- 28 Ağustos 2020
- 8.378
- 36.955
- 498
Benim iş yerim fiziksel olarak hiçbir yere yakın değil maalesef ya ifşa olmayayım amaBu arada daha önce sağlık ocağında sık gidemem izin alamam demiştiniz önceki msjdan hatırlıyorum sanki. Ben de bu sıkıntıyı yaşıyordum. Aile hekimliğimi evime yakın olandan değiştirip işime yakın olana taşıdım. Hemen işe giderken sabah ya da iş çıkışı veya öğle arası öncesi sonrasına 10 dakikada falan denk getiriyordum çok pratik oluyor siz de öyle yapabilirsiniz belki.
Ben de bölüm başkanına izin istemek için telefonda söylemiştim gebeBen bugün müdürümle paylaştım bundan sonra sık sık izin almam gerekecek diye, inanır mısın o bile daha çok ilgilendi, süreci anlattı rahatlattı beni falanben de başka birini bulacağım sanırım.
Evet aynen, gecen iki ay kullandiklarimi duzgu zamanda kullanamadigim icin bi ise yaramadilar. Bu sefer adetten hemen sonra basliycam.
AyyAaasaa bu mesajı yazıp adet olmadınız mi anammmmm
EvetAaasaa bu mesajı yazıp adet olmadınız mi anammmmm
Ayyvalla ben bu konuyu acarken meger hamileymisim ya
Insallah sira sizde ve U Uzaygemisi35 te. ve suan adini hatirlayamadigim daha evvel yazan arkadaslarimdaEvetLizz miz ve Delirtiyor muz bebek bekliyorlar, çok taze anne adayları . Biz de onlara burdan pozitif enerjiler gönderip, rahat bir gebelik süreci geçirmelerine yardımcı oluyoruz.
EvetLizz miz ve Delirtiyor muz bebek bekliyorlar, çok taze anne adayları . Biz de onlara burdan pozitif enerjiler gönderip, rahat bir gebelik süreci geçirmelerine yardımcı oluyoruz.
Pis kadınBen de bölüm başkanına izin istemek için telefonda söylemiştim gebeolduğumu, bana bi hayırlı olsun bile demedi, dahası 35 yaşından sonraki gebeliklerin riskli olduğunu söyleyip bana kaç yaşında olduğumu sordu ve bi de bilimsel bir görüş bildirerek, çok fazla ultrasona girmememi söyledi
Not: Bölüm başkanım kadın ve kendisi empatiden uzak
AminInsallah sira sizde ve U Uzaygemisi35 te. ve suan adini hatirlayamadigim daha evvel yazan arkadaslarimda❤ ayy guzel haberler bekliyorum hepinizden
Ben 2,5-3 aydır düzenli egzersiz yapıyorum ve elinden geldiğince sağlıklı, temiz beslenmeye çalışıyorum. Paketli gıdaları hayatımdan çıkarttım, bu süreçte 7 kg verdim. Çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Belki gebeliğe doğrudan katkısı yok ama ruhen iyi geliyor. E zaten stres en önemlisi demiyorlar mı?Aminİnşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
Ben dün eczaneye gittim, ovulasyon testi ile gebelik testlerinden aldım, şimdiden yedekledim. Folik asit almaya devam ediyorum, ondan da bi paket yedek aldım. Bu arada kendime yeni bi yol çizmeye karar verdim. Beslenmeme biraz daha dikkat edip, spor yapmaya başlıcam. Olumlu şeyler düşünüp, stresi hayatımdan uzaklaştırıcam. Dahası etrafımda negatif düşünenlere hiç kulak asmıcam. Kaygıyı hayatımızdan çıkaralım.
Arkadaşlar bunu hep beraber denemeye var mısınız
Eveet bekliyoruzLizz ve Delirtiyor hadi bakalım sizin iyi haberlere sevinirken siz de bizimkilere sevinirsiniz inşallah en kısa sürede nassau ben de sizin gibi dikkat etmeye çalışıcam bu sürede doktorumun dediği gibi beslenmeye çalışacağım, biraz spor ve egzersizle de destekleyebilirsem süper olur. İnşallah bizler de iyi haber veririz en kısa sürede.
Bu ara zaten hamileliğin biraz keyfini çıkarnassau variiiiiz yalniz ben hic apor yapmiyorum ve yememe icmeme de dikkat etmiyorum. Insallah duzeltirim kendimi.
Ben testte pozitif göreli ki o da silikti neredeyse 1 hafta olacak, göğüslerimde hassasiyet ve dolgunluk yeni yeni başladı. Öncesinde sadece bel ve zaman zaman kasık ağrısı vardı, regl belirtisi sanmıştım ben.Lizz ve Delirtiyor herhangi bir gebelik belirtisi yaşıyor musunuz? nassau siz yaşamış mıydınız?
Benim göğüslerim iki gündür çok sert ve biraz hassas genel olarak. Normalde 5 6 yıldır doğum kontrol hapı kullandığım için hep böyleydi. Meme dokusu çok sert demişti doktorlar muayenede, onu da ilaca bağlamışlardı. Şimdi doğum kontrol hapını birkaç ay önce bıraktığım için göğüslerim yumuşamıştı o kadar sert değildi. Şimdi iki gündür sertleşme yaşayınca dedim ki acabaama bu kadar erken belirti olması hiç mantıklı değil bunun da farkındayım muhtemelen kendi kendime yoruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?