Aslında seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki, keşke aynı şehirde olsaydık, ben senin yanında olurdum, iki konuşurduk, kafamız dağılırdı. Ben de aslında Ankara dışında bi ilde çalışıyorum, hafta içi gidip geliyorum, bu aralar izinliyim. O yüzden Ankara’daydım. Ben de orda hamile olduğumu öğrenseydim, şu an senin yaşadıklarının aynını hissederdim
Hamilelik düşünmeye başladığın an ile kucağına aldığın zamana kadar geçen o kadar uzun bi süreçmiş ki, yaşamayanın anlayabileceğini sanmıyorum.
Lekelenmelerin belki hamile olmasaydın muhtemel adet günlerine denk geliyor olabilir. 12. haftaya kadar bu tür adet sancısına benzeyen bel ve kasık ağrıları ile bu tür lekelenmelerin olabileceğini duymuştum. Vücudun hamileliğe alışana kadar belki bu tür tepkiler veriyordur. Doktorunla iletişim halinde olman iyi bi şey. Gel bakalım demiş, belki de onlar için çok sıradan bi durumdur. Boşu boşuna seni kaygılandırmak istememiştir.
Kabul edelim ki biraz nazlı bi bebeğin var, onun istediği şekilde ilerliyo süreç. Biraz bebeğinle konuşmaya çalış, dertleş onunla, eminim hissedecektir.
İki gün önce hamile bi arkadaşımla konuştum, nihayet 12. haftayı atlatmışlar, ikinci trimester’da. Şimdi her şeyin daha sakin gittiğini söyledi. Bi kaç hafta sonra inşallah sen de rahatlarsın, bu kaygılardan kurtulursun. Kaygılar yerini küçük tekmelere bırakır