• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi muayeneye gidenlere soruyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır hiçbir şey kullanmadım. Test sonuclarim da direk belirdi. İki gün boyunca üç kez yapmama rağmen. Evet kan vermek istiyorum ama biraz, hatta baya tedirginim :) bu kadar sürede gebe kalır mıyım veya kalsam dahi hemen belli olur mu bilmiyorum. Tuhaf hissediyorum kendimi :) ilk gebeliğimde çok sıkıntılar çektim o yüzden korkuyorum. Göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var bu arada. Yani gebe olduğuma eminim aslında ama sağlıklı mıdır değil midir onu bilemiyorum :)
Bazen ilaç kullanmadan da yumurtlama ve adet döngümüz değişebiliyor, bunda da çok fazla etken var. Stres, yorgunluk, duygu durumu, kaygı tetikliyor. Ama önemli olan sizin ne hissettiğiniz 😌 bi kez bu süreci yaşamışsınız, yabancısı değilsiniz. O yüzden kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Tedirgin olacak hiç bi şey yok, en azından merakınız geçer. Sonrasını da sonra düşünürsünüz 😊

Bazen ilaç kullanmadan da yumurtlama ve adet döngümüz değişebiliyor, bunda da çok fazla etken var. Stres, yorgunluk, duygu durumu, kaygı tetikliyor. Ama önemli olan sizin ne hissettiğiniz 😌 bi kez bu süreci yaşamışsınız, yabancısı değilsiniz. O yüzden kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Tedirgin olacak hiç bi şey yok, en azından merakınız geçer. Sonrasını da sonra düşünürsünüz 😊
Haklısın canım zaten ovulasyon testi yapmasam bu kadar çabuk gebe kalabileceğimi ve belli olabileceğini düşünmeyecektim bile. Bazen cahillik daha iyi inan :))

nassau nassau kesinlikle katiliyorum doktor konusunda. Bir pratisyen hekim bile bazen en unku doktorda bile daha faydali oluyor kisiye. Ahh ben denk gelemedim,gelene ne mutlu😃

Bir arkadas pkolulular ovulasyon testi yapabiliyor mu demis sanirim , geride kaldi ismi etiketleyemedim. Ben ovulasyon testiyle ilgili okurken forumda pkolularin testlerinin genelde cift cizgi ciktigini okudum. Tabi bilmiyorum hicbir bilgim yok. Kendiminkini bile zamaninda yapamamistim😃 O kisma yazarsa yardimci olacak arkadaslar olacaktir tecrube edenlerden.

Benim de ilk gebeliğimde geç dollenmeydi kızlar. 7 haftalık sanıp gittim doktora ve 5 haftalıkmis. Keseyi bile vajinal muayene ile gördü. Düştü o bebeğim. En son ovulasyon testi yaptığımda benim zaten geç yumurtladigimi anladım. Sıkıntı etmeyin.

Su an ben de gebe olabilirim. Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten bir hafta sonra gebelik testinde çift çizgi gördüm. Bu sizce normal mi, çok erken değil mi? Dış gebelikte falan böyle bir şey oluyor mu biliyor musunuz
Eger simdi giderseniz benim surecim gibi olabilir. Cunku ben heyecandan cok erken gittim,haliyle ikisinde de kese gorunmedi. Isterseniz saglikocaginda betaya baktirin.

Eger simdi giderseniz benim surecim gibi olabilir. Cunku ben heyecandan cok erken gittim,haliyle ikisinde de kese gorunmedi. Isterseniz saglikocaginda betaya baktirin.
Evet ben de öyle yaptırmayı düşünüyorum. Su an gebelik testinde bile silik pembe şekilde bir çizgi çünkü.. Yeni bir gebelik olabilir ancak. Kaldı ki daha bir hafta önce ovulasyon testim çift çizgi çıktı.
O yüzden hastaneye gitmeyi şu an için düşünmüyorum. Beta takibi yapacağım sağlık ocağı ile. Kese görünmesi mümkün değil bence su an için. Geçen sefer 7 haftalık sandigimda bile vajinal ile anca göründü :)) çok kötü bir duygu ya. Kalp atışı bekliyorum kese bile görünmemisti

