamanında ben söylemişim kendi tercihini yapmışAyy ucu sonra sana dokunuyor çeneleri durmuyor ki