- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 18
- 26
- Konu Sahibi selvi _bdr
-
Aynen hakkımızda hayırlısıAynı durumdayız. Benimde 12-13-14 ovülasyon testi pozitif ve çatlama . Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün 1 hafta var reglime 1 hafta sonra yenilicem bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Bu arada benim ovülasyon testi şuan hep pozitif gösteriyo gebelik negatif. Benimde kafam allak bullakAynı durumdayız. Benimde 12-13-14 ovülasyon testi pozitif ve çatlama . Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün 1 hafta var reglime 1 hafta sonra yenilicem bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Benimde kasıkda yumurtlama gününden itibaren şuanda olmakla beraber ağrı mevcut. Gögüs ucum ara ara sızlıyo kaşınıyo. Baş dönmem var 3-4 gündür bide gariptir sanki metal bişey emmişim gibi ağzımda hep metal tadı var. Araştırdım gebelik belirtisi yazıyo bi çok yerde amaaa işte…Aynen hakkımızda hayırlısıBenim birkaç gün önce sırtım çok ağrıyordu baya kötüydüm bilmiyorum gebelik belirtisi de olabiliyor sizde ağrı hassasiyet oldu mu peki?
Benim övülasyon testim silik çıktı görselini ekledim. Sizinki net ise gebe olma ihtimaliniz yüksekBu arada benim ovülasyon testi şuan hep pozitif gösteriyo gebelik negatif. Benimde kafam allak bullak
Evet belirtiler aynı hemen hemen bende öyleyim ama bilemiyorum hayırlısı hakkımızdaBenimde kasıkda yumurtlama gününden itibaren şuanda olmakla beraber ağrı mevcut. Gögüs ucum ara ara sızlıyo kaşınıyo. Baş dönmem var 3-4 gündür bide gariptir sanki metal bişey emmişim gibi ağzımda hep metal tadı var. Araştırdım gebelik belirtisi yazıyo bi çok yerde amaaa işte…
Benim övülasyon testim silik çıktı görselini ekledim. Sizinki net ise gebe olma ihtimaliniz
Hcg negatif çıkınca moral kalmıyo ya . İnş olur bakalım . Hayırlısı hakkımızdaBenim övülasyon testim silik çıktı görselini ekledim. Sizinki net ise gebe olma ihtimaliniz yüksek
Sizi çok iyi anlıyorum. Hayırlısı. Moralinizi bozmayınHcg negatif çıkınca moral kalmıyo ya . İnş olur bakalım . Hayırlısı hakkımızda
İnşallah burada birbirimize gebelik haberi vereceğimiz gün nasip olur inşallahSizi çok iyi anlıyorum. Hayırlısı. Moralinizi bozmayın
Ay inşİnşallah burada birbirimize gebelik haberi vereceğimiz gün nasip olur inşallah
Küçük kit ovülasyon testi Çünkü LH yazıyor diğeri gebelik testi. Belki daha yeni gebe olabilirsiniz de öyle durumlarda ovülasyon testinde pozitif çıkabiliyor.
Bende de böyle oldu bakalım regli olmama bir hafta var ya gebelik olacak yada regli
Merhaba ne yaptınız regli oldunuz muAynı durumdayız. Benimde 12-13-14 ovülasyon testi pozitif ve çatlama . Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün 1 hafta var reglime 1 hafta sonra yenilicem bakalım. Hakkımızda hayırlısı
Yok 3 gün kaldı belirtiler devam artılar var bel ağrısı ve iğrenç bi gıcıklık eklendi üzerimeMerhaba ne yaptınız regli oldunuz mu
Bugün iyice emin oldum bel ağrım şiddetlendi bacaklarıma vuruyo artık. Yarında kayınvalidemler geliyo kan vermeye gidicektimRegli olacak gibiyim de göğüs uçlarım çık ağrıyor sızlıyor ayırt edemiyorum gebelik belirtisini değil mi bakalım 3 gün içinde benimde olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?