- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Hahaha aynı durumdayız foruma bir girdim pek çok şeyi buradan öğrendim şok oldum betahcg bile bir kez hamile çıktı mı tamam sanıyordum yok düzenli artıyor mu yok kese göründü mu neler neler varmış senin gerçekten mucize gibi bir bebek olmuş adını mucize mi koysanız acaba gerçekten çünkü bu kadar az test yapmanıza ve tesadüfen birkaç değerlendirmeye gerçekten filmlerdeki gibi tek seferde gibi olmuş. Bu ay ben de çok umutluyum ağzından bal damlıyor inşallah olmuştur tam bu ara yumurtlama günlerimdi üç gün değerlendirdik bakalım 15 gün sonra falan adet olmazsam heyecanlanirim ben de artık aslında ağustosta olmasını çok istemiştim bu ay adet olmasaydım tam kardeşimin doğum gününde yeğen ve 31 Ağustos evlilik yıldönümümüze de eşime bebek sürprizi yapmak istiyordum. Ama olmadı çok üzüldüm hatta kendi kendime gelecek çocuğuma trip bile attım niye gelmiyosun ne güzel sürpriz yapacaktık küstüm ben sana diyeBen de 2 senelik evliyimaynen hele benim bu konudaki bilgim sifir otesiydi suraya bi bakayim bakalim dedim foruma bi girdim ovulasyon testleri havada ucusuyo bu ne ki dedim. Ayy anlayana alip uygulayana kadar 1 ay gecti hep de bosa yaptim.testleri.cunku silik silik cikiyodu. En son iste 2 test yaptim bu ay, birindr ikinci cizgi baya belirgindi, bir arkadas vardi yardimci oluyodu konudaki herkese ona gosterdim acaba pik olmus mu diye. O da devam et olmak uzere de. Ertesi gun bi daha yaptim silik cikti. Demek ki yumurtlama olmus. Iste tam da o surecte 2 gun degerlendirmistik demek ki o zaman biseyler olmus
Ben yumurtlama ovulasyon amh yumurta sayimi bthcg vs bu terimleri ilk kez burda duydum cinku daha once bebeklerle alakam, gordugum zaman aa ne tatli deyip gecmekti
Senin de yakin zamanda bi haber gelecek, oyle hissediyorum
Ben de aynı senin gibiydim hatta ben daha fazlası negatiftim ağlayan bebek gördüğümde genelde ay biri sustursun şunu derdim içimden ama şimdi düşüncesi bile inanılmaz heyecanlandırıyor daha tanımadan görmeden sevmek nasıl bir şeymiş onu gördüm bu süreçte gerçekten inanılmaz bir duygu umarım bir an önce kavuşuruz