Evet ben de öyle yaptırmayı düşünüyorum. Su an gebelik testinde bile silik pembe şekilde bir çizgi çünkü.. Yeni bir gebelik olabilir ancak. Kaldı ki daha bir hafta önce ovulasyon testim çift çizgi çıktı.
O yüzden hastaneye gitmeyi şu an için düşünmüyorum. Beta takibi yapacağım sağlık ocağı ile. Kese görünmesi mümkün değil bence su an için. Geçen sefer 7 haftalık sandigimda bile vajinal ile anca göründü :)) çok kötü bir duygu ya. Kalp atışı bekliyorum kese bile görünmemisti
Insan yasayarak tecrube ediyor iste. Hep duyuyordum mesela iste filanca kuzenim hamile. Komsunu kizi hamile. Saniyorum ki oo ne guzel bebegi olcak. Surecin boyle oldugundan haberim bile yoktu😃 ayy ne mesakkatli is ya. Hamile kalmakla is bitmiyomus meger.

Kesinlikle ben de çok acele etmişim onu anladım. Sağlık ocağına gidip kan vermeliymişim ilk etapta, 15 binleri görene kadar da hastaneye gitmemeliymişim. Boşa stres yaşıyorum şu anda.

Kesinlikle ben de çok acele etmişim onu anladım. Sağlık ocağına gidip kan vermeliymişim ilk etapta, 15 binleri görene kadar da hastaneye gitmemeliymişim. Boşa stres yaşıyorum şu anda.
Evet kesinlikle katılıyorum. Aynı süreci ilk gebeliğimde yaşadım. Beta düzgün artıyorsa hastane için acele etmemeli bence de

Ben acemilikten ve esim sagolsun bosver saglikocagini doktora direk gidiyoruz deyince stresli gunler de beraberinde geldi. Sanirim cuma gunu ilk adim belli olacak. Arkadaslar betamin 1500 u gecegini soyluyor. Bu durumda kese gozukmesi lazim sanirim. Artik allaha biraktim❤

Ben acemilikten ve esim sagolsun bosver saglikocagini doktora direk gidiyoruz deyince stresli gunler de beraberinde geldi. Sanirim cuma gunu ilk adim belli olacak. Arkadaslar betamin 1500 u gecegini soyluyor. Bu durumda kese gozukmesi lazim sanirim. Artik allaha biraktim❤
Aynen benim de ilk tecrübem daha önce ne kan verdim ne gebelik geçirdim. Elim ayağıma dolaştı. Hastaneye git başka hormonlara da bakarlar dediler randevu aldım ne bileyim. Neyse oldu artık bekleyeceğiz. Bana da doktor sağlıklı gebelikse Perşembe 1200 olmuş olur ultrasonda görürüz dedi ama bilmiyorum.

Aynen benim de ilk tecrübem daha önce ne kan verdim ne gebelik geçirdim. Elim ayağıma dolaştı. Hastaneye git başka hormonlara da bakarlar dediler randevu aldım ne bileyim. Neyse oldu artık bekleyeceğiz. Bana da doktor sağlıklı gebelikse Perşembe 1200 olmuş olur ultrasonda görürüz dedi ama bilmiyorum.
Persembe gidersiniz belki😍 bazen gercekten herseyi bilmemek daha huzurlu oluyor. Neyse artik girdik bir yola. Hakkimizda hayirlisi..sonuclarinizi bekliyoruz heyecanla🌸🌸🌸

Persembe gidersiniz belki😍 bazen gercekten herseyi bilmemek daha huzurlu oluyor. Neyse artik girdik bir yola. Hakkimizda hayirlisi..sonuclarinizi bekliyoruz heyecanla🌸🌸🌸
Evet heyecanlı bekleyiş sürüyor. Beraber doğururuz belki 🤣

