U
Uzaygemisi35
nassau
Delirtiyor
Bir de size sunu soylemek istiyorum bebekle ilgili. Ben biraz dusunce gucu yaptim sanirim. Biraz bilincli biraz bilincsiz ama yaparken de inandim. Ama inanirken de o inancla celisecek sekilde akisa biraktim. Cunku cocuklu hayat icin hala tam hazir degildim aslinda, o yuzden simdi olmazsa,seneye de olsa da olur diye dusundum ama bunu dusunurken de bir parca rahatliyodum da. Hani bi sey seni strese sokar ertelersin ve erteleyince gecici bi rahatlik olur. Ayni oyle.
Dusunce gucu kismina geleyim. Temmuz ayinda gebelik oncesi kontrole gittim ya,o kontrolden sonra hamilelikle ilgili kitaplar siparis ettim ve kitaplar geldiginde okumaya basladim. Bebek esyalari baktim internetten. Ve simdi cok komik bisey daha diyeyim
iste hamile olmusum ve 6 aylik olmus,kendimin hamile bir resmini instagrama koyarak ilk kez duyuruyorum ve bunu yaparken yazacagim cumleye kadar hayal ettim ama gercekmis gibi
Bir de evin icinde bir cocugum varmis gibi ikili diyaloglar kurdum
valla bunlari yaptim ama bunlarin hicbirini cocuk ozlemiyle yaniyorum diye yapmadim, beni mutlu ettigi icin yaptim ve gercekten yaparken cok inandim. Bir de biraz gobegim oldugu icin elbise vs giydigimde biraz da karnimi cikarsam hamile gibi gozukuyodum. Aynaya bakarak hep oyle oldugumu dusundum
yani bunlari gundelik rutinimin bir parcasiymis gibi yasadim ve bu surec toplam 2 ay surmemistir.
Ben biraz bunun da etkisi olduguna inaniyorum. Paylasmak istedim