Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar sanırım tekrar aranıza dönüyorum. Ailece çok hastaydık ben hala iyileşemedim tam ama diyetim alt üst oldu.hastalanınca diyete ara vermek zorunda kaldım.bu haftayı da diyetsiz geçirip devam edicem inşallah.
anladım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Canım günlük almam gereken kalori miktarının yalnızca yarısını yedim.bu şekilde bi haftada 4 kilo verdim 10 günde 7 kilo verdim ve bıraktım. Açıkçası çok pişman oldum.normalde aynı anda günde 1 saat yürüyüş yapacaktım ama oğlum hastalanınca yapamamıştım ve bütün vücudum sarktı .asla tavsiye etmiyorum.eğer yapacaksanız mutlaka sporla birlikte uygulayın.normolde vücudum asla sarkmazdı çok sıkı bi cildim vardı ama heryerim hamur kıvamına geldi.tekrar başlarsam mutlaka sporla birlikte yapıcam yoksa bi daha bu şekilde kilo vermeyi düşünmüyorum.
Merhaba Canım ben biraz ara vermiştim pazartesi yeniden başlıyorum inşallahmerhaba kızlar. bende katılabilir miyim size:) 5 yaşında bir oğlum var 2. bebekten önce kilo vermek istiyorum. benim kilom sizden epey fazla79 kiloyum şuan. 3 ay zaman tanıdım kendime 3 ay içinde 6o'lı rakamlara düşmek istiyorum bakalım.
bende diyetisyene gittim dün. bana bir liste verdi. ara öğünlerin falan olduğu. ona uymaya çalışıyorum bakalım. 2 litrede su. 1 ayda 4 kilo civarında gideceğini söyledi. benim o kadar sabrım yok ama doğrusunun bu olduğunu ve daha hızlı verdiğimde sağlıksız olacağından geri de alacağımı söyledi.Merhaba Canım ben biraz ara vermiştim pazartesi yeniden başlıyorum inşallah
Ben de ikinciden önce kilo vermek istiyorum. Ben 77 kilodan başladım ilk hafta 2 kilo aldım 79 oldum çok Canım sıkıldı sonra 70 e indim ama çok hızlı alınca iyi olmadı hastalandım kötü soğuk aldım bıraktım.pazartesi yeniden daha yavaş kilo vermek niyetindeyim
Evet bende çok sabırsız davrandım ve pişman oldum.verdiklerim tekrar geldi tartılmaya korkuyorumbende diyetisyene gittim dün. bana bir liste verdi. ara öğünlerin falan olduğu. ona uymaya çalışıyorum bakalım. 2 litrede su. 1 ayda 4 kilo civarında gideceğini söyledi. benim o kadar sabrım yok ama doğrusunun bu olduğunu ve daha hızlı verdiğimde sağlıksız olacağından geri de alacağımı söyledi.