Gebelik öncesi doktor kontrolü

Naçizane tavsiyem, hamilelikten önce CMV, Rubella, Toksoplazma IgM ve İgG trstlerinizi yaptırın, bağışık olup olmadığınızı bilirsiniz boykece. Bir de TSH testi yaptırın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏

Naçizane tavsiyem, hamilelikten önce CMV, Rubella, Toksoplazma IgM ve İgG trstlerinizi yaptırın, bağışık olup olmadığınızı bilirsiniz boykece. Bir de TSH testi yaptırın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Amin isteyen herkese inşallah 🙏 Evet bunları bende okumuştum teşekkür ederim belirttiğiniz için. Bilmeyen arkadaşlar da görmüş olur.

Aa iyiymiş, bendeki sağlık sigortası karşılamıyor doğumu :KK43:
Devlet hasteneleri için sgk sanırım özellerde geçmiyor maalesef. Biz kendi isteğimizle yaptırdık. Buda şöyle ilk 1 sene doğum hariç karşılıyor. 2. Sene itibariyle normal doğum sezeryan doğum herşeyi karşılıyor. Anlaşmalı olan hastaneleri var

Devlet hasteneleri için sgk sanırım özellerde geçmiyor maalesef. Biz kendi isteğimizle yaptırdık. Buda şöyle ilk 1 sene doğum hariç karşılıyor. 2. Sene itibariyle normal doğum sezeryan doğum herşeyi karşılıyor. Anlaşmalı olan hastaneleri var
Özel sağlık sigortası var bende ama doğum kapsam içinde değil. İş yeri yaptırdığı için de gidip konuşmadım yükseltebiliyor muyuz diye kaldı öyle. Paket bakacağım ben de daha uyguna mı gelir diye bakmak lazım

Adetim bitti dün lekelenmeler bitsin tam olarak diye Cumartesi gideceğim. Bilseydim öyle alırdım randevu. Belki doktor da o zaman çağırır bidaha
Aynen tekrar çağırır bencede.. hormonları normal değer aralığında olmadığı için hamile kalamayan insanlar var.. mutlaka baktırın hormonlarınıza🌹🌹

Aynen tekrar çağırır bencede.. hormonları normal değer aralığında olmadığı için hamile kalamayan insanlar var.. mutlaka baktırın hormonlarınıza🌹🌹
Tabi mutlaka bunların hepsini söyleyeceğim. 3 aydır deniyoruz bi şekilde fırsat olmadı gitmeye. Dedim artık ertelememeliyim. Herşeyi iptal ettim ve sonunda gidiyorum. Varsa bir problem (inşallah yoktur) bi an önce çaresine bakmak lazım

Merhabalar bende sizin gibi yarına randevu aldım gebelik için doktor kontrolüne gideceğim yeni evliyim çocuk istiyoruz bi problem var mı yok mu bilmek istiyorum o yüzden randevu aldım bakalım yarın ne olucak çok acemiyim ne isteyecek hiç bilmiyorum

X