Regl takviminizden yumurtlama gunlerinizi belirleyip mutlaka gun asiri iliskiye devam edin. Her gun iliskiye girmek, gun icinde birden fazla iliski yasamak sansi arttirmiyor aksine sperm sayisi ve kalitesi dusuyor. Daha cok yeniyiz ovulasyon testlerine de hic bulasmayin simdiden. Hastalik gibi kimsenin elinden dusmuyor cunku bu da psikolojiyi olumsuz etkileyip gebeligi de engelliyor. 2 ay daha kendine halinize bilincli bir sekilde birakin olmazsa uzmandan yardim almak en mantiklisi. Cevremde asla cocuk sahibi olamaz denilen kisilerin bile dogru tedaviyle hamile kaldigina sahit oldum. Umarim guzel haberler ile tekrar gorusuruzTemmuzda evlendim o zamandan beri korunmuyoruz ama son 4 aydır olması için çalışıyoruz
Ben 3 buçuk yıldır savaşıyorum yok yani hamile kalmaya en müsait hormonlara,rahime sahibim olmayınca olmuyorBiz öyle kolay hamile kalamayız savaşmamız lazım
Yok yok öyle oluyor bende böyleyim olur inşallah ovulasyon testi deneÖyle valla gerçekten nasip kısmet işi. Alkolik olanlarda hamile kalabiliyor rahat bi şekilde. Ben ilk seferde olurum diye düşünmüştüm hep zaman geçtikçe saçmalamaya başladım galiba
3 ayrı uygulama indirip takip ediyordumRegl takviminizden yumurtlama gunlerinizi belirleyip mutlaka gun asiri iliskiye devam edin. Her gun iliskiye girmek, gun icinde birden fazla iliski yasamak sansi arttirmiyor aksine sperm sayisi ve kalitesi dusuyor. Daha cok yeniyiz ovulasyon testlerine de hic bulasmayin simdiden. Hastalik gibi kimsenin elinden dusmuyor cunku bu da psikolojiyi olumsuz etkileyip gebeligi de engelliyor. 2 ay daha kendine halinize bilincli bir sekilde birakin olmazsa uzmandan yardim almak en mantiklisi. Cevremde asla cocuk sahibi olamaz denilen kisilerin bile dogru tedaviyle hamile kaldigina sahit oldum. Umarim guzel haberler ile tekrar gorusuruz
o testlere sabrım yok ya gebelik testinde bile stres yapıyorum, her gün yapıp günüm geldi mi diye bakasım yok. Şimdilik denemicem galiba bu ay da geçsin bi bakalımYok yok öyle oluyor bende böyleyim olur inşallah ovulasyon testi dene
Sizin bayağı uzun bir süreymiş test yaptırdı mı eşin de? bazen erkeklerde de spermler yavaş yada sayısı az olabiliyor.Ben 3 buçuk yıldır savaşıyorum yok yani hamile kalmaya en müsait hormonlara,rahime sahibim olmayınca olmuyor
Duzenli olarak 28 gunde bir adet goren birinin yumurtlama gunu beklenen adet tarihinin 14 gun oncesiymis. Toparlarsak doktorlar 10. Gun ile 20. Gun arasi gun asiri iliski oneriyo ama kimisi regl bitiminden hemen sonra da hamile kalabiliyor. Planlamayi bile akisa birakmak gerekiyor hic strese gelmeyecek konular bunlar :) elimizde olmasa da cok ustune dusuyoruz. Hayirli haberlerle gel insallah3 ayrı uygulama indirip takip ediyordumen son regl olunca sinirlendim sildim şuan 1inden bakıyorum. 3üde farklı tarih gösteriyordu tam günlerinde de yaptım oysa. Hergün yada çok sık yapmıyoruz bu arada. aslında bu ay doktora gitmeyi düşünüyordum yumurtlama günüme bakmak vs kontrol için ama birkaç ay daha akışına bırakarak deneyeyim dedim. Dayanamadım çörek otu kürünü denedim bu ay bakalım ne olacak
Amin canım inşallahDuzenli olarak 28 gunde bir adet goren birinin yumurtlama gunu beklenen adet tarihinin 14 gun oncesiymis. Toparlarsak doktorlar 10. Gun ile 20. Gun arasi gun asiri iliski oneriyo ama kimisi regl bitiminden hemen sonra da hamile kalabiliyor. Planlamayi bile akisa birakmak gerekiyor hic strese gelmeyecek konular bunlar :) elimizde olmasa da cok ustune dusuyoruz. Hayirli haberlerle gel insallah
4 gun kaldi 5 subatta basliyor normalde ama bazen 1 gun erken ya da 1 gun gec olabiliyor. O yuzden 3. Gun test yapmayi dusunuyorum ben erkenden yapip yanlis sonuc alip uzulmemek adinaAmin canım inşallahsenin kaç gün var BAT ine?
Az kalmış hadi inşallah güzel haberleri alırız4 gun kaldi 5 subatta basliyor normalde ama bazen 1 gun erken ya da 1 gun gec olabiliyor. O yuzden 3. Gun test yapmayi dusunuyorum ben erkenden yapip yanlis sonuc alip uzulmemek adina
Galiba 6 kez yaptırdıSizin bayağı uzun bir süreymiş test yaptırdı mı eşin de? bazen erkeklerde de spermler yavaş yada sayısı az olabiliyor.
En doğru zamanı bekliyor o zaman bebişiniz sürpriz yapacak belli kiGaliba 6 kez yaptırdı
İnşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinEn doğru zamanı bekliyor o zaman bebişiniz sürpriz yapacak belli ki
Kekik bile düşüne sebep oluyor diye okudum bitkinin her türlüsü zararlı galiba. Maydonoz dereotu brokoli vs.. birçok yiyecek sebebiyet veriyormuş. Insan ne yiyeceğini şaşırırAblam 4 aylık bebeğini düşürdü. Patoloji de hiç bir sebep cıkmadı. O gün ıhlamur içmişti. Biz ıhlamura yorduk