• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi muayeneye gidenlere soruyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba kizlar bende 15 aylik ewliyim 1 yildir korunmamamiza ragmen olmadi agustoss 17 de gittik doktora esimin sperm testi normal cikti benimde tuplerim acikti hsg filminde ama adetim duzensiz 16 yada 19 gunde bir adet oluyorum doktor bana adet geciktirici verdi 10 gun kullan 3 gun sonra adet olacaksin dedi 3. Gunu gel adet oldum 3. Gun gittim kan tahlili yapildi sonuclar normal doktorum klomen verdi dedi adetinin 5. Gunu kullan gunde 2 defa 5 gun kullan sonra ayin 16 ve 18 inde iliski onerdi 19 unda ise kontrole gel dedi cook heyecanliyimmm klomen kullann varmu bu durumu yasayan

Meraba kizlar bende 15 aylik ewliyim 1 yildir korunmamamiza ragmen olmadi agustoss 17 de gittik doktora esimin sperm testi normal cikti benimde tuplerim acikti hsg filminde ama adetim duzensiz 16 yada 19 gunde bir adet oluyorum doktor bana adet geciktirici verdi 10 gun kullan 3 gun sonra adet olacaksin dedi 3. Gunu gel adet oldum 3. Gun gittim kan tahlili yapildi sonuclar normal doktorum klomen verdi dedi adetinin 5. Gunu kullan gunde 2 defa 5 gun kullan sonra ayin 16 ve 18 inde iliski onerdi 19 unda ise kontrole gel dedi cook heyecanliyimmm klomen kullann varmu bu durumu yasayan
Merhaba. Klomenle ilgili hicbir tecrubem ve bilgim yok ama forumda klomen ignesi kullananlar diye cok genis bir baslik var bildigim kadariyla,orada da paylasin isterseniz, mutlaka tecrubeli kisiler olacaktir. Insallah guzel haberlerinizi de aliriz🌸🌸🌸

Size iki doz vermiş adet durumunuzdan dolayi onu her gun ayni saat ve dakika da alin alarm kurun hatta. benim doktorum bana gunde bir adet ic dedi her gun ayninsaatte. P.tesi başladımm cuma bitti haftasonu bekledik iliski yasamadik p.tesi gittim yumurtam oontrol edildi kac mm diye sonra gayet iyi buyumustu catlatma ignesi yazdi aldik yaptirdim. iliski onerdi iki gun ve simdi bekliyorm hayirlisi ile

Size iki doz vermiş adet durumunuzdan dolayi onu her gun ayni saat ve dakika da alin alarm kurun hatta. benim doktorum bana gunde bir adet ic dedi her gun ayninsaatte. P.tesi başladımm cuma bitti haftasonu bekledik iliski yasamadik p.tesi gittim yumurtam oontrol edildi kac mm diye sonra gayet iyi buyumustu catlatma ignesi yazdi aldik yaptirdim. iliski onerdi iki gun ve simdi bekliyorm hayirlisi ile
Canim valla ben ayni saatte kullanamadim sadece dedi gunde iki defa sabah 10 yada 10 bicukta aksamda 7 yada 7 bucukta kullandim bi defa evde degildin 8 bucukta kullandim ilac yanimda degildi diye

Ins tatlimmm en kisa zamanda hayirli haber verirsin rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

Ins tatlimmm en kisa zamanda hayirli haber verirsin rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Amin inşallah 💕Agri kramp falan olmasi normal bak unutma. Sen iki adet iceceksin belki daha cok hissedersin ben bel agrisindan ve adet sancisi gibi ağrılardan uyuyamamistm

Amin inşallah 💕Agri kramp falan olmasi normal bak unutma. Sen iki adet iceceksin belki daha cok hissedersin ben bel agrisindan ve adet sancisi gibi ağrılardan uyuyamamistm
Aynen tatlim karin agrisi yasamadim ama kasik agrisi cook oldu sirt agrisi cook oldu bitr batmalar oldu dun bulanti da oluyordu bas agrim cook vardi dun

