Benim de regl sancısı gibi başladı, karnım ağrıyordu, gaz sancısı vardı ve sağ tarafımda batma şeklinde pelvik ağrı hissediyordum. Aşırı yorgunluk ve uyku hali, baş ağrısı, halsizlik ve bitkinlik varmış. Bunları not almışımLizz ve Delirtiyor herhangi bir gebelik belirtisi yaşıyor musunuz? nassau siz yaşamış mıydınız?
Benim göğüslerim iki gündür çok sert ve biraz hassas genel olarak. Normalde 5 6 yıldır doğum kontrol hapı kullandığım için hep böyleydi. Meme dokusu çok sert demişti doktorlar muayenede, onu da ilaca bağlamışlardı. Şimdi doğum kontrol hapını birkaç ay önce bıraktığım için göğüslerim yumuşamıştı o kadar sert değildi. Şimdi iki gündür sertleşme yaşayınca dedim ki acabaama bu kadar erken belirti olması hiç mantıklı değil bunun da farkındayım muhtemelen kendi kendime yoruyorum..
Bu ara zaten hamileliğin biraz keyfini çıkarben mesela ilk haftalarda kedi gibi günde 18 saat uyuyordum Birinci trimesterı geçirdikten sonra yani 12. haftadan sonra temposuz yürüyüşlere başlarsınız. İlerleyen haftalarda yumuşak hareketlerle hamilelik yogası falan derken çok kolay bi doğum süreci yaşarsın
Hahaha mesajına çok güldüm canım. Aynen ben de geçen ay çok uyuklamıştım akşam otururken erkenden falan. Ay belirti mi acaba diyorum eşim evet zaten normalde hiiiç uyuklamazsınU Uzaygemisi35
Ben su ana kadar yasadigim seyi soyleyeyim, goguste dolgunluk hissi degil de gogus ucu acisi oldu inanilmaz. Simdi daha azaldi ama bir hafta once degsem bile cok aciyodu. Onun disinda en az 5 gun suren karnimin alt kismind agri. Geliyo gidiyo geliyo gidiyodu. O azaldi. Sonra bir basim doner gibi hisler arada. Belli belirsiz. Bu kadar. Bunun disinda yorgunluk ve bisey yapmak istememe hali bende bi yasam stilionu belirti olarak degerlendiremem
Bence doktorunun çok hastası var ve kafası çok karışık. Umarım dediğin gibi olur hayırlısı öyleyse tabi canımKeyfi cikmiyo kisaglikli bir gebelik mi belli degil. Bi de iste dun gittigimde doktor seni riskli gebelik olarak demistik degil mi dedi. Ben de yani cok erken geldigim icin olumsuz olabilit demistiniz hocam dedim. Niye bana riskli gebelik diyor ki? Erken ogrenip gidince niye riskli oluyor. Bakin yaziyorum buraya bundan 2 ay sonra burada kalpler kalpler icinde doktorumu degistirdigimin mujdesini vericem. Yazdim buraya.
Hahaha mesajına çok güldüm canım. Aynen ben de geçen ay çok uyuklamıştım akşam otururken erkenden falan. Ay belirti mi acaba diyorum eşim evet zaten normalde hiiiç uyuklamazsın
Anneler hissederDelirtiyor ve nassau çok teşekkür ederim. Biliyorum zaten henüz yumurtlamanın üstünden maksimum bir hafta geçti daha rahme yerleşecek tutunacak da hormon salgılanmaya başlayacak da ben bu belirtiyi hissedeceğim de ohoo mümkün değil yani. Yine de insan her şeyi yoruyor heveslenince adete kadar günler geçmiyor benim için resmen. En güzeli farkında olmadan beklenmedik bir anda fark etmek sanırım.
Benim eeeen büyük belirtim iştah oldu. Günde 2 öğün ve düşük kalorili beslenen biriyken şimdi dana gibi yiyorumHahaha mesajına çok güldüm canım. Aynen ben de geçen ay çok uyuklamıştım akşam otururken erkenden falan. Ay belirti mi acaba diyorum eşim evet zaten normalde hiiiç uyuklamazsın
Bende henuz yemekle ilgili degisim yok. Oglen tost yanina cola hayal ediyorum eskisi gibiBenim eeeen büyük belirtim iştah oldu. Günde 2 öğün ve düşük kalorili beslenen biriyken şimdi dana gibi yiyorumsabah aç uyanıyorum, öğle yemeğini iple çekiyorum. Bak yine acıktım.
Haha ben kahvaltı yapmam normalde, 4-5 gündür yemeden duramıyorumBende henuz yemekle ilgili degisim yok. Oglen tost yanina cola hayal ediyorum eskisi gibiuzerine dondurma. Sonra pismanliklar
Haha ben kahvaltı yapmam normalde, 4-5 gündür yemeden duramıyorumöğlen ne varsa sıyırıyorum tabağımı, akşam da salata, karpuz peynir vs geçiştiren biri olarak yemek yiyorum normal. Sonum hayır olsun
Yaa ben ne güzel incelmiştim, karın kası bile yapmıştıminsallah sonunda tombalak bisey olmayiz zaten tombikimsi sayilirim,daha ilerisi icin allahim sana geliyorum
Benim de hayalim zayiflamakti, hayal olduYaa ben ne güzel incelmiştim, karın kası bile yapmıştımtam istediğim kıvama geliyordum ki gebe olduğum öğrendim Doktora soracağım egzersiz serbest mi diye
Hamile pilatesi yapabilirsin aslında hem doğumu kolaylaştırıyor ve sonrasındaki ağrıları azaltıyor. Tabi doktor duruma göre yapma diyebilir risk varsaYaa ben ne güzel incelmiştim, karın kası bile yapmıştımtam istediğim kıvama geliyordum ki gebe olduğum öğrendim Doktora soracağım egzersiz serbest mi diye
Benim de hayalim o, inşallah sağlıklı bir gebelik olur da yapabilirim.Hamile pilatesi yapabilirsin aslında hem doğumu kolaylaştırıyor ve sonrasındaki ağrıları azaltıyor. Tabi doktor duruma göre yapma diyebilir risk varsa
GünaydınGünaydın ☀ hanımlar,
Ben de corona’da evde kaldığımız zamanlar bi kaç kilo almıştım. Derken evlendim, gebelik geldi. Doktor ilk trimesterda 1,5-2 kg almanın normal olduğunu söyledi, esas kilolar sonrasında geliyomuş. Toplam hamileliği 9 ile 13 kg ile tamamlarsın veya tamamlamalısın demişti. Düşük sonrası bekleme sürecinde bi kaç kilo vermeyi hedefliyorum, günde 10bin adım yürüyüş, abur cubur atıştırmayı kesme, akşam 7’den sonra yememe gibive bununla birlikte psikolojik dinginlik
Herkese süper verimli bi gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?