gebelik öncesi zayıflamak isteyenler

kızlar ben 64 den 62 oldun 4 gün de falan ama baskül üm bozuldu maalesef o bozulunca benimde diyet bzuldu :) A101 e baskül gelmiş aldım tekrar başladım :)
 
kizlar beni de alin araniza. 62 den 55 e dusmek istiyorum 1.63 boy. 2 yillik evliyim
 
Merhaba kızlar sanırım tekrar aranıza dönüyorum. Ailece çok hastaydık ben hala iyileşemedim tam ama diyetim alt üst oldu.hastalanınca diyete ara vermek zorunda kaldım.bu haftayı da diyetsiz geçirip devam edicem inşallah.
 

çok geçmiş olsun :)

kadınlar günümüz kutlu olsun

bu arada bi haftada 4 kilo nasıl verdiğinizi de yazar mısınız ?
 
Canım günlük almam gereken kalori miktarının yalnızca yarısını yedim.bu şekilde bi haftada 4 kilo verdim 10 günde 7 kilo verdim ve bıraktım. Açıkçası çok pişman oldum.normalde aynı anda günde 1 saat yürüyüş yapacaktım ama oğlum hastalanınca yapamamıştım ve bütün vücudum sarktı .asla tavsiye etmiyorum.eğer yapacaksanız mutlaka sporla birlikte uygulayın.normolde vücudum asla sarkmazdı çok sıkı bi cildim vardı ama heryerim hamur kıvamına geldi.tekrar başlarsam mutlaka sporla birlikte yapıcam yoksa bi daha bu şekilde kilo vermeyi düşünmüyorum.
 
anladım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
ben vermek yerine alıyorum sindirim sıkıntım var
 
merhaba kızlar. bende katılabilir miyim size:) 5 yaşında bir oğlum var 2. bebekten önce kilo vermek istiyorum. benim kilom sizden epey fazla 79 kiloyum şuan. 3 ay zaman tanıdım kendime 3 ay içinde 6o'lı rakamlara düşmek istiyorum bakalım.
 
Merhaba Canım ben biraz ara vermiştim pazartesi yeniden başlıyorum inşallah
Ben de ikinciden önce kilo vermek istiyorum. Ben 77 kilodan başladım ilk hafta 2 kilo aldım 79 oldum çok Canım sıkıldı sonra 70 e indim ama çok hızlı alınca iyi olmadı hastalandım kötü soğuk aldım bıraktım.pazartesi yeniden daha yavaş kilo vermek niyetindeyim
 
bende diyetisyene gittim dün. bana bir liste verdi. ara öğünlerin falan olduğu. ona uymaya çalışıyorum bakalım. 2 litrede su. 1 ayda 4 kilo civarında gideceğini söyledi. benim o kadar sabrım yok ama doğrusunun bu olduğunu ve daha hızlı verdiğimde sağlıksız olacağından geri de alacağımı söyledi.
 
Evet bende çok sabırsız davrandım ve pişman oldum.verdiklerim tekrar geldi tartılmaya korkuyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…