Aynen tatlim karin agrisi yasamadim ama kasik agrisi cook oldu sirt agrisi cook oldu bitr batmalar oldu dun bulanti da oluyordu bas agrim cook vardi dun
Normal bunlar ozellikle bu zamanlar hic takma kafana yuruyus yap evde durma ben bu hafta ful disarda yuruyus yaptm gezdim en iyisi stres yapmamak hayirlisi olsun hakkımızda

Normal bunlar ozellikle bu zamanlar hic takma kafana yuruyus yap evde durma ben bu hafta ful disarda yuruyus yaptm gezdim en iyisi stres yapmamak hayirlisi olsun hakkımızda
Amin canim vallahi hergun telefonda arastirma yapuom surekli konu ile ilgili surekli kafamda evdeyim tekim temizlik yemek bitio sıkılıyorum sıkıntıdan internette arastirma yapuorum

Bu geçen bir yıllık süreçte ovulasyon testiyle yumurtlama günlerinizi takip ediyor muydunuz? Belki de sadece doğru güne denk gelmediği için olmamıştır. Testleriniz normal çıkmış, tedaviye de başlamışsınız. Umarım güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Bu geçen bir yıllık süreçte ovulasyon testiyle yumurtlama günlerinizi takip ediyor muydunuz? Belki de sadece doğru güne denk gelmediği için olmamıştır. Testleriniz normal çıkmış, tedaviye de başlamışsınız. Umarım güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Tsk ederim tatlim ins guzel haberler veririm yarin kontrolum var cook heyecanliyim yumurtam bugumusmu ne durumda ins rabbim sanada ve olmayan herkese nasip eder Hayir hic takip etmedim ama son 2 ay boyunca 1 gun ara vererek iliski ysadik 2 ay boyunca oyle yapmamiza ragmen olmayinca doktora gittik gittigimiz butun doktorlar yumurtalarin cook iyi bir sorun yok dedi internetten ovulasyon testu aldim gecen ay kullandim adet bitiminden sonraki gun ikinci cizgi daha belirgindi sonralari silikti denedik olmadi daha fazla beklememek adina gittim bende

Tsk ederim tatlim ins guzel haberler veririm yarin kontrolum var cook heyecanliyim yumurtam bugumusmu ne durumda ins rabbim sanada ve olmayan herkese nasip eder Hayir hic takip etmedim ama son 2 ay boyunca 1 gun ara vererek iliski ysadik 2 ay boyunca oyle yapmamiza ragmen olmayinca doktora gittik gittigimiz butun doktorlar yumurtalarin cook iyi bir sorun yok dedi internetten ovulasyon testu aldim gecen ay kullandim adet bitiminden sonraki gun ikinci cizgi daha belirgindi sonralari silikti denedik olmadi daha fazla beklememek adina gittim bende
İyi yapmışsınız bence de vakit kaybetmeden baştan kontrollü gitmek daha iyi diye düşünüyorum 😊 değerleriniz iyiymiş yarın da güzel haberleriniz olur ve en kısa sürede bebiş haberinizi de alırız İnşallah 🤗

Lizz Lizz nasılsın canım? Moralin biraz daha iyi mi? Mide bulantıların nasıl? Var mı bir gelişme?
Ben senin için saçla ilgili kardeşimin kullandığı ürünleri sormuştum kardeşim unutmuş anca gönderdi ekte gönderiyorum sana ürünleri ama tabi o zaman bebiş yoktu sanırım, şimdi gebeler kullanabilir mi diye araştırıp alırsın zaten gebelik ve sonrasında da çok dökülme oluyor.