Yara
Her gün nerdeyse ikiye katlayarak arttığını düşünürsek Cuma’ya kadar 3000 değerini görebilirsin. Bu aşamada önce keseyi görürsünüz, 6. haftadan sonra da kalp atışını duyabilirsiniz. Küçük heyecanlar, büyük mutluluklar 🤗

Maalesef gözükmedi 😔 dış gebelik ihtimali için kan verdim. Sonuç çıkınca doktoru arayacağım.
İkisiyle de baktı, karından gözükmeyince belki çok yenidir vajinal bakalım dedi onda da çıkmadı. Kese gözükmese bile gebelik varsa rahmin görüntüsünden anlaşılmaz mı?
Doktorunuz tam olarak ne söyledi? Beta hcg’yi gün aşırı evinize yakın sağlık ocağında ölçtürün, değer eğer düzenli bi şekilde artıyorsa bu iyiye işaret 😇 dediğim gibi geç döllenme olmuş olabilir. Ufaklık kendini şimdiden merak ettirmek istemiştir 😎
Doktorlar keseyi görünceye ve kalp atışını duyana kadar temkinli davranıyorlar ama acele bir karar vermekten de kaçınıyorlar. Muhtemelen haftaya tekrar görmek ister. Olumlu düşünelim 🙏🏻
Üç ihtimal var çok çok yeni olabilir, hormonal bir sıkıntı olabilir ya da dış gebelik olabilir dedi. Ama daha çok dış gebelik üstüne durdu gibi geldi bana, kan sonucuna göre bilgi vereceğim tekrar dedi.
Gün aşırı sağlık ocağına gitmem imkansız çalışıyorum. 😔
Bir daha kan istenirse nasıl vericem hiç bilmiyorum. İzinde de sıkıntı çıkarıyorlar. Uzaktan çalışma gelseydi keşke. 😕
Hiiç moralinizi bozmayın lütfen arkadaşın dediği gibi doktorlar hep daha temkinli yaklaşıyorlar daha büyük hayal kırıklığı olmasın diye. Hatta yurtdışında pek çok yerde ilk 3 ay neredeyse ultrasonla doğru düzgün bakılmıyor bile bizdeki gibi sık. Çünkü onlara göre ilk 3 ay gebelik sağlıklı devam etmeyebilir, sağlıksızsa tutmaz zaten diye ilk üç ayı bile kabul etmeyen doktorlar var. Bizimkiler de kese ve bebek hatta kalp atışı kesinleşmeden anneyi üzmemek için temkinli yaklaşıyorlar. Sizin adet döngünüz zaten uzunmuş, doktor bunu sormalıydı. Bence geç döllenmedir umuyorum ki öyle olsun. Lütfen içinizi ferah tutun 🤗
Ben çok çok yeni olduğunu düşünüyorum 😇 doktorlar hep temkinli bakıyorlar özellikle bu haftalarda. Bunu da öğrenmek için beta hcg’nin tekrarlanması ve takip edilmesi lazım. Aile sağlığı merkezleri her yerde var nerdeyse, öğle tatilinde çıkıp kan verip gelebilirsiniz, sonra da e-nabız’dan öğrenirsiniz. Tek bi beta hcg değeri doğru sonucu vermeyebilir. Çünkü geç döllenme ise değer düşük çıkabilir. Önemli olan değerin kaçtan başladığı değil, düzgün katlarda artması. Bunun için de takip gerekli.
Kesinlikle size katılıyorum 😊
nassau nassau U Uzaygemisi35

