Ins oyle olur cok tesekkurler. Persembe zor olcak bana anlaşılanBeta hcg´nin düzenli olarak her gün bi önceki günün iki katı olması bekleniyor. Aslında kaç beta hcg değeriyle başladığın değil, artışın ikişer katlar halinde olup olmadığı önem taşıyor. Dış gebelik ve kimyasal gebelikler artış bu şekilde ilerlemediği zaman anlaşılıyor zaten. Umarım seninki düzenli bi şekilde yükselir ve keseyi de görürsünüz
Lütfen hiç stres yapmayın, her şey olacağına varıyor. Rahat olun, sizi mutlu eden şeyler yapın, bebeğinizle ilgili hayal kurun. Evrene olumlu mesajlar verin. Güzel şeyler düşünün ve güzel haberler alınIns oyle olur cok tesekkurler. Persembe zor olcak bana anlaşılan
Cok sagol canm. Güzel düşün güzel olsun yapıcam bunuLütfen hiç stres yapmayın, her şey olacağına varıyor. Rahat olun, sizi mutlu eden şeyler yapın, bebeğinizle ilgili hayal kurun. Evrene olumlu mesajlar verin. Güzel şeyler düşünün ve güzel haberler alın
Evde olmak en guzelibiz de evde kutlamistik. Onemli olan ikinizin birlikte yanyana sevgi dolu ve huzurlu olmaniz ❤
Benim ilk betahcg 114 tu. Aradan 5 gun gecmis olacak. Bakalim biseyler gorunur mu,sanki gorunmez gibi geliyor. Randevum yarin sabahtan ama tekrar kan verip sonucunu alacagimiz icin yine ogleden sonraya sarkacak. Evet cok haklisin yazmakla ilgili soylediklerinde. Esim de gecen gittigimizde yazsana girmeden sorularini dedi. Ben sanirim utandim mi nedir yazmadim. Halbuki utanilcak ne var, ben sorularimi soramayacaksam ne anlami kaldi. Kaldi ki ozel hastane. O zaman devlete gidelim daha iyi. Bi sefer dedigin gibi yapicam. Ya bi de artik esi almiyolar korona onlemlerinden dolayi sanirim. Iyi de bisey goreceksek babanin da gormesi gerekmez mi? Ne bileyim hic sevmedim ya.
Evet haklısınız malesef çok yaygın bu durumlar, teknoloji gelişip erkenden gebelikleri fark eder oldukça kimyasal gebelikler arttı. Sağlıksız hayatlar arttıkça da belki düşükler arttıBen de güzel dilekleriniz için teşekkür ederimN Norma J’nin hamile olduğunu burdan öğrenmesi gibi ben de kendimle ilgili değişimlerle ilgili bu forum sayesinde bilgi sahibi oldum. Herkesin yaşayabileceği bi durummuş, hatta tekrarlayan düşükler de çok yaygın. Doktorumla bu konuyu da konuştuk. Bi kez daha deneyin dedi, ama yine düşük olmasından endişe ediyorum. Yaş faktörümü de göz önüne alarak biraz daha tüp bebek yönünde ilerliyorum. Doktorum da istediğin buysa o zaman onu yapalım dedi, tabi öncesinde yeniden adet döngümün başlamasını bekliyoruz. Adetimden sonra yeniden test isteyecek. Ve birlikte karar vericez.
Bu arada tüp bebek merkezindeki doktora gitmekten vazgeçmistik zaten, çünkü hamile olduğumu yine mesajla haber verip beta hcg değerimi gönderdikten sonra bana sormadan instagramında paylaştısanki kendi çabasıyla hamile kalabilmişim gibi gösterdi. Zaten çok ticari bi yerdi, o yüzden de soğumuştuk. Şimdiki doktorum çok güvendiğim endokrin doktorumun tavsiye ettiği kişi
Ben zaten 3 aydır falan folik asit kullanıyordum, bir de kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma faktörleri olduğu için bu benim özel durumum. D vitamini bakılmamış geçen hafta gittiğimde o nedenle bilemiyorumBu arada U Uzaygemisi35 ve diğer tatlı arkadaşlarkullandığınız takviye vitaminler var mı? Doktor bana folik asit, ve d vitamini vermişti. D vitamini eksikliği var bende de. Onları kullanmaya devam ediyorum. Bunun dışında uyguladığınız doğal bi kür veya aldığınız vitaminlerden de bahseder misiniz?
