- 4 Ağustos 2022
- 4.901
- 2.425
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Merhaba şimdi doktordan çıktım size de söyleyim dedim alttan ve üstten muayene etti. Yumurtalıklara baktı hormon testi içinde adetin 2 veya 3. Günü gelin dedi, folik asit yazdı.Yaaa lütfen haber verin banada neler istediler
Bebek için illa hormon testini bekleyelim dedi mi ?Merhaba şimdi doktordan çıktım size de söyleyim dedim alttan ve üstten muayene etti. Yumurtalıklara baktı hormon testi içinde adetin 2 veya 3. Günü gelin dedi, folik asit yazdı.
Hayır demedi 6 ay boyu deneme yapın 6 ay sonunda eğer olmazsa rahim filmine bakarız dediBebek için illa hormon testini bekleyelim dedi mi ?
Eğer yeni cihazların olmadığı yerlerde yaptırırsanız ağrı olabilir. Ama yazdığım gibi yeni c kollu cihazların olduğu görüntüleme merkezlerini tavsiye ederim. Ben anestezisiz 2 dk lık bir işlemle, hiç ağrı hissetmeden çektirdim. Kanama falan da olmadı.Ya onunla ilgili bazı şeyler okudum galiba biraz ağrılı bir işlemmiş
İyi bari bişey çıkmadığına sevindim. Umarım bendede bişey çıkmazHayır demedi 6 ay boyu deneme yapın 6 ay sonunda eğer olmazsa rahim filmine bakarız dedi
Eğer isterse bu söylediklerinize dikkat edicemEğer yeni cihazların olmadığı yerlerde yaptırırsanız ağrı olabilir. Ama yazdığım gibi yeni c kollu cihazların olduğu görüntüleme merkezlerini tavsiye ederim. Ben anestezisiz 2 dk lık bir işlemle, hiç ağrı hissetmeden çektirdim. Kanama falan da olmadı
Umarımİyi bari bişey çıkmadığına sevindim. Umarım bendede bişey çıkmaz
Bende bugün gittim doktora çok şükür hiç bişey çıkmadı. Kan idrar ve smear testi verdim. Yumurtalıklarım açık. Folik asit verdi bu kadar. 10 gün içinde sonuçlar için gideceğimUmarım
Bende bugün gittim doktora çok şükür hiç bişey çıkmadıUmarım
Smear alındığını bilmiyordum, acılı bi işlem mi? Salı gideceğim ben deBende bugün gittim doktora çok şükür hiç bişey çıkmadı. Kan idrar ve smear testi verdim. Yumurtalıklarım açık. Folik asit verdi bu kadar. 10 gün içinde sonuçlar için gideceğim
Hayır hayır hiç hissetmedim bile. Normal vajinal ultrason bakılır gibiSmear alındığını bilmiyordum, acılı bi işlem mi? Salı gideceğim ben de
A tamam çok teşekkürlerHayır hayır hiç hissetmedim bile. Normal vajinal ultrason bakılır gibi
Benden kan idrar felan almadı smear testi nedir onuda hiç söylemediBende bugün gittim doktora çok şükür hiç bişey çıkmadı. Kan idrar ve smear testi verdim. Yumurtalıklarım açık. Folik asit verdi bu kadar. 10 gün içinde sonuçlar için gideceğim
Ben daha öncede vermiştim smear testi. Rahim ağzından sıvı alınıyor. Rahim ağzı kanseri vs erken teşhis gibi ona benzer bir lezyon var mı onlara bakılıyor. Ben bebek istediğimizi herşeye bakılsın uzun zamandır kan vermiyorum değerlerim nasıl bilmiyorum dediğim için belkide herşeyi istediBenden kan idrar felan almadı smear testi nedir onuda hiç söylemedi
Aa evet bana da rahim kanseri için test yapalım dedi ben şuan ona gerek yok dedimBen daha öncede vermiştim smear testi. Rahim ağzından sıvı alınıyor. Rahim ağzı kanseri vs erken teşhis gibi ona benzer bir lezyon var mı onlara bakılıyor. Ben bebek istediğimizi herşeye bakılsın uzun zamandır kan vermiyorum değerlerim nasıl bilmiyorum dediğim için belkide herşeyi istedi
Tabi zorunlu değil sonuçtaAa evet bana da rahim kanseri için test yapalım dedi ben şuan ona gerek yok dedi