Kizlar geldim. Daha dusa bile girmeden hemen yazmak istiyorum. Simdi oncelikle betahcg bakmadan once vajinal ultrasonla bakti ve kese gorunmedi:KK43: himm dedi dis gebelik ihtimalinden soz etti biz bi betaya da bakalim dedi. Bir de rahimde bak surda bir kalinlasma var dedi. Rahim duvarinda bir kalinlasma varmis ve iyi sayilabilcek biseymis bakicakmisiz. Beta artarsa ve yine kese gorunmezse dis gebelik olabilirmis. Peki oyle bir durumda cerrahi operasyon mu olucam dedim. Hayir igne yapiyoruz ama simdi o ihtimal dusuk onu dusunme dedi :KK43: fakat benim beyin hucrelerimde dolasmaya basladi bu soz🤦🏻‍♀️Sonra beta verdim ve ogleden sonra sonuc icin heyecanli bekleyis👀👀👀

Betahcg 791 cikti. Iyi sayilir dedi olumsuz bisey demedi. Cuma yine cagirdi ve cuma muhtemelen gormemiz gerekiyormus. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.
Canım anca gördüm ya nasıl kaygılı okudum mesajını. Benim de bildiğim kadarıyla rahmin kalınlaşması bebeğin tutunması için imkan sağlıyor, iyi bir şey. Aslında her ay kalınlaşır rahim ama döllenme olmazsa iç tabaka dökülüp adete dönüşür ve rahim yine incelmiş olur. Betan bence gayet iyi aslında en son 114tü galiba 4 günde katlanarak artmış bence cumaya 1000leri geçer ve keseyi görürsün diye düşünüyorum bence sevin 🤗
698 çıktı benim de. Düşündüğümden iyi çıktı dedi doktor. Perşembe yine gel iki katına çıkarsa geç döllenme diyebiliriz dedi.
AA senin de iyiymiş, evet umarım Perşembe senin de kese gözükür. Doktorlar ne gıcık ya 😔
Yaa bu vajinal usg kafama takıldı, ben bir kılıf taktıklarını görmedim ve üzerinde jel vardı doktor gelmeden önce. Çok huylandım sonradan dank etti, temiz olmama ihtimali var mıdır ya😣😣 keşke yaptırmasaydım dedim. İnşallah hastalık falan kapmamışımdır. :KK43:
Canım ben pek çok doktora gittim vajinal ultrasonla bakıldım. Gördüğüm kadarıyla asistan, hemşire veya doktorun kendisi her hasta için onu hazırlıyor. Prezervatif takılıp kayganlaştırıcı sürülüp her hastaya hazır hale geliyor. Ben gözümle taktıklarını görmeme rağmen şeffaf ve ince olduğu için cihazda sanki hiçbir şey yok gibi gelmişti. Endişelenme. Yani temizlik konusunda ben de hassasım ama bı temizliğin çok ötesinde riskli bir durum. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar AIDS vb bile geçer eğer böyle bir önlem almazlarsa. O nedenle yüzlerce hastanın bakıldığını düşünürsen böyle bir şey mümkün değil, içini ferah tut. Yine de rahat edeyim dersen sor bir dahakine ama eminim bir şey taktıklarına ben.
Degerlerimiz yakin. Benim son adet tarihi 4 agustostu. Sagolsun bana her an dis gebelik gibi muamele yapiyor canim doktorum😶 bilmiyorum surekli endise haliyle geciyor gunlerim.

Ben de cok takintiliyim ama iste doktorumun mizaci biraz sert gibi,sormaya cekindim:KK43: fakat ben ilkinde stresten bakamamistim bugun baktim o ultrason basligina, sadece jel vardi. Ben toplamda 3 kere bakildim bu aletle. Insallah basima bisey gelmemistir. Onu ben de dusundum gecen, diyelim 10 15 dk arayla hasta aliyor, bu alet nasil strelize oliyor neyle oluyor hangi ara oluyor. O jel steril olsa ne olur allah korusun cok bulasici hastaliklar var. Kime sorabiliriz bilmiyorum.

