Yaa canım benim kocaman sarılıyorum sana
Allah bir daha sınamasın öyle bir şeyle bundan sonraki ilk denemede tutsun ve sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
Hazırlıklarımız benziyormuş
ben de deneme yapmasak da durumu anlamak adına arada ovulasyon testi yapıyordum takviyelere başlamadan önce ultra pik görmüyordum hiç dört ay bitti işte aralıksız kullandım hepsini ve bu ay ilk defa ultra pik oldu ovulasyon alakası var mı bilmiyorum ama. Değerlendirme de yapıldı artık sıra bekleyip görmekte.
Benim sorunum da yumurtanın biraz erken çatlaması gibi geliyor o yüzden denk getirme kısmı erken mi geç mi derken strese sokuyor beni baya bu sefer ultra piki gördüğüm an yaptım denemeyi. Sperm kalitesi önemli demişti doktorum o yüzden her gün ilişki de yapmıyoruz çatlama kısa olunca anca tek ilişki denk gelebiliyor gibi oluyor yumurtlama döngüsüne... Böyle tek ilişkiden de olur mu bilmem, insanların yumurtlama dönemi üç dört gün sürüyor birden fazla deneme yapabiliyorlar biz de o olmuyor test anında negatife dönüyor
Senin de deneme zamanların yaklaşıyor o zaman inşallah hemencik tutar bakarsın aynı aylarda anne oluruz