Doktor size sormadan nasil paylasabiliyor sonuclar cok ofkelendimBen de güzel dilekleriniz için teşekkür ederimN Norma J’nin hamile olduğunu burdan öğrenmesi gibi ben de kendimle ilgili değişimlerle ilgili bu forum sayesinde bilgi sahibi oldum. Herkesin yaşayabileceği bi durummuş, hatta tekrarlayan düşükler de çok yaygın. Doktorumla bu konuyu da konuştuk. Bi kez daha deneyin dedi, ama yine düşük olmasından endişe ediyorum. Yaş faktörümü de göz önüne alarak biraz daha tüp bebek yönünde ilerliyorum. Doktorum da istediğin buysa o zaman onu yapalım dedi, tabi öncesinde yeniden adet döngümün başlamasını bekliyoruz. Adetimden sonra yeniden test isteyecek. Ve birlikte karar vericez.
Bu arada tüp bebek merkezindeki doktora gitmekten vazgeçmistik zaten, çünkü hamile olduğumu yine mesajla haber verip beta hcg değerimi gönderdikten sonra bana sormadan instagramında paylaştısanki kendi çabasıyla hamile kalabilmişim gibi gösterdi. Zaten çok ticari bi yerdi, o yüzden de soğumuştuk. Şimdiki doktorum çok güvendiğim endokrin doktorumun tavsiye ettiği kişi
Sadece folikasit ve pihtilasma oldugu icin coraspin kullaniyorum. Onun disinda hicbi vitamin vs almadim. Oncesinde de kirk yilda bir suda eriyen c vitaminlerinden iciyodum. Dogal bi kur vs kullabmadigim gibi son gu lerde bol bol aldiga dondurma cips ve kola uclusunu eksik etmedimBu arada U Uzaygemisi35 ve diğer tatlı arkadaşlarkullandığınız takviye vitaminler var mı? Doktor bana folik asit, ve d vitamini vermişti. D vitamini eksikliği var bende de. Onları kullanmaya devam ediyorum. Bunun dışında uyguladığınız doğal bi kür veya aldığınız vitaminlerden de bahseder misiniz?
Sadece benim ismimi kapatmış, ama yaşım görünüyordu, “en sevdiğim haber” diye yazmış üstüne de, bunu gören biri tüp bebekle hamile kalmış bir anne adayını ve doktorun başarısını düşünebilir. Ben olsam öyle düşünürdümDoktor size sormadan nasil paylasabiliyor sonuclar cok ofkelendimhasta mahremiyeti etigi nerde? Yazik!
Siz tupbebekten once bi kez daha normal yolla deneseniz? Bence olacak ya. 40 yasinda doguran bir suru kadin var, cogu dogal yolma hamile kalmis. Tabi doktorunuzun yonlendirmesi burda esas olan ama sanki bi kere daha deneseniz.
