Gercekten konuyu acarken ustelik muayenem eksik gibi gelmisti aklimin ucundan bile hamilelik gecmiyodu
cok degisik cok spontan ve mucizevi bir gidisat
Allahim sana da nasip etsin bir an evvel
❤ ve bu duygulari benimle buda paylasan tum arkadaslarima.
Doktor evet cok hizli ezberlenmis cumlelerle biseyler dedi ve sana sunu diyeyim yine sinir olacaksin, ben bu sefer ufak bloknotla gittim. Ve sorularimi yazmistim. Sonra ben beslenmeyle ilgili tam bisey soracaktim acele etme gelicem dedi. Hocam not alicam da dedim. Not almana gerek yok bu bir ders degil dedi
rahat olmaliymisim sohbet gibi ilerlemeliymis vs vs. oysaki ben unuttugum icin yazmak istemistim. Ne yapsam yaranamiyorum. Neyse canimi sikmiycam. Beslenme icin bir matbu kagit verdi ve kendi de hizli hizli ozet gecti:
Paketli gidalar pogaca borek gibi karbonhidratlar serbetli tatlilardan uzak durulacak, sutlu tatli olabilir
Gazli iceceklerden uzak durulacak
Gunde 2 ya da 3 yumurta olabilir
Yagli vs degil de hafif yemekler tercih edilecek
Gunde iki porsiyon meyve yenebilir
Bakliyatlardan yenebilir
Sebze agirlikli tercih edilecek
Her gun ceviz yenecek biraz
Bunun disinda denize girilebilir, havuz yasak. Iliski haftada 2 den fazla olmayacak. Ilac kullanimi vs icin herhangi bir brans ilac verirse kendisine sorcakmisim.( o kismi ben sordum) en tehlikeli sey kanamaymis Kanama ufacik bilenolsa mutlaka haber verilecek. Cok siddetli kramp olursa haber verilecek.
Bunlardan evvel de soyle dedi. Hamilelik icin. Bunu cok da buyutme cok ozel bisey degil. Yani ozel evet ama cok da abartili bisey degil. Rahat ol. Rahatlik onemli. Abartmadan vs gecirmek onemliymis.
Boyle iste.