Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi stres

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Kızlar hamilelik düşünüyorum nasipse. Ama çok sıkıntılı zamanlardan geçtim. Rabbim daha büyük imtihanlardan korusun. Şimdi tekrar korunmayı bıraktım ama stres çok falza var. Biliyorum en büyük etkenlerden biri stres ama. Elimde değil ne olur yardım edin bana gebe kalanlar

Ben henüz gebe kalamadım çok stresli zamanlarımda oldu stres siz akışına bıraktıgım zamanlarda hiç doktora gitti niz mi

Adet gününüzü takip etmek dışında bişey yapmayın. Eğer bi sağlık probleminiz yoksa bişey de kullanmayın. Yumurtlama takibi yapmayın bu en strese sebep olanı hatta. 2-3 günde bir ilişki olsun. Adet geçmeden de test yapmayın gün saymayın. Ben bu dönemde koronadan dolayı hamilelik zor olur diye düşünüp erteleyin veya ertelemiş gibi yapın diyorum. Yani gebelik düşünmüyorum şu virüs bitene kadar deyin kendinize hatta Buna inanın. Ama bi taraftan da korunmayın. Bilmem anlatabildim mi. Etrafınızda bu dönemde çok hamile kalan vardır eminim ki çünkü hemen herkes aynı düşünüyor. Benimde 4-5 arkadaşım peşpeşe hamile kaldılar hep

Evet görümcemler bide eşimin ailesi bizden bekliyo artık

Ben henüz gebe kalamadım çok stresli zamanlarımda oldu stres siz akışına bıraktıgım zamanlarda hiç doktora gitti niz mi
Benim rahmimde perde vardı histereskopi oldum. Sonra tam doktor korunmayı bırak dedi korona çıktı. Sonra dedi salgın bitsin öyle düşün gebelik. Erteledim 2 ay bu ay denicem dedim sonuçta ilk aydan olacakmı bilmiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…