- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Benim özel hastaneyle anlaşmalı olarak özel Sağlıklı sigortam var. Şuan doğum vs herşeyi karşılıyorSiz doğum paketi falan düşünüyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim özel hastaneyle anlaşmalı olarak özel Sağlıklı sigortam var. Şuan doğum vs herşeyi karşılıyorSiz doğum paketi falan düşünüyor musunuz?
Aa iyiymiş, bendeki sağlık sigortası karşılamıyor doğumuBenim özel hastaneyle anlaşmalı olarak özel Sağlıklı sigortam var. Şuan doğum vs herşeyi karşılıyor
Amin isteyen herkese inşallah Evet bunları bende okumuştum teşekkür ederim belirttiğiniz için. Bilmeyen arkadaşlar da görmüş olur.Naçizane tavsiyem, hamilelikten önce CMV, Rubella, Toksoplazma IgM ve İgG trstlerinizi yaptırın, bağışık olup olmadığınızı bilirsiniz boykece. Bir de TSH testi yaptırın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Devlet hasteneleri için sgk sanırım özellerde geçmiyor maalesef. Biz kendi isteğimizle yaptırdık. Buda şöyle ilk 1 sene doğum hariç karşılıyor. 2. Sene itibariyle normal doğum sezeryan doğum herşeyi karşılıyor. Anlaşmalı olan hastaneleri varAa iyiymiş, bendeki sağlık sigortası karşılamıyor doğumu
Özel sağlık sigortası var bende ama doğum kapsam içinde değil. İş yeri yaptırdığı için de gidip konuşmadım yükseltebiliyor muyuz diye kaldı öyle. Paket bakacağım ben de daha uyguna mı gelir diye bakmak lazımDevlet hasteneleri için sgk sanırım özellerde geçmiyor maalesef. Biz kendi isteğimizle yaptırdık. Buda şöyle ilk 1 sene doğum hariç karşılıyor. 2. Sene itibariyle normal doğum sezeryan doğum herşeyi karşılıyor. Anlaşmalı olan hastaneleri var
Bence kesinlikle daha uyguna gelir yaÖzel sağlık sigortası var bende ama doğum kapsam içinde değil. İş yeri yaptırdığı için de gidip konuşmadım yükseltebiliyor muyuz diye kaldı öyle. Paket bakacağım ben de daha uyguna mı gelir diye bakmak lazım
Be yarın gideceğim ama boşa gitmek istemiyorum ondan sordum canm teşekkür ederimAy hiç bilmiyorum ben. Ama sorarım gittiğimde isterseniz
O zaman siz benden önce gidiyorsunuz. Siz dönüşte bizi bilgilendirinBe yarın gideceğim ama boşa gitmek istemiyorum ondan sordum canm teşekkür ederim
Aynen tekrar çağırır bencede.. hormonları normal değer aralığında olmadığı için hamile kalamayan insanlar var.. mutlaka baktırın hormonlarınızaAdetim bitti dün lekelenmeler bitsin tam olarak diye Cumartesi gideceğim. Bilseydim öyle alırdım randevu. Belki doktor da o zaman çağırır bidaha
Olur tabi kiiO zaman siz benden önce gidiyorsunuz. Siz dönüşte bizi bilgilendirin
Tabi mutlaka bunların hepsini söyleyeceğim. 3 aydır deniyoruz bi şekilde fırsat olmadı gitmeye. Dedim artık ertelememeliyim. Herşeyi iptal ettim ve sonunda gidiyorum. Varsa bir problem (inşallah yoktur) bi an önce çaresine bakmak lazımAynen tekrar çağırır bencede.. hormonları normal değer aralığında olmadığı için hamile kalamayan insanlar var.. mutlaka baktırın hormonlarınıza
İnşallah herşey gönlünüzce olurTabi mutlaka bunların hepsini söyleyeceğim. 3 aydır deniyoruz bi şekilde fırsat olmadı gitmeye. Dedim artık ertelememeliyim. Herşeyi iptal ettim ve sonunda gidiyorum. Varsa bir problem (inşallah yoktur) bi an önce çaresine bakmak lazım
Teşekkür ederim inşallahİnşallah herşey gönlünüzce olur
Yaaa lütfen haber verin banada neler istedilerMerhabalar bende sizin gibi yarına randevu aldım gebelik için doktor kontrolüne gideceğim yeni evliyim çocuk istiyoruz bi problem var mı yok mu bilmek istiyorum o yüzden randevu aldım bakalım yarın ne olucak çok acemiyim ne isteyecek hiç bilmiyorum
Tabiki yarın haber veririm bende çok heyecanlıyım ayrıca korkuyorum inşallah bir problem yokturYaaa lütfen haber verin banada neler istediler
İnşallah yokturTabiki yarın haber veririm bende çok heyecanlıyım ayrıca korkuyorum inşallah bir problem yoktur
Rahim içerisine katater yardımıyla sıvı veriliyor ve filmi çekiyorlar. Eğer rahim filmi çektirecekseniz bu işte uzman, yeni c kollu cihazlarla çekim yapan yere gitmenizi tavsiye ederim.Rahim filmi nasıl oluyor. Eşimde gidecek ama önce benim işlerim bitsin istedik
Ya onunla ilgili bazı şeyler okudum galiba biraz ağrılı bir işlemmişRahim içerisine katater yardımıyla sıvı veriliyor ve filmi çekiyorlar. Eğer rahim filmi çektirecekseniz bu işte uzman, yeni c kollu cihazlarla çekim yapan yere gitmenizi tavsiye ederim.