Doktorum bana gazlı içecek, kafein ve poşet bitki çaylarını tüketmememi söylemişti. Gebe olduğumu aile hekimime de söylemiştim kayıtlara geçmesi için. O da günde 5 öğün yemek yememi, protein ağırlıklı beslenmemi, mutlaka bi öğün et yememi, bi öğün sebze ve çorba, kahvaltıda ne çeşit olursa olsun yumurta ve günlük süt içmemi söylemişti. Ara öğünlerde de bi avuç badem, ceviz, fındık gibi kuruyemiş ile bir porsiyon meyve önermişti. Günde bi şişe maden suyuna izin vermişti.Sadece folikasit ve pihtilasma oldugu icin coraspin kullaniyorum. Onun disinda hicbi vitamin vs almadim. Oncesinde de kirk yilda bir suda eriyen c vitaminlerinden iciyodum. Dogal bi kur vs kullabmadigim gibi son gu lerde bol bol aldiga dondurma cips ve kola uclusunu eksik etmedimsaka degil
Hadi inşallahnassau
Merhabaoncelikle kaybiniz icin cok uzgunum.. fakat icimdeki ses birkac aya minnos bir bebis haberi alabilirsiniz diyor cunku cok hizli hamile kalmissiniz ve yine kalacaginizdan suphem yok. Genelde cevremden duydugum hikayeler de dusukten sonra saglikli bir bebek sahibi olanlar. Icinizi ferah tutun ve guvendiginiz bir doktorla ilerleyin
Konuya kendinizi yakin hissetmenize de ayrica mutlu oldumben tamamen spontan acmistim konuyu, surprizlerle ilerledi dilerim ki burasi bebis bekleyenlerin mutlu haberlerini gelismelerini paylastiklari bi yer olsun ❤
Bizde bi senedir çocuk düşünüyoruz olmuyo bendede size yaptıklarını yaptı extra hormon testi istedi adetin 3uncu günü kan verilmesi gerekiyormus bence başka bi doktora da bakılınArkadaşlar merhaba, son gunlerde forumu okudukca kafama takilan bir soruyu sormak istiyorum, yardimci olursaniz cok sevinirim. 2 senelik evliyim ve iki ay once planli gebelik icin bir jinekologa gittim. Doktor bana folik asit baslatti. Spekulumla vajinaya bakti, bir de vajinal ultrasonla rahme bakip normal oldugunu soyledi. Kan tahlili istemedi,onu ben rica ettim degerlerime de bakilsaydi diye. Demir b12 vs klasik kan tahlili yapildi. Neyse genel olarak normal cikti sadece kanda pihtilasma yuksek cikti ve bol su icmemi, gebe kaldigimda tekrar kanda pihtilasmaya bakacagini ve yuksekse asprin verecegini soyledi.
Simdi benim tecrubeli olanlariniza sormak istedigim sey, benim muayenem bastan savma mi yapilmis oldu? Cunku burdaki konularda goruyorum degisik degerlerin isimleri geciyor bakilan, yumurta sayimi falan yapiliyor. Bir de kanda pihtilasmayla ilgili onceden kan sulandirici baslanmasi gerekir miydi? 35 yasindayim bu arada. Sizce surec olmasi gerektigi gibi mi?
Süreci bilmiyorum ama umarım herşey yolunda gidiyordur lütfen her yaziılan yazıya göre hareket etmeyin danışmak isterseniz ben saglikciyim ve çok kıymetli profesör arkadaşlarım var..sormak istediğiniz şeyler olursa yazın ..ben biraz karşıyım o onu yaptı sende yap,o onu yaşadı sende yaşarsın durumlarına herkesin metabolizma farklı vücut ne istiyor bilmek lazım gebelik ise çok matematiği olan bir şey değil bazen tüp baglatan bile gebe kalıyor ,yada Dr 0.01 çok çok zor diyor tüp bebek yapıyor tutmuyor sonra bir bakmışsın normal gebe biz sağlıkçılar çok şeylere şahit oluyoruz ve ben bu konuda birazda kaderciyim ve acaba bir ruh benim evladım olarak dünyaya gelsin istiyormu mevlam bunu bilemem.en olmaz denildiğinde dünya güzeli kızımı verdi bana Allah sağlık