Insallah dediginiz gibi olur💕valla bi yuzum gulmedi su doktor kontrollerinde. Ne garip ya. Zaten cok sacma olan sey ben iste testte pozitif cikinca gittim ya, neden vajinal ultrason yapiyosun? Yani gorulmeyecegi cok belli. Zaten beta cikmis 114. Ne gozukcek ki. Soktu o seyi de. Ay pardon🤦🏻‍♀️😆😆😆 benim icin cok rahatsizlik verici o alet. Vajinismusu yeni yendim ya. Bir ozel hastane sezeryan parasi kadar para odedim😶
Canım valla ben yine gıcık oldum senin doktora. Yani tabi ki senin içinin rahat etmesi iletişim kurman güvenmem falan önemli ama yani sen de rahat değilsin baksana. Hep yok yere endişelendiriyor. Bir kere senin durumunu doğru düzgün takip etmemiş bile. Biz bile buradan beta yeterince yükselmemiştir görülmeyebilir diyoruz, o direkt ultrasona geçiyor. Her hastanın kendi durumunu takip etmeli doktor, gebelik takibinde 9 ay boyunca bu ilgisizliği ve endişelendirmesi çok daha sıkıntı yaratır. Bir de özele gidiyorsun ona mecbur değilsin, bence gerçekten yeni bir doktor araştır para verip sorularını soramayıp yeterince ilgi göremiyorsun. İnan bana iyi bir doktora denk geldiğinde inanamıyorum diyorsun derdini anlayan dinleyen birine gitmek kafamda soru işareti olmadan ayrılmak ne güzelmiş diyeceksin.
Ay bilmiyorum ki bir dahaki gidişimde soracağım resmen taktım kafaya. Ben ilk kez vajinal usg çektirdim o an algılayamadım belki böyle oluyordur diye. Bir de Son adet tarihime göre kalp atışı duyabiliriz belki diyerek ultrasona gönderilmişim, karın ultrasonunda kese gözükmemiş zaten kafam bi dünya olmuş. Sonradan araştırıp okudukça iyice huylandım. 😣 inşallah tek kullanımlık falandır ama sanmıyorum.
Dediğim gibi canım endişe etme o konuda, cihaz tek kullanımlık değil ama prezervatif vb kullanıyorlar.
Acaba doktorunuzu mu değiştirseniz, siz böyle anlatınca benim içim daralıyor. Tamam doktorlar temkinli davranıyor, boş ümit vermiyor diyorum ama hepimizin iyi şeyler duymaya da ihtiyacı var 😇
Ay ben size yine aynen katılıyorum 🙈🙈
Benim sat 20 Temmuz bir de, o yüzden hiçbir şey göremeyince doktor şaşırdı. Bu tarihe göre kalp atışı bile duyuyor olmamız gerekirdi dedi. Geç döllenme olabilir belki çok çok yenidir vs dedi işte, bilmiyorum ki ne olacak. Perşembe 1200 civarı olursa geç döllenme sağlıklı gebelik diyebiliriz dedi. Hayırlısı.
Olur canım inşallah adetin düzensizse yumurtlama ne zaman olmuş bilemeyiz dolayısıyla muhtemelen geç döllenme hiç canını sıkma içini ferah tut😊
Benim de ilk gebeliğimde geç dollenmeydi kızlar. 7 haftalık sanıp gittim doktora ve 5 haftalıkmis. Keseyi bile vajinal muayene ile gördü. Düştü o bebeğim. En son ovulasyon testi yaptığımda benim zaten geç yumurtladigimi anladım. Sıkıntı etmeyin.

