mrb canım hoşgeldin neler yapıyorsun zayıflamak içinBende 73,5 kiloyum 70 lerden kurtulmak istiyorumm biran once
geçmiş olsun oğluşuna da sana da
arkadaşlar bilinçaltı telkini yaparak 6 ayda ben 18 kilo vermiştim önce kafamızdaki yanlış bilgilerden kurtulmak gerek eğer diyet yaparsanız vücut panikleyip yağ depoluyor panik yapmadan yavaş yavaş kilo verin kalori diye birşey yok mesela bu düşünceye herşey yememiz için va r ama biz onlara anlam yüklüyoruz kilo aldırır diye mesela su içsem kilo alıyorum dediniz ya bilinçaltı böyle biliyor ve doğrunun o olduğunu düşünüyor ve siz su içtikçe kilo alıyorsunuz oysa vücudumun çoğu su su vücudumuzu temizler güzel anlamlar yükleyin suya yediklerinize. önemli olan doyunca bırakmak bunu yapamıyorsak işte burada telkin giriyor ve otomatik doyunca bırakıyoruz .
şöyle söyleyim önceden ağzıma gelene kadar bir ben vardım şimdi midemi doldurana kadar yiyen ben bu da tabiki benim için telkinle oldu .tüketicinin bizim için sonradan attığı birşey önceden yediğim minik bit çikolata parçsının kaç kolaari olduğu ve ne kadar koşmak gerektiğiydi şimdi bunun bir önemi yok ben ideal bedenime yavasca gelirken kaloriyi unuttum açıkınca doyana kadar çikolata ekmek kaç kere yedim önemli olan doyduğunda bırakmak ben bunu başardım kendime yiyerek zarar verdiğimi anladım .benim için önceden kalorili ve kalorisi az vardı şimdi gerekli gereksiz besin var benim için.hızlı kilo vermek fazlasıyla alırsın demek.spor yaınca zayıflayıp bırakınca alırız neden çünkü bilinçaltı zayıflamazsak kilo alırızı biliyor spor tabiki saglık için faydalı ama zayıflamak için yeterli değil önemli olan kafadan yanlışlarımız silmek ör.benim bir arkadaşımın bebeği olmuyurdu kaç tüp bebek kaç aşılama yok bebek neden biliyormusun annesi onu doğururken ölümden dönmüş ve kıza seni doğururken ölüyordum demiş sürekli ve kız bunu ben söyleyince olabilr deyip hipnozda ögrendi şimdi hamile çünkü bu bilinçaltını değiştirdi terapiyle annelerimizin dediği evlenince kilo alırsın. su içsem yarıyor ,bizde sizin gibi dal gibiyidik çocugun olunca alırsın yaşlanınca alırsın kilo...falanlarla büyüdük ve bilinçaltımız bunları doğru kabul etti ve onu uyguluyor sen nekada desende ben doğru olmadığını biliyorum diye bilinçaltı seni farkında olmadan reddediyor .bilinçaltı %90 bilinçüstü %10 kısımmış yani ne olursa olsun bililnçüstü bebeklikten bu zamana kada r ne gördüyse kayırt ediyor ve bizi yönlendiriyor.bende bu yüzden bir telkin dinledim ve hayatımı değiştirdim.canım güzel hoş diyorsun da kalori diye birşey var bunu tartışmak bile anlamsız olur.o kadar kolay değil düşüncelerden sıyrılmak.6 ayda 18 kilo ayda 3 kilo yapar haftada 750 gram falan vermiş oluyorsun.zaten bu kiloyu verebilmek için biraz ekmekten tatlıdan uzaklaşmak biraz dikkat etmek yeterli olur.
10 günde 7 kilo verdim ama tabi ki bu yöntem doğru değil hemen tekrar alınıyor bu şekilde olunca.
su bile içsem kilo alıyorum demek bi tabirdir su içtiğinde kilo aldığını anlatmıyor.
bazı insanların metabolizması hızlı bazılarının yavaş olabiliyor
bu arada doyana kadar yiyip bıraksam kilo veremem herhalde.belki almam ama kilo da vereceğimi zannetmiyorum amacımız kilo vermek olduğu için doyana kadar zaten yemiyorum ben kendi adıma.
doyana kadar yemek şu an senin için ör.3 dilim ekmek olabilir telkinden sonra yarıya iner ben yarım ekmek yerdim kahvaltıda telkinden sonra 1 dilim ekmekle doydum.tabiki geçmişden gelen düşüncelerden sıyrılmak kolay değil ben o kadar zayıflama hapı lahana kapsülü spor pilates ...yaptım bir gram vermedim bir dönem sonra bırakıp tekrar başlayıp hızlı kilo verip üstüne fazlasıyla geri aldım.önemli olan bizim neyi düşündüğümüz sonra düşündüğümüz karşımıza çıkıyor metobalizma yavaş veremem dersek veremeyiz mesela insilün direnci vardı bende sözde zayıflayamıyordum diyetisyen dedi ama zayıfladım:)geröçekten olumlu şeyleri çağırırsak olumlu olur diyet yapın asla demem çünkü vücut panikleyip yağ depoluyormuş hatta telkin sahibi kişi kilo alamayan ve almak isteyene özellikle diete başlayın diyor o zaman kilo alınıyormuş bir sürü kişi var bu şekilde hayatı değişen.sevgiler.su içsem yarıyoru tabir olarak kullanmayan bir sürü kişi var emin ol:)
su içsem yarıyoru tabir olarak kullanmayan bir sürü kişi var emin ol:)
miden küçülmeye başlamış :) terapi değik onu arkadaşım yapmıştı .benim dediğim telkini satın aldım dinledim gece yatarken.telkin olayını kendi kendine mi yaptın ya dabu bi terapi mi ?
ben de sizinle aynı durumdayım bol sans :)Merhaba kızlar beni de alın aranıza :) kısmet olursa Mayıs ortasi gibi çocuk düşünmeye başlayacağız :) şu an 63 kg yim (tok karnına ) salı gününden beri dikkat ediyorum 64 den 63 oldum :) 2 buçuk ay içinde 52-53 olmak istiyorum evlenmeden önce ki halime geri dönmek istiyorum. Hamilelik Öncesi verip hamile iken de kilo alacağım için ilerde daha çok problem olmasın istiyorum. Inşallah 10-12 kg vermem gerek 2 buçuk ay içinde inşallah veririm :)
:) size de bol şanslarben de sizinle aynı durumdayım bol sans :)
canım hoşgeldin aramıza bu aralar çok fazla giremeyeceğim.sıkıntılarım var bi takım kurtulursak tekrar dönücem aranıza. yine ara ara bakıp yazarımMerhaba kızlar beni de alın aranıza :) kısmet olursa Mayıs ortasi gibi çocuk düşünmeye başlayacağız :) şu an 63 kg yim (tok karnına ) salı gününden beri dikkat ediyorum 64 den 63 oldum :) 2 buçuk ay içinde 52-53 olmak istiyorum evlenmeden önce ki halime geri dönmek istiyorum. Hamilelik Öncesi verip hamile iken de kilo alacağım için ilerde daha çok problem olmasın istiyorum. Inşallah 10-12 kg vermem gerek 2 buçuk ay içinde inşallah veririm :)
Rabbim sıkıntılarınızı feraha erdirsin inşallah. neler yaptınız 10 günde o kadar kilo gitticanım hoşgeldin aramıza bu aralar çok fazla giremeyeceğim.sıkıntılarım var bi takım kurtulursak tekrar dönücem aranıza. yine ara ara bakıp yazarım
ne güzel :)600 gram vermişim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?