- 29 Eylül 2021
- 56
- 65
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız Rabbim sağlıklı ömür versin sadece klomen mi kullandınız iğne de kullandınız mı 4 ayBende yumurta tembelliği vardı 4 kez klomen kullandım en az 2 yumurtam oluştu her seferinde.
Gebelik olmadı tüp bebekle hamile kaldım
Iğne de kullandım evetNe güzel mutlu sona ulaşmışsınız Rabbim sağlıklı ömür versin sadece klomen mi kullandınız iğne de kullandınız mı 4 ay
Bende klomen + iğneli yaptım bugün hayırlısı Nasipten öte yol yok Amin Allah razı olsunIğne de kullandım evet
Sonuncu aşılama oldu o da tutmadı
Nasip diyorum büyük bir problem yoktu çünkü doğal da olurdu.
Rabbim size de evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
5 kez klomen kullandım ama hiç işe yaramadı yumurtalarım büyümedi 2 kez femara kullandım ilk kullandığımda tutmadı şimdi yine femarave ovitrelle kullandım beklemedeyim inşallah sizde güzel sonuçlar verirKlomen+Ovitrelle kullananlar
PKO tedavisi görenler tedavi görüp hamile kalanlar deneyimlerinizin bahseder misiniz klomen kaç gün kaç adet kullandınız ekstra ilaç vs kullandınız mı Rabbim isteyene versin Hamile olanlarında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah'ım en kısa zamanda nasip etsin inşallahKlomen bende işe yaramadı maalesef hiç yumurta oluşmadı. Doktor yumurtaların çok dirençli dedi. Sonra karından iğne gonal f kullanınca iki yumurtam oldu. Henuz sonucu belli değil
İnşallah Rabbim isteyene nasip etsin inşallah5 kez klomen kullandım ama hiç işe yaramadı yumurtalarım büyümedi 2 kez femara kullandım ilk kullandığımda tutmadı şimdi yine femarave ovitrelle kullandım beklemedeyim inşallah sizde güzel sonuçlar verir
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınİnşallah Rabbim isteyene nasip etsin inşallah
O kürü bende duydum da daha denemek nasip olmadı şuan sadece folik asit kullanıyorum bakalım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Amin Rabbim isteyen herkes e hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinMerhaba Kızlar. Bende pko var ve 6 ay tedavi gördüm.Şuana kadar 5 kere Duphaston , 2 kere Klomen , 1 kere Yasmin , 2 kere Estroferm , 1 Kere Tarlusal , 2 kere Ovitrelle İğnesi ve 5 kere Meriofert iğnesi yaptırdım. Amh değerim 0,6 ve fsh değerim çok yüksekti. Yumurtalarım gelişmiyordu tembeldi. Artık başka çarem olmadığı için doktorum tüp bebeğe yönlendirdi tabi bu aşamada psikolojik olarak bitiyo insan. Kafada binlerce soru ve çaresiz kalıyor insan. Bu arada adet günlerim düzenliydi fakat çok kısa oluyordum max. 1,5 gün sürüyodu adetim. Haziran 2021 yılında tedaviye başladım. Aralık 2021'de tüp bebeğe yönlendirildim. Fakat kendimi hazır hissetmediğim için gitmedim ara vericem dedim. Ara verdiğim süreçtede hep araştırdım okudum. Tek bişi denicem dedim olmazsa Şubatta başlarım tüp bebeğe dedim. Ne kadar etkisi oldu yada oldumu olmadı inanın bilmiyorum ama Ocak ayında düzenli olarak Saraçoğlunun sitesinden aslan pençeli çay ve birde bal polen arı sütü propolis karışımı aldım ve denilen şekilde denedim. İçimden olmaz dedim ama kaybetcek bişeyim yok dedim. Ocak ayı bitti adet olmadım ama ara ara adet sancısı yaşadım. En son Şubat ayına girdik bu sefer başka doktor tercih ettim ve muayene için gittim. Durumumu anlattım doktor dediki doğal yolla hamile kalma şansın %1 dedi. Artık alışmıştım bu cümlelerede. Muayene edelim bi dedi. Alttan muayene olcaktım neyse hazırlandım uzandım ve doktor geldi. İnanmıyorum bu bi mucize dedi. Meğer hamileymişim.. Şuan 7 haftalığım. Kullandığım ilaçların çayın karışımın ne kadar etkisi olmuştur hiç bilmiyorum.
Hamilesin dediği günden beri hergün dua ediyorum. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Ümidinizi kaybetmeyin sakın.
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de umut oldunuz. Peki hangi kullandığınız bie takviye var mıydıMerhaba Kızlar. Bende pko var ve 6 ay tedavi gördüm.Şuana kadar 5 kere Duphaston , 2 kere Klomen , 1 kere Yasmin , 2 kere Estroferm , 1 Kere Tarlusal , 2 kere Ovitrelle İğnesi ve 5 kere Meriofert iğnesi yaptırdım. Amh değerim 0,6 ve fsh değerim çok yüksekti. Yumurtalarım gelişmiyordu tembeldi. Artık başka çarem olmadığı için doktorum tüp bebeğe yönlendirdi tabi bu aşamada psikolojik olarak bitiyo insan. Kafada binlerce soru ve çaresiz kalıyor insan. Bu arada adet günlerim düzenliydi fakat çok kısa oluyordum max. 1,5 gün sürüyodu adetim. Haziran 2021 yılında tedaviye başladım. Aralık 2021'de tüp bebeğe yönlendirildim. Fakat kendimi hazır hissetmediğim için gitmedim ara vericem dedim. Ara verdiğim süreçtede hep araştırdım okudum. Tek bişi denicem dedim olmazsa Şubatta başlarım tüp bebeğe dedim. Ne kadar etkisi oldu yada oldumu olmadı inanın bilmiyorum ama Ocak ayında düzenli olarak Saraçoğlunun sitesinden aslan pençeli çay ve birde bal polen arı sütü propolis karışımı aldım ve denilen şekilde denedim. İçimden olmaz dedim ama kaybetcek bişeyim yok dedim. Ocak ayı bitti adet olmadım ama ara ara adet sancısı yaşadım. En son Şubat ayına girdik bu sefer başka doktor tercih ettim ve muayene için gittim. Durumumu anlattım doktor dediki doğal yolla hamile kalma şansın %1 dedi. Artık alışmıştım bu cümlelerede. Muayene edelim bi dedi. Alttan muayene olcaktım neyse hazırlandım uzandım ve doktor geldi. İnanmıyorum bu bi mucize dedi. Meğer hamileymişim.. Şuan 7 haftalığım. Kullandığım ilaçların çayın karışımın ne kadar etkisi olmuştur hiç bilmiyorum.
Hamilesin dediği günden beri hergün dua ediyorum. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin. Ümidinizi kaybetmeyin sakın.
AMİN İNŞALLAH. EN KISA SÜREDE SİZLERDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ HEP DUALARIMDASINIZ. HERHANGİ BİR TAKVİYE FALAN KULLANMADIM. SADECE DEDİĞİM ÇAYI VE KARIŞIMI KULLANDIM O KADAR. ONUN DIŞINDA HİÇBİŞE YAPMADIM.Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de umut oldunuz. Peki hangi kullandığınız bie takviye var mıydı