Su an ben de gebe olabilirim. Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten bir hafta sonra gebelik testinde çift çizgi gördüm. Bu sizce normal mi, çok erken değil mi? Dış gebelikte falan böyle bir şey oluyor mu biliyor musunuz
Geçmiş olsun kaybınız için üzgünüm. Bence erken ama dış gebelikte hızlı yükselmiyor bildiğim kadarıyla onla alakalı değildir. Çoğul gebelik olabilir, yumurta uyarıcı ilaçlar ve çatlatma iğneleri bazen yanlış pozitif sonuca yol açabiliyor, böyle bir tedavi aldıysanız ondan olabilir. Ya da bu gruptan gördüğüm kadarıyla gebelik durumunda da lh hormonu da yükseldiği için bazen ovulasyon testi çift çizgi gözükebiliyor. Yani belki sizin döllenme daha önce olmuştur ve gebelik durumundan dolayı ovulasyon çift çizgiyi görmüşsünüzdür.
Bazen sağlık ocağındaki aile hekimi, bir profesörden çok daha fazla yardımcı olabiliyor. Önemli olan iletişim bence. İlk gittiğim doktorun internette o kadar çok olumlu yorumları vardı ki, herkes aşırı memnundu. Ben gittiğimde ise resmen hayata küsmüş, enerjisi tamamen çekilmiş birini buldum karşımda. Benim de bütün enerjimi düşürmüştü. Tıp bilgisine bi şey diyemem, eminim çok başarılıdır ama biz o filmlerdeki doktor-hasta iletişimini kuramadık. Dahası ben olsam endokrin doktorunun verdiği ilacı kullandırmazdım dedi ama o ilaç sayesinde prolaktinim düştü ve hamile 🤰🏻 kaldım. İlk gittiğimizde siz biraz deneyin, o sırada testlerinizi yapalım demişti ama mesela hiç folik asit almaya başla demedi. Bi kez güvenim sarsıldı, sonra da devam etmek istemedik, ve başka doktor arayışına girdik.
Ay komik olacak ama ben yine size katılıyorum hahah 🙈 resmen duygularıma tercüman oluyorsunuz, bütün mesajlarınızı alıntılamışım o yüzden 😊
Sakin olun bebeğiniz inşallah sağlıkla tutunacak..
Evet canım geçmiş olur diye tahmin ediyorum yine bizi habersiz bırakma

Hiiç moralinizi bozmayın lütfen arkadaşın dediği gibi doktorlar hep daha temkinli yaklaşıyorlar daha büyük hayal kırıklığı olmasın diye. Hatta yurtdışında pek çok yerde ilk 3 ay neredeyse ultrasonla doğru düzgün bakılmıyor bile bizdeki gibi sık. Çünkü onlara göre ilk 3 ay gebelik sağlıklı devam etmeyebilir, sağlıksızsa tutmaz zaten diye ilk üç ayı bile kabul etmeyen doktorlar var. Bizimkiler de kese ve bebek hatta kalp atışı kesinleşmeden anneyi üzmemek için temkinli yaklaşıyorlar. Sizin adet döngünüz zaten uzunmuş, doktor bunu sormalıydı. Bence geç döllenmedir umuyorum ki öyle olsun. Lütfen içinizi ferah tutun 🤗

Kesinlikle size katılıyorum 😊

Canım anca gördüm ya nasıl kaygılı okudum mesajını. Benim de bildiğim kadarıyla rahmin kalınlaşması bebeğin tutunması için imkan sağlıyor, iyi bir şey. Aslında her ay kalınlaşır rahim ama döllenme olmazsa iç tabaka dökülüp adete dönüşür ve rahim yine incelmiş olur. Betan bence gayet iyi aslında en son 114tü galiba 4 günde katlanarak artmış bence cumaya 1000leri geçer ve keseyi görürsün diye düşünüyorum bence sevin 🤗

AA senin de iyiymiş, evet umarım Perşembe senin de kese gözükür. Doktorlar ne gıcık ya 😔

Canım ben pek çok doktora gittim vajinal ultrasonla bakıldım. Gördüğüm kadarıyla asistan, hemşire veya doktorun kendisi her hasta için onu hazırlıyor. Prezervatif takılıp kayganlaştırıcı sürülüp her hastaya hazır hale geliyor. Ben gözümle taktıklarını görmeme rağmen şeffaf ve ince olduğu için cihazda sanki hiçbir şey yok gibi gelmişti. Endişelenme. Yani temizlik konusunda ben de hassasım ama bı temizliğin çok ötesinde riskli bir durum. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar AIDS vb bile geçer eğer böyle bir önlem almazlarsa. O nedenle yüzlerce hastanın bakıldığını düşünürsen böyle bir şey mümkün değil, içini ferah tut. Yine de rahat edeyim dersen sor bir dahakine ama eminim bir şey taktıklarına ben.