Eklentiler

• IMG-20200918-WA0010.jpg
    IMG-20200918-WA0010.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG-20200918-WA0009.jpg
    IMG-20200918-WA0009.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG-20200918-WA0011.jpg
    IMG-20200918-WA0011.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 14
U Uzaygemisi35 uzaygemicim merhaba yeniden🌸💜 ben ayniyim belki biraz daha kotu. Gozumu acmamla basliyor ve gece yatana dek. Neyse dayanmaya calisiyorum. Tesekkur ederim kardesine de sana da🦋 cok degisik urunlermis hic gormemistim daha evvel. Arastirayim hem de doktora da belki danisirim. Kardesine dermatolog mu verdi acaba yoksa o kendi arastirarak ki buldu? Dokulmesi durdu mu simdi? Sac dokulmelerinde once nedeni belirleniyor ama bazen bulunamiyor. Ben de gecmiste farkli doktorlara gittigimde kimisi demir eksikligi kimisi hormonal biri de sey demisti, genetik diye. Ama eskiden donem donem dokulur arada dururdu. Simdi durmuyor hep ayni:(

U Uzaygemisi35 uzaygemicim merhaba yeniden🌸💜 ben ayniyim belki biraz daha kotu. Gozumu acmamla basliyor ve gece yatana dek. Neyse dayanmaya calisiyorum. Tesekkur ederim kardesine de sana da🦋 cok degisik urunlermis hic gormemistim daha evvel. Arastirayim hem de doktora da belki danisirim. Kardesine dermatolog mu verdi acaba yoksa o kendi arastirarak ki buldu? Dokulmesi durdu mu simdi? Sac dokulmelerinde once nedeni belirleniyor ama bazen bulunamiyor. Ben de gecmiste farkli doktorlara gittigimde kimisi demir eksikligi kimisi hormonal biri de sey demisti, genetik diye. Ama eskiden donem donem dokulur arada dururdu. Simdi durmuyor hep ayni:KK43:
Canım iş arkadaşımın bu haftalar inanılmaz bulantısı vardı baş dönmesi vs çok zordu yani hiçbir şey yapamıyordu, ben korktum tüm gebeliği böyle geçecek diye. İnanır mısın sonra birkaç hafta içinde bir geçti bir daha hiç bulantı baş dönmesi hiçbir şey yaşamadı mis gibi bir hamilelik geçirdi. Bu haftalarda en yoğun belirtiler oluyor çok normal azcık daha sık dişini umarım su gibi geçer bu zamanlar.
Kardeşime dermatolog yazdı canım çok da güvendiğim bir doktordur. Saçları artık pek dçkülmüyor ve epey canlanmış son görüştüğümden beri onu fark ettim. Üstelik tüm ürünleri düzenli kullanmamasına rağmen. Doktor bir sakıncası yok derse gebelikte kullan bence onun değerleri iyi çıkmıştı kanda bir eksiklik yoktu bunları öyle vermişti Dr.

Canım iş arkadaşımın bu haftalar inanılmaz bulantısı vardı baş dönmesi vs çok zordu yani hiçbir şey yapamıyordu, ben korktum tüm gebeliği böyle geçecek diye. İnanır mısın sonra birkaç hafta içinde bir geçti bir daha hiç bulantı baş dönmesi hiçbir şey yaşamadı mis gibi bir hamilelik geçirdi. Bu haftalarda en yoğun belirtiler oluyor çok normal azcık daha sık dişini umarım su gibi geçer bu zamanlar.
Kardeşime dermatolog yazdı canım çok da güvendiğim bir doktordur. Saçları artık pek dçkülmüyor ve epey canlanmış son görüştüğümden beri onu fark ettim. Üstelik tüm ürünleri düzenli kullanmamasına rağmen. Doktor bir sakıncası yok derse gebelikte kullan bence onun değerleri iyi çıkmıştı kanda bir eksiklik yoktu bunları öyle vermişti Dr.
Insallah uzaygemicim benim de oyle bitiverir bulantim. Acaba onun kacinci haftada bitti? Genelde 12. Haftada bitiyor yaziyor. Inan o boyle hamile mutlu pozlar koyuyolar ya instagrama bunlar nasil boyle neseli bakimli mutlu diyorum😔 sanki ben bitene kadar perisan olacakmisim hic duzelmeyecekmisim gibi hissediyorum. Biyiklarim ve ben gunlerdir evden cikmiyoruz😶