versin inşallah ömrü uzun olsun umarım Allah önce bebekleri hayırlı yapar sonra isteyenlere nasip eder....sizede elbetteNe kadar temiz, net ve insana iyi hissettiren bir aciklamatesekkur ederim forumda pek cok arkadasin kendi tecrubelerini okuyunca benim muayenem bana cok eksik geldi moralim bozuldu. oysa simdi dusunuyorum o gun doktorun yanindan cikarken icim nese doluydu,sanki hemen bi ay sonra hamile kalacakmisim gibi sevinc ve inanc vardi icimde. Ne zaman ki forumu okumaya basladim yeni yeni terimler tatbikler vs surece guvenimi kaybettim. Ama simdi bu mesaji okuyunca kendimi daha iyi hissettim
Cok tesekkur ederim cok haklisinizSüreci bilmiyorum ama umarım herşey yolunda gidiyordur lütfen her yaziılan yazıya göre hareket etmeyin danışmak isterseniz ben saglikciyim ve çok kıymetli profesör arkadaşlarım var..sormak istediğiniz şeyler olursa yazın ..ben biraz karşıyım o onu yaptı sende yap,o onu yaşadı sende yaşarsın durumlarına herkesin metabolizma farklı vücut ne istiyor bilmek lazım gebelik ise çok matematiği olan bir şey değil bazen tüp baglatan bile gebe kalıyor ,yada Dr 0.01 çok çok zor diyor tüp bebek yapıyor tutmuyor sonra bir bakmışsın normal gebe biz sağlıkçılar çok şeylere şahit oluyoruz ve ben bu konuda birazda kaderciyim ve acaba bir ruh benim evladım olarak dünyaya gelsin istiyormu mevlam bunu bilemem.en olmaz denildiğinde dünya güzeli kızımı verdi bana Allah sağlık versin inşallah ömrü uzun olsun umarım Allah önce bebekleri hayırlı yapar sonra isteyenlere nasip eder....sizede elbette
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinnassau insallah yeniden dogal yolla hamile kalirsiniz ve o ufaklik tutunur ve sizin minik evladiniz olur 9 ay sonra acikcasi bu bebek dusunme oncesi zamanda dusuk fikri aklimin ucundan bile gecmiyodu. Yani bana gore hamile kalindi mi o devam edip 9 ay sonra bebek doguyodu ne zaman ki su foruma bi bakayim dedim allahim bu isler hic de oyle basit degilmis. Ee zatan okudukca paranoyak da oldum. Hamileligime bile sevinemiyorum. Cunku bu bir surec ve kritik bir surecmis meger. Ayy bugun gidicem bu arada bakalim gelismeler neler beslenme konusunda henuz hicbisey yapmadim. Icimden gelmiyor yorgubum hava sicak ve sanki her sey belirsiz. Bu arada saglik ocagina bildirim yapmadim cunku kucuk bi yerde yasiyoruz ve burda saglik ocagindaki hemsire kayinvalidemi vs taniyor ve cok dedikoducu bi kadin. Hemen tebrik eder vs. Ben daha bilinsin istemiyorum ne olacagi belli degil cunku. Ne zaman bildirmem gerek acaba, bunu hic dusunmemistim.
Basiika mesajınızı gördüm 10 gün gecikmişsiniz ve pozitif idrar testiniz sanırıö hayırlı olsun bence varsa keseyi bile görebilirsinizMerhaba, ben de bugün ilk muayeneme gideceğim, çok heyecanlyım. Daha önce hiç gebelikle ilgili bir tecrübem olmadı. Beni neler bekliyor acaba, gerçekten var mı kaç haftalık
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kavuştursunMerhaba, ben de bugün ilk muayeneme gideceğim, çok heyecanlyım. Daha önce hiç gebelikle ilgili bir tecrübem olmadı. Beni neler bekliyor acaba, gerçekten var mı kaç haftalık
Maalesef gözükmediBasiika mesajınızı gördüm 10 gün gecikmişsiniz ve pozitif idrar testiniz sanırıö hayırlı olsun bence varsa keseyi bile görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?