Canım valla ben yine gıcık oldum senin doktora. Yani tabi ki senin içinin rahat etmesi iletişim kurman güvenmem falan önemli ama yani sen de rahat değilsin baksana. Hep yok yere endişelendiriyor. Bir kere senin durumunu doğru düzgün takip etmemiş bile. Biz bile buradan beta yeterince yükselmemiştir görülmeyebilir diyoruz, o direkt ultrasona geçiyor. Her hastanın kendi durumunu takip etmeli doktor, gebelik takibinde 9 ay boyunca bu ilgisizliği ve endişelendirmesi çok daha sıkıntı yaratır. Bir de özele gidiyorsun ona mecbur değilsin, bence gerçekten yeni bir doktor araştır para verip sorularını soramayıp yeterince ilgi göremiyorsun. İnan bana iyi bir doktora denk geldiğinde inanamıyorum diyorsun derdini anlayan dinleyen birine gitmek kafamda soru işareti olmadan ayrılmak ne güzelmiş diyeceksin.

Dediğim gibi canım endişe etme o konuda, cihaz tek kullanımlık değil ama prezervatif vb kullanıyorlar.

Ay ben size yine aynen katılıyorum 🙈🙈

Olur canım inşallah adetin düzensizse yumurtlama ne zaman olmuş bilemeyiz dolayısıyla muhtemelen geç döllenme hiç canını sıkma içini ferah tut😊

Geçmiş olsun kaybınız için üzgünüm. Bence erken ama dış gebelikte hızlı yükselmiyor bildiğim kadarıyla onla alakalı değildir. Çoğul gebelik olabilir, yumurta uyarıcı ilaçlar ve çatlatma iğneleri bazen yanlış pozitif sonuca yol açabiliyor, böyle bir tedavi aldıysanız ondan olabilir. Ya da bu gruptan gördüğüm kadarıyla gebelik durumunda da lh hormonu da yükseldiği için bazen ovulasyon testi çift çizgi gözükebiliyor. Yani belki sizin döllenme daha önce olmuştur ve gebelik durumundan dolayı ovulasyon çift çizgiyi görmüşsünüzdür.

Ay komik olacak ama ben yine size katılıyorum hahah 🙈 resmen duygularıma tercüman oluyorsunuz, bütün mesajlarınızı alıntılamışım o yüzden 😊

Sakin olun bebeğiniz inşallah sağlıkla tutunacak..

Evet canım geçmiş olur diye tahmin ediyorum yine bizi habersiz bırakma
Yaa harikasınız teşekkür ederim nasıl da tek tek uğraşıp yazmışsınız😍 kk kadınları olmasa napardım bilmiyorum En Büyük KK

İnşallah canım, sağlıkla geçsin şu süreç başka bir şey istemiyorum. Cidden zormuş 😅
Senin çocuğun var mıydı?
Henüz çocuğumuz yok, ben daha 3,5 ay önce evlendim, ikimizin de ilk evliliği 🥰 ben senelerce kariyer yapıyım derken evlilik ikinci planda kaldı, aslında kalmazdı belki ama eşimle geç tanıştım 😍 Sonra da hiç bırakmadım ☺️
Allah isteyen herkese evlat nasip eder inşallah 🙏🏻

Henüz çocuğumuz yok, ben daha 3,5 ay önce evlendim, ikimizin de ilk evliliği 🥰 ben senelerce kariyer yapıyım derken evlilik ikinci planda kaldı, aslında kalmazdı belki ama eşimle geç tanıştım 😍 Sonra da hiç bırakmadım ☺
Allah isteyen herkese evlat nasip eder inşallah 🙏🏻
Amin inşallah 🙏daha çok yeniymiş 😍 bizim de 1,5 sene oldu evleneli. 2 ay önce bıraktık korunmayı ☺️

Back