Dermotolog verdiyse gayet guvenilirdir. Arastiricam cok tesekkur ederim❤

İyi yapmışsınız bence de vakit kaybetmeden baştan kontrollü gitmek daha iyi diye düşünüyorum 😊 değerleriniz iyiymiş yarın da güzel haberleriniz olur ve en kısa sürede bebiş haberinizi de alırız İnşallah 🤗
Canim gittim doktora soldaki yumurtam 10 mm imis dedi 22 ve 24 eylul iliski 25 eylulde tekrar gel bakalim daha ne kadar olmus oba gore catlatma ignesi vuralim

U Uzaygemisi35 uzaygemicim merhaba yeniden🌸💜 ben ayniyim belki biraz daha kotu. Gozumu acmamla basliyor ve gece yatana dek. Neyse dayanmaya calisiyorum. Tesekkur ederim kardesine de sana da🦋 cok degisik urunlermis hic gormemistim daha evvel. Arastirayim hem de doktora da belki danisirim. Kardesine dermatolog mu verdi acaba yoksa o kendi arastirarak ki buldu? Dokulmesi durdu mu simdi? Sac dokulmelerinde once nedeni belirleniyor ama bazen bulunamiyor. Ben de gecmiste farkli doktorlara gittigimde kimisi demir eksikligi kimisi hormonal biri de sey demisti, genetik diye. Ama eskiden donem donem dokulur arada dururdu. Simdi durmuyor hep ayni:(
Lizz Lizz Kuzum ben de gebeliğimi öğrendikten sonra saçlarımın dökülmesi arttı. Önceden de günde 8-10 tel dökülürdü ama işte bu gebelik döneminde elimi ne zaman saçıma atsam hep teller elimde kalıyordu. Bi de bu gebelik sırasında benim tsh hormonum iki katına çıkmıştı, ben ona yormuştum. Çünkü tiroid rahatsızlığında saç dökülmesi çok yaygınmış. Gebelik öncesi 1,9 olan tsh değerim, 6. haftada 4’e yükselmişti. Sonra tiroid ilacına başlamıştık. Şimdi gebelik sona erdi, değerim yine 1,9’a düşmüş, saç dökülmesi bi nebze azaldı sanki 🤔 doktoruna gittiğinizde durumunu anlatıp bi hormon testi yaptırmasını rica edebilirsin belki.
Lütfen iyi ol, ikinci trimester hamileliğin kraliçeliğiymiş 👸🏻 O zaman her şey yoluna girer ve sefasını sürersin, güzel günler çok yakında 😇🙏🏻

Canim gittim doktora soldaki yumurtam 10 mm imis dedi 22 ve 24 eylul iliski 25 eylulde tekrar gel bakalim daha ne kadar olmus oba gore catlatma ignesi vuralim
Biraz kafam karıştı, aydınlanmak için soruyorum. Yumurtanın belli bi büyüklüğe geleceğini öngörerek ilişkiye girmenizi tavsiye ediyor ama ilişkiden sonraki gün gelmenizi ve çatlatma iğnesini vurdurmanızı söylüyor. Yumurta çatladıktan hemen sonra ilişkiye girilmesi, o günün değerlendirilmesi gerekmiyo muydu 🤔 kafamda deli sorular yine.
Ovulasyon testi yaparken de pik’i gördükten sonra silikleşmeye başlayınca (yani yumurta çatladıktan sonra) değerlendirilmesini söylüyorlar 🤨 o yüzden kafam karıştı.

Yumurta suan daha tam bugumemis 18 in ustu olmasi lazim dedi o gune kadar. Belki kendiliginden catlar risk almamak adina ayin 25 inde gidecez bakalim ins buyumustur ona gore igne yapilir

Back